WeFarm: More than Farming

ÜCRETSİZ
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
16 TOPLAM İNDİRME
92 MB DOSYA BOYUTU

Kendi çiftliğimizi inşa edeceğiz.

Klasik bir çiftçilik oyunu olarak hem Android platformunda hem de iOS platformunda oyuncuların beğenisine sunulan WeFarm: More than Farming yeni oyunculara ulaşmaya devam ediyor.

Oyunculara rengarenk bir atmosfer de enfes bir çiftçilik deneyimi sunacak olan mobil yapım da birbirinden farklı görevler ve maceralar yer alıyor. Evcil hayvanlarla dolu bir çitlikte gündelik işleri yapacağımız oyunda keyifli zaman geçirme fırsatı oyunculara sunulacak.

Kendi çiftliğimizi yöneteceğimiz oyunda yeni arkadaşlar edinebilecek, hayvanlar besleyebilecek, tarla ekip biçebilecek ve tuhaf bir dünyayı keşfedebileceğiz.

Dilediğimiz gibi süsleyebileceğimiz çiftliğimizde amacımız sebze meyve yetiştirirken diğer bir yandan da hayvanlardan faydalanabilmek olacak.

İlginç komşularında yer alacağı yapımda çiftliğimizi geliştirerek daha geniş bir alana ulaşma fırsatı da bizleri bekliyor olacak.

Doğukan Çağlakpınar

WeFarm: More than Farming

ÜCRETSİZ
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
7 TOPLAM İNDİRME
188.1 MB DOSYA BOYUTU

Kendi çiftliğimizi inşa edeceğiz.

Bigpoint’in mobil oyunları arasında yer alan ve şu sıralar 100 binden fazla oyuncu tarafından oynanmaya devam edilen WeFarm: More than Farming ücretsiz yayın hayatına kaldığı yerden devam ediyor.

İki farklı mobil platformda klasik bir çiftçilik oyunu olarak karşımıza çıkan WeFarm: More than Farming’de tarla ekip biçebilecek, hayvanlar besleyerek onlardan faydalanabilecek, çiftliğimizi dilediğimiz gibi inşa edebileceğiz.

İlginç ve bir o kadar komik komşular ile de tanışma fırsatı bulacağımız oyunda eğlencenin tavan yaptığı birçok macera ve görev de bizleri bekleyen içerikler arasında yer alıyor. Dünyanın dört bir yanındaki oyuncular tarafından keyifle oynanmaya devam edilen başarılı yapım, yeni oyuncular da kazanıyor.

İki farklı platformda 100 binden fazla oyuncu tarafından oynanmaya devam edilen çiftçilik oyunu Play Store üzerinde 4.5 olarak değerlendiriliyor.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Idle Farming Empire

    Çiftçilik simülasyonu oynayacağız.
  • Merge More

    Onlarca farklı bilgisayar ile dev bir çiftlik kuracağınız eğlenceli bir oyundur.
  • Farming USA APK

    Farming USA APK, en iyi çiftlik oyunlarından Farming Simulator'a benzerliğiyle dikkat çeken Android simülasyon oyunu. Tarim simülatörü oynaması ücretsiz!
  • Farming Simulator 18 (FS 18) APK

    FS 18 APK daha bilinen adıyla Farming Simulator 18 APK, Android platformundaki en iyi çiftlik simülatörü oyunudur.
  • Impossible Farming Transport Simulator

    Kamyonla yük taşıyacağız.
  • Decurse-A New Magic Farming Game

    Sıra dışı bir köy inşa edebileceğiniz ve çeşitli tarım ürünleri üreterek para kazanabileceğiniz eğlenceli bir oyundur.
  • Animal Farming Simulator

    Çiftçilik yapacağız.
  • Idle Clicker Business Farming Game

    Kendi çiftliğinizi kurarak tarım ve besicilik yapabileceğiniz eğlenceli bir oyundur.