What's for Dinner?

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
16 TOPLAM İNDİRME

Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz yemek tarifleri uygulamasıdır.

What's for Dinner, Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirip kullanabileceğiniz bir yemek tarifleri uygulamasıdır. Bundan sonra bu uygulama ile akşama ne pişireceğim derdinden kurtulabilirsiniz.

FoodNetwork.com, Epicurious.com, AllRecipes.com, and MyRecipes.com gibi farklı kaynaklardan derlediği yemek tariflerini barındıran uygulama ile, et, tavuk, sebze yemeklerinden tatlılara pek çok aradığınız şeyi bulabiliyorsunuz.

Ayrıca uygulamanın bir diğer güzel özelliği de alışveriş listesi olması. Bu sayede alışverişe çıktığınızda ne alacağınızı unutmayacaksınız. Diyelim ki ne pişireceğinizi düşündünüz fakat malzeme olarak ne gerektiğini hatırlamıyorsunuz. Tek yapmanız gereken uygulamayı açıp malzemelere bakmak. Ayrıca kategorize edebildiğiniz alışveriş listesinden aldıklarınızı işaretleyerek  takibini de kolayca yapabiliyorsunuz.

Eğer siz de yemek tarifleri uygulamalarını seviyorsanız, bu uygulamayı indirip denemelisiniz.

Elifcan Mehekli Çakmak

What's for Dinner?

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
19 TOPLAM İNDİRME

iOS cihazlarınızda kullanabileceğiniz yemek tarifleri uygulamasıdır.

Yemek yapmak kimileri için bir zevkken kimileri için çok dertli bir şey. Yemek yapmayı ve yeni tarifler aramayı sevmiyorsanız, artık çeşitli mobil uygulamalardan faydalanabilmeniz mümkün.

Bu uygulamalardan birisi de What's for Dinner. iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirip kullanabileceğiniz bu uygulama ile artık akşam yemeğine ne pişirsem diye düşünmenize gerek kalmayacak.

Uygulama içerisindeki tarifleri FoodNetwork.com, Epicurious.com, AllRecipes.com, and MyRecipes.com gibi farklı kaynaklardan alıyor. Bu sayede kolayca yeni ve farklı lezzetler keşfedebiliyorsunuz.

Ayrıca uygulama içerisindeki kullanışlı alışveriş listesi sayesinde marketteyken alacaklarınızı unutmuyorsunuz. Alışveriş listesini kategorize edebiliyor ve aldıklarınızı işaretleyebiliyorsunuz.

Ayrıca uygulama içerisinden satın alabileceğiniz özellikle tarifleri kaydedebiliyor, alışveriş listenize özel malzemeler ekleyebiliyor ve alışveriş listesini mail atabiliyorsunuz. Eğer sizin de böyle bir uygulamaya ihtiyacınız varsa, bu uygulamayı indirip denemenizi tavsiye ederim.

Elifcan Mehekli Çakmak

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Shark Dinner

    Shark Dinner, katil bir köpek balığı olarak denizde yüzen insanlarla beslendiğiniz enteresan bir arcade oyunudur.
  • Amazon for Tablets

    Amazon for Tablets uygulaması ile Amazon sitesinde yer alan milyonlarca ürüne tabletinizden göz atabilirsiniz.
  • Birthdays for Android

    Birthdays for Android, Android cihazlarınız üzerinden arkadaşlarınızın ve aile bireylerinizin doğum günlerini unutmamak için kullanabileceğiniz etkili uygulamalardan bir tanesidir.
  • What, The Fox?

    What, The Fox?, tilkileri kontrol ettiğiniz bulmaca macera oyunu.
  • What's This?

    What's This?, Android cihazlarda oynayabileceğiniz güzel ve eğlenceli bir bulmaca oyunu.
  • What Movie?

    What Movie? resimde gösterilen film karakterlerini tahmin etmeye çalıştığımız eğlenceli bir bulmaca oyunudur.
  • What the Camp

    Kamp yapacak yeni alanlar keşfetmek istiyorsanız What the Camp uygulamasından yararlanabilirsiniz.
  • What's the Pic?

    What's the Pic?, resim tahmin etmeye dayanan zaman öldürmek için birebir Android oyunu.