What's Up, Snoopy? - Peanuts

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
25 TOPLAM İNDİRME

What's Up, Snoopy? - Peanuts, Cartoon Network'ün Android cihazlarda oynanabilen yeni oyunu.

What's Up, Snoopy? – Peanuts,  Cartoon Network kanalında yayınlanan popüler çizgi filmlerden Peanuts’ın mobil platforma uyarlanan oyunu. Oyunun baş karakteri oyuna ismini yazdıran sevimli köpek dostumuz Snoppy ancak Charlie Brown, Lucy, Linus, Schroeder, Sally ve Woodstock karakterleri de yer alıyor. Hatta onlarla etkileşime girebiliyoruz.

Çizgi film stili görsellerine rağmen yetişkinlerin de ilgisini çekmeyi başaran Android oyununda Snoopy ile mini oyunlar oynuyoruz. Tenis, kızak, kaykay, dalış, krep kapma ve Linus fırlatma gibi hepsi birbirinden eğlenceli 10 mini oyundan bahsediyorum. Zorluk düzeyi gittikçe artan, kendi rekorumuzu kırmaya çalıştığımız Hikaye modu ve jeton toplayarak mini oyunların kilidini açtığımız Arcade modu, eğlencenin dozunu artıran iki mod.

Erkan Calp

What's Up, Snoopy? - Peanuts

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
2 TOPLAM İNDİRME
415 MB DOSYA BOYUTU

What's Up, Snoopy? - Peanuts, Cartoon Network'ün iPhone ve iPad'de ücretsiz oynanabilen oyunu.

What's Up, Snoopy? – Peanuts, Cartoon Network kanalında yayınlanan popüler çizgi filmlerden Peanuts’da oynayan karakterlerin yer aldığı eğlence dolu bir mobil oyun. Çizgi filmlerini takip ediyorsanız iPhone ve iPad cihazınıza indirip kesinlikle oynamalısınız. İçerisinde Snoopy ile oynayabildiğiniz 10 mini oyun var.

Snoopy çizgi filmini takip eden yetişkinlerin de keyif alarak oynayacağını düşündüğüm Cartoon Network yapımı oyunda Snoopy ile tenis maçına çıkıyor, kızakla kayıyor, kayak keyfi sürüyor, krepleri kapıyor, piyano çalarken eşlik ediyor ve daha nice oyunla gününüzü gün ediyorsunuz. Charlie Brown, Lucy, Linus, Schroeder, Sally ve Woodstock karakterleriyle birlikte geçen eğlenceli saatler sizleri bekliyor.

Oyunda hikaye modu ve arcade modu seçenekleri var. Hikaye modunu seçerseniz zorluk seviyesi gittikçe artırılıyor, kendi rekorunuzu kırmak için uğraş veriyorsunuz. Arcade modunda jetonları toplayarak mini oyunların kilidini açıyorsunuz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Snoopy Pop

    Snoopy Pop, çizgi film stili rengarenk görselleriyle çocukları kendisine çeken balon patlatma oyunu.
  • Fired Up

    Fired Up mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunudur
  • Cooped Up

    Cooped Up, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunudur.
  • Drill Up

    Drill Up mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunudur
  • Yo! Let's UP

    Yo! Let's UP, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunu olarak karşımıza çıkıyor.
  • Up Up Owl

    Up Up Owl, bir Baykuş'u kontorl ederek onunla birlikte karşılaştığınız engelleri aşıp olabildiğince çok puan almaya çalışacağınız eğlenceli ve ücretsiz bir Android atari oyunu.
  • Give It Up!

    Give It Up!, beceri oyunları oynamaktan hoşlanan Android kullanıcılarının severek oynayabileceği yapımlar arasında yer alıyor.
  • Up Hill Racing: Hill Climb

    Up Hill Racing: Hill Climb engebeli arazilerde uzağa gitmeye çalıştığımız eğlenceli bir beceri oyunudur.