Wheelie Bike

ÜCRETSİZ
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
33 TOPLAM İNDİRME

Mobil cihazımızda bisiklet süreceğiz.

Mobil cihazınızda bisiklet sürmek ister misiniz?
River Games Oy tarafından geliştirilen ve hem Android hem de İOS platformu oyuncularına tamamen ücretsiz olarak sunulan Wheelie Bike ile eğlenceli anlar bizleri bekliyor.
Basit arayüzleri ve kolay kontrolleri ile oyunculara keyifli vakit geçirten Wheelie Bike, sadece Android platformunda 1 milyondan fazla oyuncu tarafından oynanmaktadır. İOS platformunda da deli gibi oynanan mobil yarış oyunu oldukça hareketli bir yapı içerisindedir. Oyunculara eğlenceli ve bir o kadar da sürükleyici bir yapı sunan Wheelie Bike, şu sıralar keyifle oynanmaya devam ediyor.
Oyun içerisinde birbirinden farklı bisiklet modelleri yer alıyor. Oyuncular bu bisikletlerden dilediği seçebilir ve kullanabilirler. Oyun içerisinde birbirinden farklı temalar da bulunmaktadır. Yaz ve kış temaları ile oyuncular sürükleyici bir yapı ile karşı karşıya kalıyor ve adeta bağımlılık gibi oynamaya devam ediyorlar. Ayrıca oyun içerisinde bisikletlerin dışında da araçlar mevcuttur. Oyuncular bu araçları da kullanabilir ve engebeli arazilerde oyunun tadını çıkarabilirler.
 

Doğukan Çağlakpınar

Wheelie Bike

ÜCRETSİZ
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
3 TOPLAM İNDİRME
84.7 MB DOSYA BOYUTU

Keyifli bir bisiklet sürme oyununa hazır olun.

Mobil platform oyuncularına eğlenceli anlar yaşatan Wheelie Bike, yarış oyunları arasında oldukça popüler bir konumda yer almaktadır. Eğlenceli yapısı ile dikkatleri üzerine çeken mobil yapım, sadece Android platformunda 1 milyondan fazla indirilmiştir.

Mobil platformda 2 milyondan fazla oyuncuya sahip olan mobil yarış oyunu, basit grafikleri ve eğlence dolu içerikleri ile oyuncuların beğenisini kazanmayı başarmıştır. Mobil cihazlarda herhangi bir kasma ya da donmaya neden olmadan oynanabilen yapım, bünyesinde çeşitli bisiklet ve sürücüleri barındırmaktadır. Oyuncular diledikleri bisikleti ve sürücüyü seçebilir, birbirinden farklı bisiklet yollarında akrobatik hareketler yapabilirler. 

Oyun içerisindeki pist seçenekleri sınırlıdır. Engebeli arazilerde bisiklet sürerek ilerlemeye çalışacak ve ilerlerkende skor puanları kazanacağız. Ekranda bulunan joyisticler yardımı ile bisikletimize yön verebilecek ve hızını ayarlayabileceğiz. 

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Wheelie Life 2 APK

    Wheelie Life 2 APK, motor severler için eğlenceli bir sürüş deneyimine sahip olan motor sürme oyunudur.
  • Wheelie Challenge

    Renkli bir yarış oyunu oynayacağız.
  • Bike Mayhem Free

    Mobil cihazımızda eğlenceli dakikalar yaşayacağız.
  • Sports Bike Stunts

    Nefes kesen motosikleti yarışlarına katılabileceğiniz eğlenceli bir oyun olarak öne çıkıyor.
  • Summer Wheelie

    Mobil cihazımızda motosiklet süreceğiz.
  • Bike Racing - Bike Blast Rush

    Bike Racing ile mobil cihazınızda bisiklet sürebilirsiniz.
  • Bike Blitz

    Polislerle çatışacağız.
  • Real Bike Stunts

    Motosiklet yarışlarına merhaba deyin.