Where Shadows Slumber

x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
96 TOPLAM İNDİRME
24 MB DOSYA BOYUTU

Eşsiz deneyim sunan bir mobil bulmaca oyunu

Where Shadows Slumber, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz eşsiz bir mobil bulmaca oyunu olarak dikkat çekiyor. Karanlığa gömülmüş bir dünyada geçen oyunda birbirinden zorlu parkurlar tamamlayarak bölümleri tamamlamaya çalışıyorsunuz. Gizemli bir atmosfere de sahip olan oyunda beyninizi sınırlarına kadar zorlamanız gerekiyor. Karanlıkta yolunuzu bulmak için bir fenerden yardım alabileceğiniz oyunda felaketlerin de üstesinden gelmeniz gerekiyor. Kolay oynanışı ve basit kontrolleriyle de ön plana çıkan oyunda harika bir deneyim yaşayabiliyorsunuz.

Sürükleyici hikayesiyle de dikkat çeken oyunda boş zamanlarınızı eğlenceli bir şekilde geçirebiliyorsunuz. Beğenerek oynayabileceğinizi düşündüğüm Where Shadows Slumber, mutlaka telefonlarınızda yer alması gereken bir oyun diyebilirim. Bu tarz oyunları seviyorsanız Where Shadows Slumbers sizleri bekliyor.

Where Shadows Slumber oyununu Android cihazlarınıza ücretli olarak indirebiliyorsunuz.

Murat İşçi

Where Shadows Slumber

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
1 TOPLAM İNDİRME
496 MB DOSYA BOYUTU

Harika deneyim sunan bir mobil bulmaca oyunu

Where Shadows Slumber, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz eğlenceli ve keyifli bir mobil bulmaca oyunuudur. Zorlu parkurlarda mücadele edebileceğiniz oyunda eşsiz bir atmosfer yer alıyor. Karanlıkta yolunuzu bulmak için mücadele ettiğiniz oyunda birbirinden zorlu parkurlar tamamlayarak bölümleri tamamlamaya çalışıyorsunuz. Gizemli bir atmosfere de sahip olan oyunda beyninizi sınırlarına kadar zorlamanız gerekiyor. Kolay oynanışı ve basit kontrolleriyle de ön plana çıkan oyunda harika bir deneyim yaşayabiliyorsunuz. Eşsiz atmosferiyle de dikkat çeken Where Shadows Slumber ile hoş zaman geçirebiliyorsunuz.

Boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz oyunda işiniz bir hayli zor. Son derece dikkatli olmanız gereken oyunda tüm zorlukların üstesinden gelmelisiniz. Beğenerek oynayabileceğinizi düşündüğüm Where Shadows Slumber, mutlaka telefonlarınızda yer alması gereken bir oyun diyebilirim.

Where Shadows Slumber oyununu iOS cihazlarınıza ücretli olarak indirebiliyorsunuz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Where's My Water? 2

    Where's My Water? 2, Disney'in dünya genelinde başarı sağlamış fizik tabanlı bulmaca oyunu.
  • Where's My Mickey?

    Where's My Mickey?, Windows 8 üzeri cihazınızda oynayabileceğiniz bulmaca türünde bir Disney oyunu.
  • Where's My Perry?

    Where's My Perry?, çocuklar kadar yetişkinlerin de oynayabileceği tarzda bir bulmaca oyunu ve Disney'in ünlü yapımları arasında.
  • Where's My Water?

    Where's My Water?, Disney'in sevimli karakterlerini içeren bulmaca türünde bir Windows 8.1 oyunu.
  • Numpuz

    Eşsiz deneyim sunan bir bulmaca oyunu
  • A Little to the Left

    Rahatlatıcı ve sakin bir bulmaca oyunu mu arıyorsunuz? A Little to the Left indirin ve sakince bulmca çözmenin keyfine varın.
  • Candy Crush Saga

    Candy Crush Saga, Windows 10 tablet ve PC'nize ücretsiz indirip oynayabileceğiniz üçlü eşleştirme oyunu.
  • King of Thieves

    King of Thieves, Cut the Rope serileriyle ünlü ZeptoLab'in ücretsiz çok oyunculu platform - bulmaca oyunu.