Where's My Water? 2

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
353 TOPLAM İNDİRME
64.6 MB DOSYA BOYUTU

Where's My Water? 2, Disney'in dünya genelinde başarı sağlamış fizik tabanlı bulmaca oyunu.

Where’s My Water? 2, fizik tabanlı oynanışa sahip bulmaca oyunları arasında en popüleri ve seri haline gelmiş bir yapım. Disney tarafından ücretsiz olarak sunulan oyun hem tablet hem de bilgisayar üzerinde rahatlıkla oynanabiliyor.

Dünya genelinde başarı sağlayan Where’s My Water? oyununun ikincisinde yeni bölümler, karakerler ve mekanlar ile tanışıyoruz. Çizgi film tarzı kaliteli grafiklerin korunduğu yapımda amacımız yine aynı: Toprağı eşeleyerek suyun akmasını sağlamak ve sevimli timsahlarımıza doğru gitmesini sağlamak. Tabii ki bunu yaparken ördekleri de düşünmemiz gerekiyor. Aksi halde bölümü en düşük puan ile sonlandırıyor veya baştan başlıyoruz.

Basit bir oynanış sunmasına rağmen kısa sürede bağımlılık yaratan Where’s My Water? 2, çok kolaydan zora doğru ilerleyen 100’den fazla bölüm içeriyor. Oyuna alışma evresi diyebileceğimiz ilk bölümlerden sonra oyun gerçekten zorlaşıyor. Çözmekte zorlandığınız bölümleri ipucu yardımıyla geçmeniz mümkün ancak bunların sınırlı olduğunu belirteyim.

Bulmaca oyunları oynamaktan keyif alan biriyseniz Where’s My Water? ile kesinlikle tanışmışsınızdır. Serinin ikinci oyununu da şiddetle tavsiye ederim.

Erkan Calp

Where's My Water? 2

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
122 TOPLAM İNDİRME
48 MB DOSYA BOYUTU

Where's My Water? 2 kaldığı yerden devam ediyor ve sunduğu yüzlerce bölümün her birinde oyunseverlere farklı bir bulmaca oyunu deneyimi yaşatıyor.

İlk bölümüyle dikkatleri üzerine toplayan Where’s My Water?‘ın bu versiyonu daha zengin bir içerik, gelişmiş özellikler ve yepyeni bölümleri beraberinde getiriyor. Hem tablet hem de akıllı telefonlarınız üzerinde tamamen ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bir oyun olan Where’s My Water?‘daki temel amacımız temiz suyu yönlendirerek tüm kirleri temizlemek.

Oyunda toplamda 100’den fazla bölüm bulunuyor. Bölümlerin her biri farklı tasarımlara sahip oldukları için oyun asla monoton olmuyor ve heyecanını uzun süre muhafaza ediyor. Bu tarz oyunlarda görmeye alıştığımız gibi Where’s My Water?‘da da ilk bölümler daha çok alıştırma havasında ilerliyor ve asıl zorluk ileriki bölümlerde başlıyor.

Facebook desteği de sunan oyunda elde ettiğiniz puanları arkadaşlarınızla paylaşabilir ve kendi aranızda bir rekabet ortamı oluşturabilirsiniz. Genel olarak son derece başarılı bir bulmaca oyunu olarak niteleyebileceğimiz Where’s My Water?‘ı tablet ve telefonlarınıza ücretsiz olarak indirmek için bağlantımızı kullanabilirsiniz.

Emircan Erdoğan

Where's My Water? 2

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
267 TOPLAM İNDİRME
41.7 MB DOSYA BOYUTU

Where's My Water? 2, Disney tarafından geliştirilen dünyaca ünlü bulmaca oyununun yenilenen sürümüdür.

Disney tarafından geliştirilen popüler bulmaca ve zeka oyunu Where's My Water?'ın dünya üzerinde 250 milyonun üzerinde indirme rakamını yakalamasının ardından, şirket sevilen oyunun yeni versiyonu Where's My Water? 2 ile birlikte kullanıcılara yeni bölümler, yeni karakterler ve yeni özellikler sunmaya karar verdi.

iOS işletim sistemine sahip cihazlarınız iPad ve iPhone üzerinde oynayabileceğiniz Where's My Water? 2 ile birbirinden zorlu bir çok yeni bölüm ve çözmemiz gereken bulmaca bizleri bekliyor.

Daha önceki oyunda olduğu gibi yine sevimli timsahlarımıza suyu ulaştırabilmek için en uygun yolu bulmaya ve bu sırada önümüze çıkan ördekleri toplayarak bölümleri en iyi şekilde tamamlamaya çalışıyoruz.

Oyun içerisinde takıldığınız ve bulmacaları çözmekte zorlandığınız noktalarda yardımınıza koşacak olan ipuçlarının da yer aldığını söylemeden geçemeyeceğim.

Efsane olan ilk oyunun ardından yeni oyun olarak kullanıcılara sunulan Where's My Water? 2, ilk oyunun bizlere verdiği tadı aynen koruyor ve üzerine getirdiği yeniliklerle çok daha keyifli bir hal alıyor.

Zorlu bulmacaları seviyor ve bu noktada zekanıza sonuna kadar güveniyorsanız, Where's My Water? 2'yi mutlaka denemenizi öneriyorum.

Can Çevrim

Where's My Water? 2

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
30 TOPLAM İNDİRME
57 MB DOSYA BOYUTU

Where's My Water? 2, fizik tabanlı oynanış sunan ödüllü bulmaca oyunu.

Where's My Water? 2, bir Disney yapımı ve mobilde en çok oynanan bulmaca oyunları arasında. Windows Phone telefonunuza ücretsiz indirip oynayabildiğimiz ödüllü bulmaca oyununda amacımız banyoda susuz kalan sevimli timsahlara suyu ulaştırmak ve yıkanmalarını sağlamak.

Hepsi farklı yapıda tasarlanmış ve düşünme gerektiren 100’den fazla bölümün yer aldığı oyunda toprağı kazarak temiz suyun akmasını sağlıyor ve yıkanmak için can atan Swampy ve arkadaşlarına yönlendirilmesini sağlıyoruz. Bunu yaparken karşımıza çıkan ördekler de yüksek puan almamız için önemli. Su ile buluşturduğumuz her ördek ekstran puan almamızı sağlıyor.

Her bulmaca oyunu gibi Wheres’s My Water? 2 de gittikçe zorlaşıyor. İlk bölümlerde toprağı düşünmeden kazsanız sahi suyu timsahlarla buluşturabiliyorsunuz. Ancak ilerledikçe yer de değiştiğinden farklı noktalardan suyu açıp yönlendirmeniz gerekiyor ve iki kere düşünmeden bazı bölümleri geçemiyorsunuz. Bölüm demişken oyunda kanalizasyon, pilaj, sabun fabrikası adını taşıyan üç yeni yer ile karşılaşıyoruz.

Where’s My Water? 2, fizik tabanlı bulmaca oyunları arasında en bağımlılık yaratanı diyebilirim. Serinin ilk oyununa göre birçok yenilikle gelmesi ve tüm bulmacalar ücretsizin olması da oyunu çekici yapan etmenler arasında.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Where's My Water?

    Where's My Water?, Disney'in sevimli karakterlerini içeren bulmaca türünde bir Windows 8.1 oyunu.
  • Where's My Mickey?

    Where's My Mickey?, Windows 8 üzeri cihazınızda oynayabileceğiniz bulmaca türünde bir Disney oyunu.
  • Where's My Perry?

    Where's My Perry?, çocuklar kadar yetişkinlerin de oynayabileceği tarzda bir bulmaca oyunu ve Disney'in ünlü yapımları arasında.
  • Where the Water Tastes Like Wine

    Where the Water Tastes Like Wine, Steam üzerinden oynanabilen ve kendine has özellikleriyle dikkatleri üzerine çeken bir macera oyunudur.
  • Where Shadows Slumber

    Eşsiz deneyim sunan bir mobil bulmaca oyunu
  • My Coloring Book: Transport

    My Coloring Book: Transport, bilgisayarlarınızda oynayabileceğiniz bir boyama kitabı oyunu
  • Where Is It

    Where Is It, disklerinizi kataloglamaya ve programlarınıza açiklamalar getirmeye yarar.
  • Where Winds Meet

    Where Winds Meet ile eski Çin’de benzersiz bir aksiyon rol yapma tecrübesine hazır olun.