Who -- Call&Chat

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
2,594 TOPLAM İNDİRME
29 MB DOSYA BOYUTU

Scorp geliştiricilerinden anonim sesli ve görüntülü sohbet uygulaması

Who -- Call&Chat (Android), Scorp ekibinden anonim sesli ve görüntülü sohbet uygulaması. Scorp geliştiricilerinin yeni insanlarla tanışmanın en kolay ve eğlenceli yolu olarak tanımladığı Who -- Sesli, Görüntülü Sohbet uygulaması ücretsiz olarak kullanılabiliyor.

Anonim sohbet uygulamaları arasına yeni giren Who -- Sesli, Görüntülü Sohbet, özellikle gençlerin kullandığı sosyal medya uygulaması Scorp’un geliştiricileri tarafından hazırlanmış. Uygulama, yeni insanlarla tanışmanıza yardımcı oluyor.

Ortak ilgi alanı olan kişileri eşleştiren uygulama, hem sesli hem de görüntülü sohbet seçeneği sunuyor. Başla butonuna dokunduğunuzda hiç tanımadığınız biri karşınıza çıkıyor ve konuşmaya başlıyorsunuz. Sohbeti 30 saniye sürdürürseniz kamera açılıyor, konuşmaya görüntülü olarak devam ediyorsunuz. Görüntülü aramaya başlamadan önce kişilerin profil bilgilerini görebiliyorsunuz. Özlü söz, ülke, meslek, eğitim gibi bilgileri görünüyor. Konuşmaya geçmek, aramayı sonlandırıp başka birini aramak size kalmış. Bu arada uygulamayı ücretsiz kullanabiliyorsunuz lakin ücretsiz sürümde karşınıza kız da çıkabiliyor, erkek de… İstediğiniz cinsiyeti seçerek sınırsız konuşmak için premium aboneliğe geçmeniz gerekiyor.

Erkan Calp

Who -- Call&Chat

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
408 TOPLAM İNDİRME

Scorp'un geliştiricilerinden arkadaşlık uygulaması

Who -- Call&Chat (iOS), anonim sesli ve görüntülü sohbet etme uygulaması. Gençlerin gözde mobil uygulamalarından Scorp’un geliştiricileri tarafından hazırlanan uygulama Who -- Sesli, Görüntülü Sohbet, yeni insanlarla tanışmanın en basit ve eğlenceli yolu.

Kullanıcı kitlesi gençler olan video paylaşım uygulaması Scorp’un geliştiricilerinin yeni uygulaması Who -- Sesli, Görüntülü Sohbet, ortak ilgi alanına sahip kişileri tanıştıran bir arkadaşlık uygulaması diyebilirim. Başla butonuna bastığınızda hiç tanımadığınız biriyle sesli görüşmeye başlıyorsunuz. Konuşmayı 30 saniye sürdürürseniz kamera açılıyor ve görüntülü konuşmaya geçiyorsunuz. Uygulama ücretsiz lakin süre sınırlaması istemiyor, istediğiniz cinsiyetle konuşmak istiyorsanız premium üyeliğe geçmeniz gerekiyor. Bu arada görüntülü konuşmaya geçmeden önce profilini görebiliyorsunuz. Hangi ülkede yaşıyor, hangi mesleği yapıyor, hangi okuldan mezun gibi bilgileri görüyorsunuz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Who Lite

    Who Lite Android İndir: Scorp geliştiricilerinden arkadaş bulma uygulaması
  • Bigo Live

    Bigo Live İndir Android: Canlı yayın, görüntülü arama, sohbet uygulaması ve oldukça popüler bir yapıya sahip.
  • Omega - Görüntülü Sohbet

    Omega - Görüntülü Sohbet uygulaması rastgele insanlarla tanışmanıza olanak tanımaktadır.
  • Ablo

    2019'un en iyi uygulaması olarak seçilen Ablo apk indir, görüntülü sohbet uygulaması olarak adından söz ettiriyor.
  • Yahoo Squirrel

    Yahoo Squirrel: Grup sohbet uygulaması
  • Uyudun mu?

    Uyudun mu?, gece kuşlarının buluştuğu sohbet ve arkadaşlık uygulaması.
  • JoyMi APK

    JoyMi APK, kullanıcıların Android cihazlarında kullanabileceği grup sesli sohbet uygulamaları arasında yerini alıyor.
  • Airtime

    Airtime, arkadaşlarınızla görüntülü sohbet edebileceğiniz, birlikte video izleyip anı paylaşabileceğiniz bir sosyal ağ uygulaması.