Wings on Fire

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
2,654 TOPLAM İNDİRME
28 MB DOSYA BOYUTU

Wings on Fire üç boyutlu görselleri ve Türkçe dil desteğiyle dikkat çeken bir uçak savaşı oyunudur.

Wings on Fire uçak savaşı oyunlarından keyif alan Android tablet ve akıllı telefon sahiplerine hitap eden keyifli bir oyun. Öncelikle belirtmem gerekiyor ki Wings on Fire bir simülasyon oyunundan ziyade aksiyon ve beceri üzerine yoğunlaşan bir yapım.

Tamamen ücretsiz olarak indirebileceğiniz bu oyunda her ne kadar üç boyutlu görseller kullanılmış olsa da modellemeler biraz daha çalışma gerektiriyor. Oyunda farklı çok sayıda farklı tasarımlı uçak mevcut. Bu uçakların her biri farklı özelliklere sahip olmakla birlikte her biri upgrade edilebiliyor. Bölümler kolaydan zora doğru sıralanmış. İlk birkaç bölüm daha çok ısınma turları havasında ilerliyor.

Türkçe dil desteği sunmasıyla dikkat çeken Wings on Fire da online skor tabloları ve başarımlar da es geçilmemiş. Bu sayede oyunda sergilediğiniz performansa bağlı olarak dünya çapındaki oyuncularla yarışabileceğiniz skor tablolarına adınızı yazdırabilirsiniz.

Eğer siz de uçak oyunlarından keyif alıyorsanız Wings on Fire’ı mutlaka denemeniz gerektiği düşünmekteyim.

Emircan Erdoğan

Wings on Fire

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
103 TOPLAM İNDİRME
45.4 MB DOSYA BOYUTU

Wings on Fire, hem telefon hem de tabletlerde oynanabilen popüler uçak savaşı oyunudur.

Wings on Fire, hem iPhone hem de iPad’inizde ücretsiz olarak oynayabileceğiniz, üstün grafikler sunmayan ancak son derece eğlenceli bir uçak savaşı oyunudur.

Türkçe dil desteği ile gelen oyunda düşman üssünü bombalama görevini alıyor ve başımıza ne geleceğini bilmeden yollara çıkıyoruz. Bitmek tükenmek bilmeyen yolda karşımıza çeşitli engeller çıktığı yetmiyor, bölüm sonunda profesyonel bir pilot tarafından kontrol edilen düşman uçağı ile karşılıyoruz. Düşman uçağını suya düşürmek ise sandığınız kadar basit değil. Hele ki uçağınızın özelliklerini yükseltmediyseniz işiniz bir hayli zor. Bin bir zorluklarla yere düşürmeyi başardığımız uçak sonrası bölümü tamamlamış, rütbe atlamış ve puanları hanemize eklemiş oluyoruz.

Farklı sürüş tekniği gerektiren uçakların hasar, manevra, zırh, yakıt gibi özelliklerini kazandığımız puanları kullanarak yükseltebiliyoruz. Gerek yoldaki engelleri aşmak, gerekse de bölüm sonunda çıkan düşman uçağını alt etmek için yükseltmeleri uygulamamız şart.

Birden fazla uçağı kullanımımıza sunan Wings on Fire, düzenli güncellemelerle yeni içerik ve özellikler kazanan mobil oyunlardan.

Erkan Calp

Wings on Fire

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
123 TOPLAM İNDİRME
26 MB DOSYA BOYUTU

Wings on Fire, tamamen Türkçe ve ücretsiz oynanabilen bir uçak savaşı oyunudur.

Sıkıcı uçak simülasyonu oyunlarından sıkıldıysanız, uçağınızla çılgın hareketler yapmak, usta pilotların kontrol ettiği uçaklarla kapışmak istiyorsanız Wings on Fire tam size göre bir mobil oyun. Türkçe dil desteği ile gelen oyunda zorlu görevleri tamamlayarak, seviye atlıyor ve rütbe kazanıyorsunuz.

Wings on Fire oyununda her biri farklı manevra kabiliyetine sahip yükseltilebilir uçaklarla yola çıkıyor, bitmek bilmeyen görevleri tamamlamaya çalışıyoruz. Tabii ki yol boyunca uçağınızın yara almasına sebebiyet verecek, hızlıca yere çakılmasını sağlayacak engeller bulunuyor. Uçağınızı bu engellerden sıyırmak ve yolunuza devam etmek için hızlı karar vermeli ve hareket etmelisiniz. Size verilen görevi tamamlamak içinse bölüm sonunda karşılaşacağınız düşman uçağını indirmeniz gerekiyor.

3 boyutlu grafiklerle süslenen oyunda görevleri tamamladıkça puan kazanıyor, bu puanlarla da uçağınızı güçlendirebiliyorsunuz. Uçağınızın vuruş gücünü artırabiliyor, yakıtının daha yavaş tükenmesini sağlayabiliyor, hasar seviyesini artırabiliyor, zırhını daha güçlü yapabiliyorsunuz.

Sürekli güncellenerek kendisini yenileyen Wings on Fire, mobil platformda başarıyı yakalayan Türk oyunlarından biri.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Legacy of Discord - Furious Wings

    Legacy of Discord - Furious Wings, Android cihazlarda ücretsiz oynanabilir Türkçe aksiyon rol yapma oyunu.
  • Pacific Wings

    Pacific Wings retro tarzda bir uçak oyunudur
  • War Wings

    War Wings, Miniclip'in Android platformuna ücretsiz çıkardığı uçak savaş oyunu.
  • Wings Remastered

    Wings Remastered mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir uçak oyunudur
  • Air Wings

    Air Wings oldukça ilginç bir uçak savaşı oyunudur
  • Wings of Glory 2014

    Wings of Glory 2014 klasik tarzda bir uçak oyunudur
  • Wings of Steel

    Aksiyon yüklü hava muharebe oyunu
  • Free Fire APK

    Garena Free Fire APK, Android telefonlarda ücretsiz oynanabilir popüler multiplayer battle royale mobil oyunu.