Wink APK

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
3.1/5 ZİYARETÇİ
29,127 TOPLAM İNDİRME
72 MB DOSYA BOYUTU

Fotoğraf, video ve canlı etkinliklerinizi HD kalitesine ulaştırarak restore eden Wink APK, yeni nesil bir görüntü düzenleme uygulamasıdır.

Meitu China Limited’ın yapımcılığını üstlendiği Wink APK, görüntülerinizi HD kalitesine ulaştırarak onları pitoresk yapan bir uygulamadır. Video düzenlemelerinde de tercih edebileceğiniz Wink, yapay zeka onarımından faydalanarak tüm görüntü sorunlarını saniyeler içinde çözebilir. Standart sürümü ücretsiz olan Wink’e Google Play üzerinden sahip olabilirsiniz.

Wink APK İndir

Geceleri fotoğraf çekimlerinin belki de en büyük problemi ışıktan kaynaklanır. Ancak Wink sayesinde gece sahneleri geliştirerek hayallerinizdeki görüntüleri yakalayabilirsiniz. Uygulamanın şeffaflık ve gürültü giderici özellikleri ile artık daha açık ve hareketli görünebilirsiniz. Üstelik anime gibi filtre seçenekleri ile eğlenceli görüntülere sahip olabilirsiniz.

Wink’in kullanıcılarına sağladığı avantajlardan biri de video ekran görüntüsü özelliği olarak öne çıkıyor. Fotoğraf kalitesiyle eş değer olan ekran görüntüleri sayesinde videolarınızdan daha fazla verim alabilirsiniz. Aldığınız ekran görüntülerini ise orijinal fotoğraf çözünürlüğünde filtreleyerek düzenleyebilir ve rahatlıkla sosyal medya hesaplarınızda paylaşabilirsiniz.

Wink Özellikleri

Anılarınızı sakladığınız görüntülerde sakıncalı gördüğünüz yerleri Wink’ten yardım alarak restore edebilirsiniz. Gelişmiş efekt ve filtreleme özellikleri sayesinde cildinizde ya da vücudunuzda kusurlu olarak gördüğünüz bölgeleri istediğiniz forma kavuşturabilirsiniz.

Wink’in akıllı video renk uzmanı ile ham görüntülerinizi istediğiniz renk paletine göre zenginleştirebilirsiniz. Wink’in bu renk özelliği, videolarınızın estetik görünmesini sağladığı kadar duygu yüküyle zenginleşmesine yardımcı olur. Özellikle sinematik görüntüler peşindeyseniz Wink’in bu özelliğinden faydalanmak isteyebilirsiniz.

Raşit Bütüner

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • VSCO APK

    VSCO APK, mobil bir fotoğrafçılık uygulamasıdır. Uygulamada fotoğraflar ve videolar çekebilir ardından kolayca düzenleyerek paylaşabilirsiniz.
  • Viber Wink

    Viber Wink, arkadaşlarınızla görüntülendikten sonra silinen fotoğraf ve videolar paylaşabileceğiniz bir sosyal ağ uygulaması.
  • Wink - Canlı Görüntülü Sohbet

    Wink - Canlı Görüntülü Sohbet, canlı sohbetleri anlık olarak çeviri yapabilen ve yeni insanlarla tanışmanıza kolaylık sağlayan bir uygulamadır.
  • Killer Wink

    Killer Wink eğlenceli bir mobil dedektiflik oyunudur
  • Funimate APK

    Funimate APK ile videolarınızı düzenleyip, zenginleştirerek sosyal medya hesaplarınızda paylaşabilirsiniz.
  • PicsArt APK

    PicsArt APK, Android için fotoğraf ve video düzenleme ve kolaj yapma uygulamasıdır.
  • InShot APK

    InShot Pro APK Android için ücretsiz video düzenleyicidir. Güçlü video düzenleme araçları içeren InShot aynı zamanda fotoğraf düzenleyici.
  • Retrica

    Retrica, selfie ve diğer fotoğraflarınız için çok sayıda özel efekt sunan bir fotoğraf uygulamasıdır.