Winter Fugitives

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
36 TOPLAM İNDİRME
36 MB DOSYA BOYUTU

Winter Fugitives, karlı dağlara inşa edilmiş bir hapishaneden kaçmaya çalışacağını heyecanlı bir Android aksiyon oyunu.

Winter Fugitives, gizlenerek hapishaneden kaçmak için yeteneklerinizi konuşturmanız gereken bir Android aksiyon oyunu. Karlı dağların tepelerine inşa edilmiş bu oyunda çok güzel izole edilen bir hapishaneden kaçmaya çalışıyorsunuz. En ufak hatanızda gardiyanlar sizi yakalayarak kodesinize geri götürüyor bu nedenle hata yapmadan ve çok dikkatli bir şekilde kaçmaya çalışmanız gerekiyor.

Oyunun en güzel yanlarından bir tanesi yakalandığınız gardiyanlara saldırabiliyor ya da rüşvet teklif edip ikna edebilirseniz yolunuza devam edebiliyorsunuz. Bu nedenle sizi görmeleri halinde kolay kolay vazgeçmeyin.

Oynadıkça yeni karakterlerin açılacağı oyunda önünüze çıkan tüm engelleri birer birer aşıp hapishaneden başarıyla kaçmanız gerekiyor.

Barış YANIK

Winter Fugitives

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
8 TOPLAM İNDİRME

Winter Fugitives, gizliliğe dayalı sürükleyici bir kaçış oyunu.

Winter Fugitives, gizlilik ve strateji oyunu öğelerini bol miktarda içeren bir seçenek ve en önemlisi de tamamen ücretsiz olarak indirilebiliyor. Hem iPhone hem de iPad cihazlarımız üzerinde oynayabileceğimiz bu oyundaki temel amacımız izole edilmiş bir hapihaneden kaçmaya çalışan karaktere yardım etmek.

Dağların arasında konuşlandırımış olan bu hapishaneden kaçabilmek için öncelikle çok sessiz, dikkatli ve kurnaz olmamız gerekiyor. Etrafımızda kaçmamızı engellemek için nöbet tutan gardiyanlar ve doğal engeller mevcut.

Oyunda karşımıza çıkan gardiyanlara rüşvet teklif ederek ilerleme şansımız da var fakat bu tarz bir duruma mahal vermeden, onlara hiç görünmeden ilerlemek çok daha kesin bir çözüm. Zaten hiç paramız olmadığı için rüşveti ancak yerde bulduğumuz paralarla karşılayabiliyoruz. Bunu da dilediğimiz gibi yapma lüksümüz yok.

Oyundaki serüvenimiz esnasında birkaç arkadaşımızı daha kurtarma şansına sahip oluyoruz. Elbette bunu yapmak zorunda değiliz fakat alacağımız puanı bu şekilde artırabiliyoruz. Eğer gizlilik ve strateji oyunları oynamaktan keyif alıyorsanız Winter Fugitives sizleri memnun edecektir.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Project Winter Mobile

    Arkadaşların ile hayatta kal ve yardım çağrısında bulun. Ancak, içindeki hainlere dikkat et! Project Winter Mobile ile heyecan dolu aksiyon yaşa.
  • Winter Critical Strike

    Gerçekçi bir FPS deneyimi bizleri bekliyor olacak.
  • Winter Survival

    Kış temalı bir atmosfer de hayatta kalmaya çalışacağız.
  • Winter Road Trucker 3D

    Winter Road Trucker 3D karlı yollar üzerinde kamyonumuzla ilerlemeye çalıştığımız keyifli bir simülasyon oyunudur.
  • Russian Winter Traffic Racer

    Russian Winter Traffic Racer'da Rusya'nın karlı yollarında akan trafikte araçlarımızı sürmeye çalışıyoruz.
  • Ketchapp Winter Sports

    Ketchapp Winter Sports, snowboard, buz pateni, kayakla atlama içeren kış sporları oyunu.
  • Winter Craft 3: Mine Build

    Winter Craft 3: Mine Build, Android tablet ve akıllı telefonlarımız üzerinde oynayabileceğimiz keyifli bir Minecraft benzeri oyun olarak tanımlanabilir.
  • Winter Craft 4: Ice Age

    Winter Craft 4: Ice Age, buz devrini konu alan Minecraft benzeri, eğlenceli ve ücretsiz bir Android sandbox oyunu.