Winter Hill Climb Truck Racing

ÜCRETSİZ
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
848 TOPLAM İNDİRME

Winter Hill Climb Truck Racing'te kamyonumuza ve traktörümüze yüklenen yükleri varış noktasına ulaştırmaya çalışıyoruz.

Zorlu yollarda ilerlediğimiz bu oyunda sadece tek bir amaca hizmet ediyoruz; yüklerimizi sağ salim bir şekilde varış noktasına ulaştırmak. Karlı ve engebeli araziler üzerinde gitmeye çalıştığımız bu oyunda farklı araçlar seçme şansına sahibiz.

Grafik olarak iyi bir seviyede yer alan Winter Hill Climb Truck Racing’de kontroller de son derece sorunsuz bir şekilde çalışıyor. Araçlarımızı ekranda yer alan pedalları, vitesi ve direksiyonu kullanarak kontrol edebiliyoruz. Bu noktada dikkatimizi çeken bir nokta var. Eski püskü traktörümüzde BMW direksiyonu var. Bu ayrıntıyı gözardı ederek oyuna devam ediyoruz.

Oyunda her biri en az 1 kilometre uzunluğa sahip yollar mevcut. Değiştirilebilir kamera açıları oyunda zorlandığımız kısımlarda büyük yardımda bulunuyor ve sağı solu görmemizi kolaylaştırıyor. Bu sayede sıkıştığımız ve ne yapmamız gerektiğini bilmediğimiz yerlerden kaza yapmadan çıkabiliyoruz.

Toplamda 10’dan fazla başarım kazanma şansı sunan Winter Hill Climb Truck Racing bazı konularda eksiklik yaşatsa da genel olarak vakit geçirmek için oynayabileceğiniz eğlenceli bir simülasyon oyunu.

Emircan Erdoğan

Winter Hill Climb Truck Racing

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
240 TOPLAM İNDİRME

Winter Hill Climb Racing simülasyon oyunlarından hoşlanan ve bu kategoride oynayabileceği kaliteli bir yapım arayanların demesi gereken bir oyun.

Winter Hill Climb Racing hem iPhone hem de iPad cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz eğlenceli fakat bir o kadar da zorlu bir simülasyon oyunudur. Tamamen ücretsiz olarak indirebildiğimiz bu oyunda karlı yollarda geçen bir maceraya ortak oluyoruz. Oyunda toplamda 2 farklı kamyon ve 3 farklı tipte traktör mevcut. Bunlardan dilediğimizi seçip yola koyulabiliyoruz.

Oyunun en fazla dikkat çeken noktalarından bir tanesi de grafiklerin ve modellemelerin arkasında yatan kalite. Kar yağış efektlerine kadar her şey en ince ayrıntısına kadar düşünülmüş ve tasarlanmış. Bu da oyunun gerçekçilik seviyesine olumlu katkıda bulunuyor.

Sorunsuzca çalışan kontrol mekanizması sayesinde araçlarımızı kontrol ederken herhangi bir zorluk yaşamıyoruz. Buna ek olarak bir de seçebileceğimiz 8 farklı kamera açısı mevcut. Bunlar zor şartlarda işimizi bir hayli kolaylaştırıyorlar. Ola ki kaza yaptığımızda araçlarımız ne yazık ki hasar alıyor. Kısacası gerçekçilik de üst seviyelerde tutulmuş.

Genel olarak başarılı bir çizgide ilerleyen Winter Hill Climb Racing özellikle simülasyon oyunları oynamaktan keyif alanların mutlaka denemesi gereken seçenekler arasında yer alıyor.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Hill Climb Truck Racing : 2

    Hill Climb Truck Racing: 2 aksiyon dozu yüksek eğlenceli bir yarış oyunudur.
  • Post Hill Climb Truck Racing

    Post Hill Climb Truck Racing, tırınızdaki yüke hasar vermeden götürmeniz gereken yere taşıyarak para akzanarak tırınızı geliştirebileceğiniz eğlenceli bir Android oyunudur.
  • Euro Truck 4x4 Snow Hill Climb

    Euro Truck 4x4 Snow Hill Climb mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir simülasyon oyunudur
  • Hill Climb Racing APK

    Hill Climb Racing APK'da, yokuş yukarı aracınızla tırmanın ve en uzağa sürmek için mücadele edin.
  • Hill Climb Racing 2 APK

    Serinin ikinci oyunu Hill Climb Racing 2 APK, çevrimiçi bir şekilde dünyanın dört bir yanındaki oyuncularla yarışmanıza olanak tanıyor.
  • Up Hill Racing: Hill Climb

    Up Hill Racing: Hill Climb engebeli arazilerde uzağa gitmeye çalıştığımız eğlenceli bir beceri oyunudur.
  • Bus Hill Climb 16

    Bus Hill Climb 16, Android işletim sistemi kullanan telefon ve tabletler üzerinden oynanabilen bir tür otobüs simülasyon oyunudur.
  • Farm Hill Climb Horse

    Farm Hill Climb Horse oyunu sayesinde Android cihazlarınızdan at arabasıyla ürünleri kasabanıza taşıyabilirsiniz.