Winterstate

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
51 TOPLAM İNDİRME

Winterstate mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir savaş oyunudur

Winterstate oyunculara farklı araçlarla savaşma imkanı veren bir mobil oyun. 

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir savaş oyunu olan Winterstate'te bizi post apokaliptik bir hikaye bekliyor. Oyunda yakın bir geleceğe yolculuk ediyoruz ve küresel ısınma nedeniyle Amerika kıtasının bitmek bilmeyen bir kışa sürüklendiğine tanık oluyoruz. Değişen ilkim şartları nedeniyle tarımsal üretim duruyor, ülkeler vatandaşlarına elektrik ve su gibi temel kaynakları sunmakta zorlanıyor. Biz ise sınırlı kaynaklara sahip bu dünyada hayatta kalmaya çalışan kahramanları kontrol ediyoruz.

Winterstate'de sınırlı kaynaklar üzerinde hakimiyet kurmak büyük önem taşıyor; çünkü haydutlar ve yağmacılar bu kaynakları ele geçirmek için masum insanları katletmekteler. Bu insanları ve sınırlı kaynakları korumak için araçlarımıza atlıyoruz ve yollarda düşmanlarımızla savaşıyoruz. Gerçek zamanlı savaşlara yer veren oyunda diğer oyuncularla savaşabilmemiz de mümkün. Oyunda farklı yeteneklere sahip olan araç sınıflarına yer veriliyor ve bu araçları çeşitli silahlarla donatabiliyoruz.

Can Erdil Şentürk

Winterstate

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
1/5 ZİYARETÇİ
100 TOPLAM İNDİRME

Winterstate mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir taktiksel savaş oyunudur

Winterstate eğer taktiksel yeteneklerinize güveniyorsanız size sürükleyici bir macera yaşatacak bir mobil savaş oyunu.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabletlerinize ücretsiz olarak indirp oynayabileceğiniz bir oyun olan Winterstate'de post apokaliptik bir hikaye mevcut. Oyunumuzda küresel ısınma sonucu bitmek bilmeyen bir kışa girmiş olan bir ülkeye konuk oluyoruz. Bu bitmeyen kış nedeniyle ülkenin kaynakları tükenmiş, insanlar zorlu bir hayatta kalma mücadelesiyle karşı karşıya kalmışlardır. Bu ortamda bazı çeteler de sınırlı kaynakları yağmalamak amacıyla masum insanlara saldırmaya başlamıştır. Biz de bu çeteleri durdurmaya çalışan kahramanların yerine geçiyoruz.

Winterstate oyuncuların araçları üzernde savaştıkları bir oyun. Oyundaki görevlerde farklı yeteneklere sahip araçları kullanabilmekteyiz. Belli görevleri tamamlamak için belli özelliklere sahip araçları kullanmamız gerekmekte. Araçlarımızı farklı silahlarla donatabiliyor, ticaret yaparak araçlarımızı geliştirebiliyoruz.

Online altyapıya sahip olan Winterstate diğer oyunculara karşı savaşmanıza da izin veriyor.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Warcraft Rumble

    Blizzard Entertainment tarafından piyasaya sürülen Warcraft Rumble, mobil cihazlarda oynayabileceğiniz bir aksiyon strateji oyunudur.
  • Royal Revolt!

    Royal Revolt! sürükleyici bir aksiyon-strateji oyunudur
  • Wild Beyond

    3 dakikalık aksiyon yüklü PvP çarpışmalar
  • Next Sword

    Harika deneyim sunan bir strateji oyunu
  • King of Dead

    Zevkli deneyim sunan bir strateji oyunu
  • Godzilla Defense Force

    Eşsiz deneyim sunan bir strateji oyunu
  • World War Arena

    Harika deneyim sunan bir strateji oyunu
  • Xenowerk Tactics

    Zorlu bir mobil strateji oyunu