WinX DVD Ripper Mac Free

ÜCRETSİZ
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
144 TOPLAM İNDİRME
8.42 MB DOSYA BOYUTU

Elinizdeki DVD'lerin formatlarını dönüştürmek ve riplemek için ücretsiz Mac programı WinX DVD Ripper'ı deneyebilirsiniz.

Elinizde bulunan eski DVD'lerin artık izlendikçe eskidiklerini ve hatta zamanın etkisinden dolayı bile giderek bozulduklarını farketmişsinizdir. Eğer bu DVD'lerde sizin için önemli veriler yer alıyorsa durum daha da vahim demektir ve kıymetli videolarınızın kaybolmaması için DVD'lerinizi ripleyerek yani DVD videolarını farklı dosya formatlarına dönüştürerek harddiskinize kaydetmelisiniz. WinX DVD Ripper Mac Free programı da bunu sağlıyor ve Mac bilgisayarlar için kaliteli bir DVD ripleme uygulaması olarak karşımıza çıkıyor.

Uygulama kopya koruması olan DVD'leri bile MP4, MOV, MPEG, FLV, MP3, JPEG ve BMP dosya formatlarında kaydedebiliyor. CSS, bölge kodu, Sony ArccOS, UOPs, Disney X-Project DRM gibi tüm koruma yöntemlerini kırabilmesi sayesinde DVD'lerinizi bilgisayarınıza diğer formatlardan kaydederken pek de zorluk çekmeyeceksiniz. İşlemcinizin birden fazla çekirdeğini kullanabilmesi için ayarlanmış olan program böylece hız konusunda da tatminkar bir performans sunuyor.

WinX DVD Ripper Mac Free'nin ince ayarları da pek çok kullanıcıyı sevindirecek şekilde düzenlenmiş. Zira videoların ses kalitesi ayarlarından tutun da video kalitesine ve altyazı seçeneklerine kadar pek çok değişiklik yapma imkanınız var. Video başlangıç ve bitiş zamanlarını bile seçerek istediğiniz yerinden kırpmanız mümkün.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • MacX DVD Ripper Mac Free Edition

    MacX DVD Ripper Mac Free Edition ile DVD'lerinizi Mac bilgisayarınıza kaydedebilirsiniz
  • WinX HD Video Converter Deluxe

    WinX HD Video Converter, Mac için hepsi bir arada video dönüştürme programı.
  • MacX Free iMovie Video Converter

    MacX Free iMovie Video Converter, iMovie'nin desteklediği MP4 ve MOV formatlarına videolarınızı dönüştürmenizi sağlayan ücretsiz bir Mac video format dönüştürme programı.
  • MacX Free MKV Video Converter

    MacX Free MKV Video Converteri, MKV formatlı videolarınızı diğer popüler video formatlarına çevirmenizi sağlayan ücretsiz bir Mac yazılımıdır.
  • WonderFox DVD Ripper Speedy

    Tüm formatları dönüştürmek için tek program yeterlidir.
  • Bigasoft Audio Converter for Mac

    Bigasoft Ses Dosyası Format Dönüştürme Programı, Mac işletim sisteminizle kullanabileceğiniz ses dönüştürme yazılımıdır.
  • MacX DVD Ripper Pro

    MacX DVD Ripper Pro, değerli DVD'lerinizin zarar görmemesi için onları bilgisayarınıza ve mobil cihazlarınıza kopyalamanızı sağlayan yararlı ve kullanışlı bir programdır.
  • 4Videosoft Video Converter for Mac

    4Videosoft Video Converter ile MAC üzerinde video dönüştürme işlemlerinizi yapabilirsiniz.