Wonder Tactics

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
26 TOPLAM İNDİRME
63 MB DOSYA BOYUTU

Wonder Tactics mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir RPG oyunudur

Wonder Tactics eğer fantastik bir maceraya atılmak ve kendi kahramanlarınızı savaştırmak isterseniz oynamaktan keyif alabileceğiniz bir mobil rol yapma oyunu.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir RPG olan Wonder Tactics'de oyuncular kuvvetli canavarların, dev bölüm sonu canavarlarının ve karanlık zindanların yer aldığı bir yolculuğa çıkıyorlar. Bu yolculuğa katılabilmek için ilk olarak kendi kahraman takımımızı oluşturuyoruz. Oyunda yer alan her kahraman bize savaşlarda avantaj kazandıracak yetenekerle donatılmış. Wonder Tactics'te savaşları kazandıkça kahramanlarımızı geliştirebiliyoruz, onların gizli yeteneklerinin kilidini açarak en güçlü kartları oluşturabiliyoruz.

250 farklı kahramanın yer aldığı oyunda kahraman yetenekleri 5 sınıf altında toplanıyor. Su, ateş, toprak, karanlık ve aydınlık gibi yetenek sınıfları sayesinde kahramanlar arasındaki güç dengesi hassas bir yapıya kavuşuyor. Wonder Tactics'i dilerseniz tek başınıza, dilerseniz online olarak diğer oyunculara karşı oynayabiliyorsunuz.

Wonder Tactics anime tarzında grafiklere ve animasyonlara sahip. Oyunun sevimli göründüğü söylenebilir.

Can Erdil Şentürk

Wonder Tactics

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
25 TOPLAM İNDİRME
214 MB DOSYA BOYUTU

Wonder Tactics mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir RPG oyunu

Wonder Tactics anime tadında göze hoş görünen grafikleri taktiksel bir savaş sistemiyle birleştiren bir mobil RPG oyunu olarak tanımlanabilir.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir oyun olan Wonder Tactics'de fantastik bir serüvene atılıyoruz. Bu serüvene başlarken kendi kahraman takımımızı kuruyoruz. Takımımızı oluşturduktan sonra ise zindanları ziyaret ediyoruz, düşmanlarla ve güçlü bölüm sonu canavarlarıyla savaşarak ganimet elde etmeye çalışıyoruz. Bize verilen görevleri tamamladığımızda, düşmanları yok ettiğimiz de kahramanlarımız tecrübe kazanarak daha da güçlü hale geliyor.

Wonder Tactics içerisinde 250'den fazla kahraman yer alıyor. Bu kahramanları geliştirerek içlerindeki gizli yetenekleri ortaya çıkarabilmemiz ve onları süper kahramanlara dönüştürebilmemiz mümkün.

Wonder Tactics sıra tabanlı bir oyun sistemine sahip. Oyunda hamlenizi düşmanınızın hareketlerine göre belirliyorsunuz ve taktiksel oyun zekanızı konuşturuyorsunuz. Oyunu dilerseniz tek başınıza, dilerseniz online olarak diğer oyunculara karşı oynayabilirsiniz.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Fantasy War Tactics

    Fantasy War Tactics mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir RPG oyunudur
  • Tactics Squad: Dungeon Heroes

    Tactics Squad: Dungeon Heroes, zindanlarda yaratıklarla savaştığınız strateji rpg oyunu.
  • Heroes Tactics

    Heroes Tactics mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir rol yapma oyunudur
  • Wonder Heroes

    Nefes kesen PVP savaşlarına katılacağınız sıra dışı bir rol oyunudur.
  • Dragonfall Tactics

    Dragonfall Tactics, kendi stratejilerinizi geliiştirebileceğiniz taktiksel bir RPG oyunu olarak oyunculara ücretsiz sunuluyor.
  • Lionheart Tactics

    Japon RPG Taktik Savaş Oyunlarının kalitesini aratmayan Lionheart Tactics, Kongregate yapımı iddialı bir oyun.
  • Wonder Valley

    Masallar diyarına yolculuk yaparak büyüleyici bir çiftlik kuracağınız macera dolu bir oyundur.
  • Wonder

    Yapay zeka teknolojisini kullanarak görseller oluşturabildiğiniz Wonder'da, aklınızdaki cümleyi yazın ve uygulamanın oluşturmasını bekleyin.