Wonky Tower

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
29 TOPLAM İNDİRME

Wonky Tower, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz eğlenceli bir arcade oyundur.

Wonky Tower, muz peşinde koşarken çeşitli maceralara atılacağınız eğlenceli bir arcade oyunu. Android işletim sistemine sahip akıllı telefon veya tabletlerinizde oynayabileceğiniz bu oyunda, her seviyede ayrı bir heyecan yaşayacaksınız. Farklı malzemeler, ev eşyaları ve vahşi hayvanlarla karşılaşacağınız Wonky Tower'da kulenizi inşa etmeye hazır olun.

Wonky Tower, muzlara ulaşmak için yola koyulan Pogo'nun serüvenine ortak oluyoruz. Kazanmak için kuleler inşa edip tırmanmanız gereken oyunda, ayrıca zamana karşı da yarışacaksınız. Bahsettiğim kule inşa etme bölümünde tüm nesneleri dengeli bir şekilde koymaya da dikkat etmelisiniz. Toplamda 5 farklı bölümle karşılacağımız Monkey Tower'da her bölümde ayrı bir heyecan yaşacağınıza emin olabilirsiniz.

Ganimetleri kullanarak yollardaki engelleri ortadan kaldıran bir kule, rampa, köprü ya da maymununuzu zafere taşıyan bir platform inşa edeceğiniz Wonky Tower'ı ücretsiz indirebilirsiniz. Grafik açısından pek tatmin edici olmasa da oynamaya değer diye düşünüyorum.

Gökhan Abay

Wonky Tower

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
0 TOPLAM İNDİRME

Wonky Tower, iPhone ve iPad cihazlarınızda oynayabileceğiniz eğlenceli bir arcade oyundur.

Wonky Tower, oynarken çok eğleneceğiniz türde bir arcade oyunu olarak karşımıza çıkıyor. iPhone ve iPad cihazlarınızda oynayabileceğiniz bu oyunda, ganimetleri kullanarak yollardaki engelleri ortadan kaldıran bir kule, rampa, köprü ya da maymununuzu zafere taşıyan bir platform inşa etmeye çalışacaksınız. Kazandığınız muzları kullanıp üst seviye inşa malzemelerine erişerek en iyi kuleyi siz yapın ve zafere ulaşın!

Muzlara ulaşmak için çıktığı serüvende Pogo’ya yardım ettiğimiz Wonky Tower'da her bir seviyede çeşitli zorluklarla karşılaşıyor ve oyunun ilginç atmosferinde dengeyi sağlamaya çalışıyoruz. Az önce bahsettiğim kulenizi inşa ederken tüm nesnelerinizi mükemmel bir şekilde dengelemeniz gereken oyun, ayrıca zamana karşı yarışmanızı da istiyor. Yeşil tepelerle örtülü dağları, gür ormanları ve buzlu tundraları aşmak zorunda olduğunuz 5 farklı bölümle karşılaşacaksınız. Hepsinden geçerek amacınıza ulaşmalısınız. 

Arcade türünde keyifli bir oyun deneyimi yaşamak isteyenler Wonky Tower'ı ücretsiz indirebilirler. Boş vakitlerinizi keyifli bir macerada değerlendirmek için oynanabilir olduğunu düşünüyorum.

Gökhan Abay

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Tower Power - Flick 'Em Up Tower-Building Shooter

    Kuleyi inşa ederek gökyüzündeki arkadaşlarınızı kurtarın.
  • Icy Tower 2

    Icy Tower 2, eğlenceli ve kaliteli grafiklere sahip bir aksiyon oyunu.
  • Tower Slash

    Sonsuz koşu oyunlarında daha fazla aksiyon arıyorsanız Tower Slash sizin için harika bir seçenek olacaktır.
  • Knightmare Tower

    Knightmare Tower, prensesi kurtarmak için atılacağınız macerayı konu alan aksiyon dolu bir Android oyunudur.
  • Drop Wizard Tower

    Drop Wizard Tower, Android işletim sistemi kullanan mobil cihazlarınız üzerinden kontrol edebileceğiniz bir aksiyon-platform oyunudur.
  • Tower Knights

    Tower Knights, kule şövalyeleri yerine geçip yaratıklara karşı savaştığınız bir Android oyunu.
  • Tower Of The Wizard

    Tower Of The Wizard mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz retro tarzda bir platform oyunudur
  • Icy Tower Classic

    Icy Tower isimli bu oyun basit bir altyapı üzerine kurulmuş olmasına rağmen sınırsız eğlence vaat ediyor.