Woody Block Puzzle

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
1/5 ZİYARETÇİ
348 TOPLAM İNDİRME
23 MB DOSYA BOYUTU

Woody Block Puzzle oyununda, sırayla gelen ahşap blokları uygun şekilde dizerek yapbozu temizlemeniz gerekiyor.

Blok bulmaca oyunlarından hoşlanıyorsanız, Woody Block Puzzle oyununu Android cihazlarınıza indirerek keyifli vakit geçirebilirsiniz.

10x10 boyutlarında ahşap bir yapboz oyunu olarak tasarlanan Woody Block Puzzle oyunu, boş vakitlerinizde keyif alarak oynayacağınız bir oyun olacaktır diye düşünüyorum. Ahşap puzzle parçalarını düzenli bir şekilde yerleştirerek tablayı temizlemeniz gereken oyunda, herhangi bir zaman sınırına takılmadan rahatlıkla oynayabilirsiniz.

Depolama alanınızda çok yer kaplamayan Woody Block Puzzle oyununda, kendi rekor puanınızı geçmeye çalışabilirsiniz. Haftalık, Aylık ve Yıllık ilerlemenizi takip edebileceğiniz grafik de sunan Woody Block Puzzle oyununda arkadaşlarınızla rekabet etmek için puanınızı Facebook’ta paylaşabilirsiniz. Eğer siz de blok bulmaca oyunlarından keyif alıyorsanız, Woody Block Puzzle oyununu ücretsiz olarak indirebilir boş vakitlerinizde veya yoldayken iyi zaman geçirebilirsiniz.

Volkan Yılmaz

Woody Block Puzzle

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
56 TOPLAM İNDİRME
59.3 MB DOSYA BOYUTU

Blok bulmaca oyunlarından hoşlanıyorsanız, Woody Block Puzzle oyunuyla keyifli zaman geçirebilirsiniz.

Woody Block Puzzle oyunu, iOS işletim sistemli cihazlarınızda keyifle oynayabileceğiniz bir bulmaca oyunu olarak öne çıkıyor.

Konsept olarak yılların efsanesi Tetris oyununu andıran Woody Block Puzzle oyununda, parçalar yukarıdan kayarak değil de aşağıda hazır olarak bekliyor. 10x10’luk bir platformda ahşap parçaları doğru şekilde yerleştirerek oynayabileceğiniz oyunda, bu parçaları düzenli yerleştirip ekranı temizlemeniz gerekiyor. Herhangi bir zaman sınırı olmadan oynayabileceğiniz oyunda, dikkatinizi daha kolay toparlayabilirsiniz.

Kendi rekorunuzu kırmaya çalışarak hırslanabileceğiniz Woody Block Puzzle oyununda, puanlarınızı Facebook’ta paylaşarak arkadaşlarınıza meydan okuyabilirsiniz. Boş zamanlarınızda, yoldayken veya canınız sıkıldığında keyifle oynayabileceğiniz Woody Block Puzzle oyununu iPhone ve iPad cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz. Oyundaki ilerlemenizi takip etmek isterseniz haftalık, aylık ve yıllık bazda sunulan grafikleri inceleyebiliyorsunuz.

Volkan Yılmaz

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Block Puzzle Forest

    Block Puzzle Forest, Android cihazlarda oynanabilir tetris benzeri bulmaca oyunu.
  • Shadows - 3D Block Puzzle

    Shadows - 3D Block Puzzle, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir bulmaca oyunu olarak karşımıza çıkıyor.
  • Block! Hexa Puzzle

    Block! Hexa Puzzle, Android işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınız üzerinde oynayabileceğiniz bir bulmaca oyunu olarak karşımıza çıkıyor.
  • Woody Battle

    Blokları ustalıkla dizerek rakibinizi yenin.
  • Ultimate Block Puzzle

    Ultimate Block Puzzle, Android cihazlarınız üzerinde ücretsiz olarak oynayabileceğiniz enterasan ve zorlu bir bulmaca oyunudur.
  • Block Puzzle King

    Block Puzzle King, Tetris'i andıran bir mobil bulmaca oyunudur
  • Block Puzzle Mania

    Block Puzzle Mania, Android mobil cihazlarınız üzerinde ücretsiz olarak oynayabileceğiniz en iyi tetris oyunlarından bir tanesi.
  • Block! Triangle Puzzle

    Farklı geometrik şekillerden yararlanarak eğitici bulmacalar çözebileceğiniz eğlenceli bir oyundur.