Word Academy

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
132 TOPLAM İNDİRME
10 MB DOSYA BOYUTU

Word Academy, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir kelime oyunudur.

Word Academy, Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir kelime oyunu. Yüzde 94 ve 94 Derece gibi eğlenceli oyunlarıng geliştiricisi olan firma tarafından yapıldığını da ekleyelim.

Scrabble ile başlayan kelime oyunları furyası daha sonra çeşitlenerek devam etti diyebiliriz. Pek çok farklı türde ve tarzda kelime oyunu geliştirildi. Word Academy de bunların arasına yeni katılanlardan bir tanesi.

Henüz yeni çıkmış olmasına rağmen 5 milyon indirilme sayısıyla dikkat çeken Word Academy gerçekten eğlenceli bir kelime oyunu diyebilirim. Oyunda temel amacınız ekrandaki gizli kelimeyi bulabilmek.

Bunun için öncelikle basit seviye bölümlerden başlıyorsunuz. Örneğin ilk olarak başladığınız seviyede yalnızca 4 kare yani 4 harf bulunuyor. Bu harfleri doğru sırada dizip gizli kelimeyi bulmanız gerekiyor.

Bu şekilde kolay seviye bölümlerden başlıyorsunuz fakat ilerledikçe yeni seviyelerin kilidini açtırabiliyorsunuz. Böylece ilerledikçe kelimedeki harflerin sayısı artıyor ve kelimeyi bulmak zorlaşıyor.

Oyun bölüm bölüm ayrılmış ve her bölümde 10 adet bulmaca bulunuyor. Bununla birlikte oyunun en güzel özelliği ise Türkçe desteği olması. Yani aradığınız kelimeler karşınıza Türkçe çıkıyor. Bu yüzden daha rahat oynayabiliyorsunuz.

Sade tasarımı ve hoş grafikleri ile de dikkat çeken bu kelime oyununu indirip denemenizi tavsiye ediyorum.

Elifcan Mehekli Çakmak

Word Academy

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
41 TOPLAM İNDİRME
24.3 MB DOSYA BOYUTU

Word Academy, iPhone ve iPad cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir kelime oyunudur.

Word Academy, iPhone ve iPad cihazlarınıza ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir kelime oyunu. Scrabble ile popüler olan kelime oyunları kategorisine yeni katılan bu oyun da çok eğlenceli diyebilirim.

Yüzde 94 ve 94 Derece gibi eğlenceli oyunların geliştiricisi olan firma tarafından yapılmış olan oyun daha şimdiden 5 milyon indirilme sayısına yaklaşmış durumda. Bu da aslında başarısını kanıtlamış olduğunu gösteriyor.

Oyunda temel amacınız ekranda karışık harfler şeklinde duran gizli kelimeyi bulup çıkarmak. Bunun için harflere doğru sırada dokunmanız gerekiyor. Bu da her seviyede farklı sayıda harf anlamına geliyor.

Oyuna ilk başladığınızda basit seviye bölümlerden başlıyorsunuz. İlk olarak yalnızca 4 harfli kelimeleri bulmaya çalışıyorsunuz. Bunun için 4 harf kare şeklinde karışık olarak çıkıyor ve doğru sırayla dokunarak kelimeyi buluyorsunuz.

Oyunda ilerledikçe yeni seviyelerin kilidini açtırabiliyorsunuz. İleri seviyelerde ise kelimedeki harflerin sayısı artıyor ve kelimeyi bulmak zorlaşıyor. Oyun seviye seviye ayrılmış ve her seviyede 10 adet bulmaca bulunuyor.

Ayrıca oyunun Türkçe desteği olduğunu da söylemeden geçmeyelim. Türkçe olması sayesinde oyunu çok daha rahat oynayabiliyorsunuz. Siz de kelime oyunlarını seviyorsanız, sade tasarımı ve hoş grafikleri ile de dikkat çeken bu oyunu indirip denemenizi tavsiye ediyorum.

Elifcan Mehekli Çakmak

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Word Connect : Word Cookies

    Word Connect : Word Cookies, gizli kelimeleri ortaya çıkarmanız gereken bir oyundur.
  • Word Wild

    Word Wild kelime oyununu indirin, kelime dağarcığınızı test ederken vahşi dünyanın harikalarını keşfedin.
  • VodaBlock - Word Game

    Android için bir kelime bulma oyunu olan VodaBlock - Word Game, kelime haznenizi geliştirirken yabancı dil öğrenmenize de olanak tanıyor.
  • Word Universe

    Binlerce bölüm sunan Word Universe oyununda, kelime bilginizi ölçebilir ve kendinizi geliştirebilirsiniz.
  • A Word Kelime Oyunu

    A Word Kelime Oyunu ile konularına göre gizlenmiş kelimeleri ortaya çıkarıyorsunuz.
  • Word in Pieces

    Word in Pieces, 16 dilde oynanabilen ücretsiz kelime bulma oyunu.
  • Word Search Race

    Word Search Race, Android cihazlarınızda online da oynayabileceğiniz kelime bulma oyunu.
  • Word Game Mania

    Word Game Mania, Android işletim sistemine sahip telefon ve tabletler için geliştirilmiş bir kelime oyunudur.