Word Crack Free

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
314 TOPLAM İNDİRME
22 MB DOSYA BOYUTU

Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz harflerden kelime türetme oyunudur.

Word Crack Free, Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz ve boş vakitlerinizi değerlendirebileceğiniz bir harften kelime türetme oyunudur.

Oyunda amacınız ekranda beliren harflerden kelimeler türetmek ve iki dakika içerisinde yapabildiğiniz kadar çok kelime çıkarmaya çalışmaktır. Oyunu ister dünyanın her yerinden rastgele oyuncularla isterseniz de arkadaşlarınızla oynayabilirsiniz.

Aynı anda pek çok oyuna devam edebileceğiniz oyunda harfleri yatay, dikey, çapraz ve geriye doğru birleştirebiliyorsunuz. Iki dakika içerisinde rakibiniz de siz de 3 tur oynayabiliyorsunuz, bu yüzden hız çok büyük önem teşkil ediyor.

Ekrandaki özel kareleri kullanarak daha yüksek puanlar alabilme şansına da sahipsiniz. Tabi güçlendiricileri de daha fazla kelime bulmak için kullanabilirsiniz. Eğer siz de kelime oyunlarını seviyorsanız, Word Crack Free'ye göz atmanızı tavsiye ederim.

Elifcan Mehekli Çakmak

Word Crack Free

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
69 TOPLAM İNDİRME
46.6 MB DOSYA BOYUTU

iOS cihazlarınızda oynayabileceğiniz harften kelime türetme oyunudur.

Kelime oyunları son dönemlerde çok popüler olan kategorilerden bir tanesi. Mobil cihazlarınızda da bu yüzden oynayabileceğiniz pek çok kelime oyunu geliştirildi. Word Crack Free de bunlardan bir tanesi.

Word Crack oyununun ücretsiz versiyonu olan Word Crack Free'yi iOS cihazlarınıza indirip oynamaya başlayabilirsiniz. Oyunda yapmanız gereken ekranda çıkan kare şeklindeki harflerden kelimeler türetmek.

Her yarışma boyunca toplam 2 dakika oynuyorsunuz. Bu sürede rakibiniz de siz de üçer tur oynayabiliyorsunuz. Bu yüzden hızlı olmalı ve en çok kelimeyi üretmeye çalışmalısınız. Kelimeleri yatay, dikey, çapraz ve geriye doğru seçerek üretebiliyorsunuz.

Oyunda ister arkadaşlarınızla oynayabiliyor isterseniz de rastgele gelecek rakiplerle oynayabiliyorsunuz. Oyun içinde kullanabileceğiniz güçlendiriciler ve özel harflerle daha yüksek puanlar alabilirsiniz.

Eğer siz de kelime oyunlarını seviyorsanız Word Crack Free'yi indirip denemelisiniz.

Elifcan Mehekli Çakmak

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Trivia Crack

    Trivia Crack, tamamen ücretsiz olarak sunulan ve farklı kategoriler altında toplanmış genel kültür sorularıyla oyunseverleri eğlendiren bir oyun.
  • Word Connect : Word Cookies

    Word Connect : Word Cookies, gizli kelimeleri ortaya çıkarmanız gereken bir oyundur.
  • Word Wild

    Word Wild kelime oyununu indirin, kelime dağarcığınızı test ederken vahşi dünyanın harikalarını keşfedin.
  • VodaBlock - Word Game

    Android için bir kelime bulma oyunu olan VodaBlock - Word Game, kelime haznenizi geliştirirken yabancı dil öğrenmenize de olanak tanıyor.
  • Word Universe

    Binlerce bölüm sunan Word Universe oyununda, kelime bilginizi ölçebilir ve kendinizi geliştirebilirsiniz.
  • A Word Kelime Oyunu

    A Word Kelime Oyunu ile konularına göre gizlenmiş kelimeleri ortaya çıkarıyorsunuz.
  • Word Academy

    Word Academy, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir kelime oyunudur.
  • Word in Pieces

    Word in Pieces, 16 dilde oynanabilen ücretsiz kelime bulma oyunu.