Word Search Race

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
25 TOPLAM İNDİRME

Word Search Race, Android cihazlarınızda online da oynayabileceğiniz kelime bulma oyunu.

Word Search Race, Android cihazlarınızda tek başınıza süre sınırlı veya diğer oyuncularla oynayabileceğiniz yabancı kelime bulma oyunu. İngilizce kelime bilginize güveniyorsanız tavsiye ederim.

Android telefon ve tablette ücretsiz oynanabilen yüzlerce kelime oyunu mevcut ancak Word Search Race’in bir farkı var. Her bulmacada sadece tek bir kelime bulmanız gerekiyor. Tabii ki kelimeyi bulamamanız için bir engel koyulmuş. Bulmaya çalıştığınız kelimenin harfleri tabloyu oluşturuyor. Yani oda kelimesini arıyorsanız tabloda o, d v a harfleri bolca bulunuyor. Hal böyle olunca kısa kelimeleri dahi bulmakta güçlük çekiyorsunuz. Buna bir de süre sınırı eklenince oyun daha da zevkli hal alıyor.

Oyunda üç mod yer almakta. Süre sınırlı modda 2 dakika içerisinde mümkün olduğunca fazla bulma çözmeniz isteniyor. 10 modunda 10 bulmacayı ne kadar süre çözebileceğinizi gösteriyorsunuz. Bir diğer seçeneğiniz de günlük meydan okumalara katılıp ipuçları kazanabildiğiniz online mod.

Erkan Calp

Word Search Race

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
7 TOPLAM İNDİRME
45 MB DOSYA BOYUTU

Word Search Race, iPhone ve iPad'de ücretsiz oynanabilir kelime bulmaca oyunu.

Word Search Race, İngilizce kelime bilginizi test eden bulmaca oyunları arasında ve hem iPhone hem de iPad'de oynayabiliyorsunuz. Farklı modlar içeren ücretsiz kelime bulma oyununda sadece tek bir kelime bulmanız isteniyor. Kelimenin harflerinden oluşan tabloda kelimeyi bulmak tabii ki kolay olmuyor.

Diğer kelime arama oyunlarından farklı olarak her bulmacada tek kelime bulmanız gerekiyor. Kelimeler fazla uzun değil ancak kelimenin gizli olduğu tabloda sadece kelimeyi oluşturan harfler bulunuyor. Özellikle sesli harfleri bol kelimeleri bulmak zorlayıcı olabiliyor. Tabii ki süre sınırlı modda oynamayı seçtiyseniz bu zevki alabiliyorsunuz.

Süre sınırlı mod haricinde ödüller kazandıran ve hızınızı ölçen üç mod daha yer alıyor. Hepsinde rakibiniz gerçek kişiler olduğundan daha zor ancak çok daha keyifli oynanış oluyor.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Letroca Word Race

    Letroca Word Race, rakibimizi mümkün olduğunca fazla kelime bularak yenmeye çalıştığımız bir kelime oyunu.
  • Word Search - Hidden Words

    Eşsiz deneyim sunan bir mobil kelime oyunu6
  • Word Search

    Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz kelime oyunudur.
  • Word Connect : Word Cookies

    Word Connect : Word Cookies, gizli kelimeleri ortaya çıkarmanız gereken bir oyundur.
  • Word Wild

    Word Wild kelime oyununu indirin, kelime dağarcığınızı test ederken vahşi dünyanın harikalarını keşfedin.
  • VodaBlock - Word Game

    Android için bir kelime bulma oyunu olan VodaBlock - Word Game, kelime haznenizi geliştirirken yabancı dil öğrenmenize de olanak tanıyor.
  • Word Universe

    Binlerce bölüm sunan Word Universe oyununda, kelime bilginizi ölçebilir ve kendinizi geliştirebilirsiniz.
  • A Word Kelime Oyunu

    A Word Kelime Oyunu ile konularına göre gizlenmiş kelimeleri ortaya çıkarıyorsunuz.