Word Streak

ÜCRETSİZ
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
38 TOPLAM İNDİRME

Word Streak'te mümkün olduğunca fazla kelime üretip en yüksek skoru toplamaya çalışıyoruz.

Word Streak, Android tablet ve akıllı telefonlarımız üzerinde oynayabileceğimiz bir kelime bulma oyunu olarak öne çıkıyor. Scrabble tarzı kelime bulma oyunları oynamaktan hoşlananlara hitap eden Word Streak'i tamamen ücretsiz olarak indirebilme şansına sahibiz.

Kelime oyunu olmasına rağmen son derece kaliteli ve özenle hazırlanmış grafiklere sahip olan Word Streak'teki temel amacımız ekranda rastgele olarak yerleştirilmiş harfleri kullanarak anlamlı kelimleer üretmek. Oyun İngilizce olduğu için yabancı kelime bilgimizi de artıracak özelliklere sahip.

Word Streak'te eşleştirme oyunu oynar gibi kelime üretmeye çalışıyoruz. Yani ekrandaki harfleri parmağımızı üzerlerinde gezdirerek birleştirmemiz gerekiyor. Bu durum oyuna ilginç ve orijinal bir atmosfer kazandırıyor.

Oyunda birbirinden farklı modlar yer alıyor. Bu modlar arasında arkadaşlarımızla oynayabileceğimiz düello modu da yer alıyor. Genel olarak epey keyif aldığımız bir oyun olduğunu söyleyebiliriz.

Genel olarak başarılı bir deneyim vaat eden Word Streak, kelime oyunlarından keyif alanların denemesi gereken oyunlardan birisi.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • 4 Pics 1 Word: What's The Word

    4 Pics 1 Word: What's The Word, android cihazlarınız üzerinden oynayabileceğiniz eğlenceli bir zeka ve bulmaca oyunudur.
  • Word Connect : Word Cookies

    Word Connect : Word Cookies, gizli kelimeleri ortaya çıkarmanız gereken bir oyundur.
  • Word Monsters

    Word Monsters, Türkçe karşılığı olan kelime canavarlarının anlamını tam olarak taşıyan ve oynarken oldukça keyifli vakit geçirebileceğiniz bir Android bulmaca oyunudur.
  • 4 Pics 1 Word

    4 Pics 1 Word, verilen 4 resim içindeki ortak noktadan yola çıkarak kelime tahmini yaptığınız başarılı bir Android bulmaca uygulamasıdır.
  • Letroca Word Race

    Letroca Word Race, rakibimizi mümkün olduğunca fazla kelime bularak yenmeye çalıştığımız bir kelime oyunu.
  • Word Wild

    Word Wild kelime oyununu indirin, kelime dağarcığınızı test ederken vahşi dünyanın harikalarını keşfedin.
  • 7 Letters - Multiplayer Word Puzzle Game

    İnternet gerektirmeyen kelime bulmaca oyunu
  • Word Wars - Online

    Eşsiz deneyim sunan bir kelime oyunu