World of Tanks Blitz

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
3.7/5 ZİYARETÇİ
9,718 TOPLAM İNDİRME
4 GB DOSYA BOYUTU

World of Tanks Blitz, Windows 10 cihazlarınıza ücretsiz indirip oynayabileceğiniz online ve Türkçe tank savaşı oyunu.

World of Tanks Blitz, Windows 10 tablet ve bilgisayarlarınızda ücretsiz oynayabileceğiniz online ve Türkçe tank savaşı oyunu. PC platformunda oldukça popüler olan oyunun mobil sürümü bu adla karşımıza çıkıyor. Gerek görsellik olarak, gerek oynanış yönünden, gerekse de içerik bakımından PC platformundan hiç farkı yok diyebilirim. Oyunculara rekabet yüklü bir ortam sunan World of Tanks Blitz, gerçek zamanlı olarak dünyanın dört bir yanındaki oyuncuları etrafına topluyor. Bünyesinde Türkçe dil desteğine de yer veren başarılı oyun, milyonlara ulaşmaya devam ediyor.

World of Tanks Blitz Özellikleri

  • Gerçek zamanlı oynanış,
  • Türkçe dahil farklı dil seçenekleri,
  • Seviye sistemi,
  • Birbirinden farklı tank modelleri,
  • Rekabetçi ortam,
  • Düzenli güncellemeler,
  • Zengin içerik,
  • Kaliteli ses efektleri,
  • Milyonlarca oyuncu,
  • Çarpıcı grafik açıları

Milyonları başına toplattırmayı başaran tank savaşı oyunu World of Tanks’in mobilde oynanabilir versiyonu World of Tanks Blitz’de çoklu oyuncu modunda 7’ye 7 tank savaşlarınıa atılıp zafer yolunda mücadele edebilmenin yanı sıra bonus ve başarımlar kazandıran savaş görevlerine katılabiliyorsunuz. Her iki modda da aksiyon dozu oldukça yüksek.

Oyunda Almanya, İngiltere, Amerika, Japonya, SSCB’den 200’ün üzerinde tank bulunmakla birlikte tanklar sınıflara ayrılmış olarak (hafif, orta, ağır, tank avcıları) karşınıza çıkıyor. 18 savaş arenasının olması da güzel.

Tankları yönetmenin zor olabileceğini düşünebilirsiniz ancak detaylı eğitim aşamasında tankı nasıl kontrol edeceğinizden, nasıl savaşacağınıza her şey gösteriliyor. Ayrıca Türkçe olduğundan fazla zorlanacağınızı düşünmüyorum. Oyunu daha önce PC’de oynamadıysanız eğitimi kesinlikle geçmemenizi tavsiye ederim.

World of Tanks Blitz İndir

Oynaması ücretsiz olarak yıllar önce lansmana çıkan World of Tanks Blitz, ünlü yayıncı Wargaming imzası ile piyasaya sürülmüştü. Ülkemizde ve dünya da milyonlarca oyuncuya hitap eden başarılı yapım, rekabet yüklü ortamı ile başarılı gidişatına devam ediyor. Yıllardır güncellemeler ile içeriğini zenginleştirmeye devam eden ücretsiz tank oyunu, bünyesine yepyeni tank modelleri de kattı. Günümüzde hala milyonlarca oyuncuya ev sahipliği yapan oyun, ilgiyle oynanmaya devam ediliyor.

 

Erkan Calp

World of Tanks Blitz

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.3/5 ZİYARETÇİ
10,513 TOPLAM İNDİRME
140 MB DOSYA BOYUTU

World of Tanks Blitz APK Android telefonlarda ücretsiz oynanabilir online tank savaş oyunu. World of Tanks APK, en iyi tank oyunları arasında.

World of Tanks APK Android oyununu tank savaşlarını seven herkese öneririz. World of Tanks Blitz APK, bilgisayarlarımızda oynadığımız online tank savaş oyunu World of Tanks'in mobil cihazlar için özel olarak geliştirilmiş sürümü. MMO oyun Türkçe adıya devasa çok oyunculu online oyunda nişancı becerilerinizi test edeceksiniz.

World of Tanks Blitz APK İndir

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir çok oyunculu tank oyunu olan World of Tanks Blitz'de oyuncular internet üzerinden diğer oyuncularla eşleşerek gerçek rakiplerle heyecan dolu tank savaşlarına girebiliyorlar.

Oyunun mobil versiyonu, World of Tanks'ın bilgisayar versiyonu temel alınarak tasarlanmış ve oyun mobil cihazlara özel olarak optimize edilmiş. Bu sayede oyun yüksek bir grafik kalitesini akıcı bir şekilde oyunculara sunabiliyor.

World of Tanks Blitz'de 2. Dünya Savaşı'ndan kalma tankları yöneterek savaşabilmekteyiz. Oyunda bize Almanya, Fransa, Japonya, Çin, Amerika, İngiltere ve Sovyetler Birliği tanklarından herhangi birini seçerek savaşlara katılabilme imkanı veriliyor. Bu tanklar aralarında farklı sınıflara ayrılmakta. Hafif, orta ve ağır sınıf tankların yanında tank avcılarını kullanabilmekteyiz.

Seviye I tanklardan devasa Seviye X makinelere çok çeşitli araçların silahlarını değiştirme, ekipmanı özelleştirme, hayatta kalma şansımızı artırmak için kamuflaj uygulama şansına sahibiz. Savaş aracımızı oyun tarzımıza, savaş türü özelliklerine veya moda göre özel ayarlayabilmekteyiz.

Tankların yanı sıra gerçekte mühendis olan kişiler tarafından oluşturulmuş planlara dayalı hayata geçirilen deneysel araçları, tanınmış anime dizilerinden ilham alan araçları ve popüler alternatif evrenlerden zırhlı araçları kullanabiliyoruz. Aralarından seçim yapmakta zorlanacağınız 400’den fazla araç ve çok sayıda harita mevcut.

Tank savaşları çeşitli farklı ve ayırt edici arenalarda gerçekleşiyor. 2. Dünya Savaşı’nın dönüm noktası Normandiya. Radyoaktif güneşle kavrulmuş kıyamet sonrası Wasteland. Antik kalıntılarıyla Akdeniz kıyısı. Dünyanın bir ucunda karla kaplı bir üs, bir metropol, çöl… ve hatta Ay! Her biri kendine özgü özelliklere sahip 25’in üzerinde savaş alanı var.

World of Tanks Blitz’de asla yalnız değilsiniz. Bir arkadaşınızla birlikte oynamak mı istiyorsunuz? Bir takım oluşturun. Daha büyük çapta güç birliği mi yapmak istiyorsunuz? Bir klana katılın ve sizinle benzer düşünen oyuncularla savaşlara girin, zafer elde edin veya ödüllü turnuvalara katılın.

Peki ya optimizasyon? Grafikleriyle büyüleyen bu tank oyunu cihazınız için otomatik olarak optimize ediliyor. Her savaş alanının, göz alıcı özeliklerin, son derece detaylı tank modellerinin, devasa patlamaların ve havaya uçan taretlerin keyfini çıkarın. Manuel ayarlamalarla hem harika görsellerle hem de yüksek FPS ile oynama şansına erişiyoruz.

World of Tanks Blitz'de oyuna alışabilmeniz için açıklayıcı eğitim bölümleri yer almakta. Bu sayede oyun kontrolleri ve savaş sistemi kolayca öğrenilebiliyor.

World of Tanks APK Oyun Özellikleri

  • Devasa tank dünyası girmeye hazırlanın - Başka bilindik evrenlerden tarihi araçlar ve modeller savaş alanlarında karşı karşıya geliyor. 400’den fazla benzersiz araç kalkış için sizi bekliyor.
  • Farklı modlarda ve 20’den fazla oyun alanında dinamik 7’ye 7 savaşlar - Hiçbir savaş tahmin edilemez; zafer siz ve takımınıza bağlı.
  • İyi geliştirilmiş ilerleme sistemi - Seviye I hafif tanklardan devasa Seviye X ağır tanklara tüm tankları keşfedin. Silahlarını değiştirin, ekipman kurun, kamuflaj uygulayın; aracınızı oyun tarzınıza göre ayarlayın.
  • Cihazınız için otomatik olarak optimize edilen muhteşem grafikler - Elle ayarlama, canlı renkler ve yüksek FPS arasında bir denge kurmanıza yardımcı olur.
  • Takım oyunu - Arkadaşlarınızla takım olun veya benzer düşünen insanlarla savaşmak için bir klana katılın, ardından ödüllü turnuvalarda kendinizi gösterin.

En iyi tank oyunları arasında gösterilen bizce de öyle olan World of Tanks, yalnızca bir savaş oyunu veya nişancı oyunu değil, telefonunuzda yaşayan, canlı, gelişen bir tank evreni. Oyunun aktif internet bağlantısı gerektirdiğini hatırlatalım.

 

Can Erdil Şentürk

World of Tanks Blitz

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
4,269 TOPLAM İNDİRME
698 MB DOSYA BOYUTU

World of Tanks Blitz ile World of Tanks mobil cihazlara taşınıyor

World of Tanks Blitz dünyada milyonlarca oyun sever tarafından bilgisayarlar üzerinde oynanan MMORPG türünde tank savaşı oyunu World of Tanks'ın akıllı telefon ve tabletlere uyarlanmış mobil versiyonudur.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone, iPod Touch ve iPad'lerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir savaş oyunu olan World of Tanks Blitz ile kendi tankımızı seçerek savaş alanına adım atıyoruz ve heyecan dolu çoklu oyunculu çarpışmaların arasında yer alabiliyoruz. Oyunda 90'ın üzerinde farklı tank seçeneği bulunuyor. Oyuncular oyuna başlarken hafif zırhlı tankları kontrol edebilirken oyunda galibiyet kazandıkça yeni ve daha gelişmiş tankları açarak kendilerini geliştirebiliyorlar.

World of Tanks Blitz'in grafikleri oyunun konsol ve bilgisayar versiyonlarını aratmayacak kalitede. Oyunun kontrolleri dokunmatik cihazlar düşünülerek optimize edilmiş ve genel olarak sorun yaşatmıyor.

World of Tanks Blitz bize Almanya, Amerika veya Sovyetler Birliği tanklarından birini seçme ve 7'şerli karşılaşmalara katılma imkanı tanımakta. 8 farklı savaş alanının yer aldığı oyunda hafif, orta, ağır zırhlı tankları veya tank avcılarını kontrol edebiliyoruz. World of Tanks Blitz'de oyuna gerçekçilik kazandıran fizik motorunun iyi iş çıkardığı söylenebilir.

World of Tanks Blitz daha iyi bir çevrimiçi oyun tecrübesi için arkadaşlarınızı oyunlara davet edebilmenize, oyun içinde sohbet edebilmenize ve oyun içi başarımlar kazanabilmenize imkan tanıyor.

Can Erdil Şentürk

World of Tanks Blitz

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
1,404 TOPLAM İNDİRME
1.76 GB DOSYA BOYUTU

World of Tanks Blitz Mac bilgisayarlarınızda oynayabileceğiniz bir tank savaşı oyunudur

World of Tanks Blitz daha önceden Windows bilgisayarlar ve mobil platformlar için yayınlanan ve milyonlarca oyun severin beğenisini kazanan popüler tank savaşı oyununun Mac versiyonu.

Free to play sistemine sahip olan, yani Mac bilgisayarlarınıza ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir oyun olan World of Tanks Blitz'de 2. Dünya Savaşı döneminde kullanılan tanklara yer veriliyor. Oyuncular bir ülke seçtikten sonra o ülkeye has tank modellerinden biri ile savaşmaya başlayabiliyor. Oyunda farklı tank sınıfları yer almakta. Bu sınıflar farklı avantajlara ve dezavantajlara sahipler. Oyuncular sınıf seçimleriyle bir bakıma oyun stillerini de seçebiliyorlar.

World of Tanks Blitz'de 7'e 7 online karşılaşmalar yapabilmekteyiz. Bu karşılaşmalarda galip gelebilmek için takım olarak hareket ederek taktiksel üstünlüğü elde etmemiz gerekiyor. Savaşları kazandıkça da tankımızı geliştirebiliyor ve yeni parçalarla daha güçlü ve dayanıklı hale getirebiliyoruz.

World of Tanks Blitz içerisinde 18 farklı savaş arenası yer almakta. Oyunda klanlar kurabiliyor, klan üyelerinizle sohbet edebiliyor ve birlikte savaşabiliyorsunuz. World of Tanks Blitz'i Mac bilgisayarınızda oynayabilmeniz için Mac OS X 10.9.0 işletim sistemine ve 64 bit işlemciye sahip olmanız gerekmekte.

Can Erdil Şentürk

World of Tanks Blitz

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
321 TOPLAM İNDİRME
4 GB DOSYA BOYUTU

World of Tanks Blitz, Windows Phone platformundaki açık ara en iyi online tank savaşı oyunu.

World of Tanks Blitz, Windows Phone telefonunuzda ücretsiz indirip satın alım yapmadan oynayabileceğiniz en iyi online tank savaşı oyunu diyebilirim. Görselleriyle, atmosferiyle, içeriğiyle platformda açık ara öne çıkmayı başarıyor.

Bilgisayarlarda mevcut olan dünya genelinde popüler tank savaşı oyunu World of Tanks’in mobil sürümü World of Tanks Blitz adıyla karşımıza çıkıyor. Çoklu oyuncu modunda 7’ye 7 savaşlara katılabildiğiniz gibi farklı zorluklarda bonus ve başarımlar kazanbildiğiniz özel görevleri seçebildiğiniz oyunda Almanya, İngiltere, Amerika, SSCB ve Japonya’dan 200’ün üzerinde tank seçeneğiniz var ve tanklar da hafif, orta, ağır ve tank avcıları olmak üzere farklı sınıflara ayrılıyor. Tank savaşlarının tek bir yerde geçmemesi de oyunun beğendiğim yönleri arasında diyebilirim.

Gerçek zamanlı hasar sisteminin yanı sıra müzikleri ve özel efektleriyle savaşın ortasında olunduğunu hissettirmeyi başaran oyunda eğitim bölümü de atlanmamış. Tankınızı nasıl kontrol edeceğinizi, nasıl savaşacağınızı detaylı eğitim bölümünde öğrenebiliyorsunuz ki oyun tamamıyla Türkçe olduğundan eğitimi tamamlarken zorlanacağınızı düşünmüyorum.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • World Of Tanks

    World of Tanks PC'de ücretsiz oynanabilen online multiplayer tank savaş oyunudur. Her yerde savaşmak için World of Tanks Blitz indirin!
  • Mad Tanks

    Mad Tanks, eğlence odaklı ve stratejik olan online bir tank savaşı oyunudur.
  • Arms Trade Tycoon: Tanks

    Arms Trade Tycoon: Tanks, kendi tank yapım şirketinizi kurabileceğiniz bir simülasyon oyunudur. Şirketinizi kurun, yönetin ve muhteşem tanklar üretin!
  • Pocket Tanks 1.2

    Tank oyunu hiç bu kadar mini ve eğlenceli olmamıştı.
  • Clash of Irons

    Clash of Irons, gerçek zamanlı tank rpg + slg oyunu.
  • World of Warcraft: Shadowlands

    World of Warcraft: Shadowlands, tüm zamanların en hızlı satan PC oyunu. MMORPG oyunu yepyeni dünyanın kapılarını aralıyor. Hemen şimdi satın alın!
  • World of Warships

    World of Warships, savaş oyunları oynamaktan keyif alan bilgisayar oyuncularını memnun edecek heyecanlı ve aksiyon dolu bir savaş oyunu.
  • Treadnauts

    Treadnauts aynı bilgisayar üzerinde veya online olarak arkadaşlarınızla oynayabileceğiniz bir tank savaşı oyunu