World of Warcraft: Legion

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
795 TOPLAM İNDİRME

World of Warcraft: Legion 6. World of Warcraft genişleme paketidir

World of Warcraft: Legion dünyanın en başarılı MMORPG'si olan World of Warcraft'ın 6. genişleme paketi.

Hatırlanacağı üzere bir önceki World of Warcraft genişleme paketi olan Warlords of Dreanor'da alternatif bir zaman dilimine yolculuk ederek Archimonde ile savaşmış ve onu mağlup etmiştik. Bu mağlubiyetin üzerine Dreanor'a yolculuk etmemizin sebebi olan Gul'dan Azeroth'a geri dönüyor ve Burning Legion ordularının her zamankinden daha güçlü bir şekilde Azeroth'u istila edebilmesi için karanlık bir geçit açıyor. World of Warcraft: Legion bize ilk World of Warcraft ek paketi olan Burning Crusade'deki hikayeyle bağlantılı olan bir altyapı da sunuyor. Yeni ek pakete Gul'dan, Outland'de yenilerek sürgüne gönderilen Illidan Stormrage'in cesedinin tutsak tutulduğu kristali keşfediyor. Bu durumun karşısında daha önceden Gul'dan'ın şeytani planlarını durdurmak için harekete geçen büyücü Khadgar, Burning Legion tehdidi karşısında tekrar Azeroth'un kahramanlarını bir araya toplamaya çalışıyor.

World of Warcraft: Legion'da Broken Isles adlı Büyük Deniz'in ortasında yer alan yeni bir bölgeyi keşfetmekteyiz. Yeni ek paket seviye limitini 100'den 110'a çıkaracak. World of Warcraft: Legion'ın en heyecanla beklenen yeniliklerinden biri ise yeni kahraman sınıfı olan Demon Hunter sınıfı. Tıpkı Death Knight gibi oyuna belli bir seviyeden sonra başlayacak olan Demon Hunter sınıfı iblislerin güçlerini yine iblislere karşı kullanabilecek. Demon Hunter sınıfı sadece Night Elf ve Blood Elf ırklarına özgü bir sınıf olacak.

World of Warcraft: Legion'da oyunculara Thrall'ın çekici Doomhammer, Trion tarafından kullanılan kılıç Ashbringer, ve Frostmourne'ün parçalarından oluşturulmuş Icerbringer ve Soulreaper gibi destansı yeni silahları kullanma fırsatı verilecek. Oyun mevcut kahraman sınıflarında da köklü değişiklikleri beraberinde getiriyor.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • World of Warcraft: Battle For Azeroth

    World of Warcraft: Battle For Azeroth, World of Warcraft'ın 7. genişleme paketi
  • World of Warcraft: Shadowlands

    World of Warcraft: Shadowlands, tüm zamanların en hızlı satan PC oyunu. MMORPG oyunu yepyeni dünyanın kapılarını aralıyor. Hemen şimdi satın alın!
  • World of Warcraft

    World of Warcraft sadece bir oyun değil, içerisinde yaşayacağınız bambaşka bir dünya olarak sizi kendisine bağlayacak yeni bir yaşam tarzı.
  • World of Warcraft Starter Edition

    World of Warcraft'ın devasa oyun dünyasına bir göz atmak istiyorsanız ücretsiz olarak Starter Edition paketini bilgisayarınıza indirerek, oyunu deneme şansına sahip olabilirsiniz.
  • World of Warcraft Duvar Kağıtları

    World of Warcraft için Blizzard Entertainment tarafından hazırlanmış, sizin için seçtiğimiz duvar kağıtları.
  • WORLD OF FINAL FANTASY

    WORLD OF FINAL FANTASY göz alıcı üç boyutlu grafiklere sahip olan bir rol yapma oyunu
  • Shape of the World

    Shape of the World, Steam üzerinden satın alınabilen kendine özgü bir keşif oyunudur.
  • World of Shinobi

    World of Shinobi, ünlü manga serisi Naruto'nun evreninde geçen ücretsiz bir online web oyunudur.