Worms 4

x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
348 TOPLAM İNDİRME
270 MB DOSYA BOYUTU

Worms 4, Team17'nin imzasını taşıyan popüler taktiksel strateji oyunu.

Worms 4, Team17’nin popüler strateji oyunu Worms’un son oyunu mobilde de aynı isimle karşımıza çıkıyor. Solucanlardan oluşan ekibimizi kurup yine solucanlara karşı mücadele verdiğimiz taktiksel strateji oyununun sonuncusunda yeni silahların eklendiğini ve içeriğin daha da zenginleştirildiğini görüyoruz. Aralarında Halley Kuyrukluyıldıızının da bulunduğu yepyeni yükseltilebilir silahlarla solucanlara cehennem hayatını yaşatıyoruz.

Tek oyunculu modda 80’den fazla görev, çok oyunculu modda dünyanın her yerinden eş zamanlı olarak teke tek savaşlara bizleri sürükleyen strateji oyununda mavi ve kırmızı olmak üzere iki taraf bulunuyor. Tarafımızı seçtikten sonra solucanları savaştırmaya başlıyoruz. Oynanış sıra tabanlı ilerliyor. Yani biz hamlemizi yaptıktan sonra karşı tarafın yanıtını bekliyoruz. Patlayan variller, mayınlar gibi değdiğimizde bizi paramparça etmek için haritanın farklı noktalarına dizilmiş tuzak bulunuyor. Düşmanımızı bu noktalara çekerek alt ediyoruz.

Günlük ve her hafta düzenlenen özel etkinliklerde kendimizi göstermemize izin veren aksiyon yüklü strateji oyununda kişiselleştirme seçenekleriyle solucanımızın görünümünü değiştirebiliyoruz. Her oyuncu solucanını ayrı ayrı özelleştirebildiğinden takımımızdaki tüm solucanlar farklı oluyor ve ortaya renk cümbüşü çıkıyor.

Erkan Calp

Worms 4

x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
49 TOPLAM İNDİRME
150 MB DOSYA BOYUTU

Worms 4 online olarak oynayabileceğiniz keyifli bir savaş oyunudur

Worms 4 bilgisayarlarımızda büyük keyifle oynadığımız Worms serisinin son oyunudur.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınızda ve iPad tabletlerinizde oynayabileceğiniz bu mobil taktiksel savaş oyunu bize sevimli ve bir o kadar da ölümcül olan solucan dostlarımızdan oluşan bir takım kurma ve düşman takımlarla savaştırma imkanı veriyor. Önceki Worms oyunlarında olduğu gibi yine sıra tabanlı bir şekilde savaşıyoruz. Önce hamlemizi yapıyoruz ve sonrasında düşmanımızın hamlesini yapmasını bekleyerek ona karşılık veriyoruz. Oyun haritasındaki patlayan variller, mayınlar gibi tuzaklardan da faydalanarak ya da düşmanlarımızı uçurumlardan aşağıya doğru yuvarlayarak onları yok edebiliyoruz.

Worms 4'te önceki Worms oyunlarına göre daha geniş silah seçeneğine sahibiz. Ayrıca seride ilk olarak kullandığımız silahları geliştirebilmemize de imkan veriliyor. Oyun içinde yüzlerde geliştirme seçeneği bulunmakta. Oyunu tek başınıza oynamak isterseniz 5 farklı mekanda 80 bölüm sizi bekliyor. Bunun yanında heyecan ve rekabeti daha yoğun yaşamak isterseniz oyunun çok oyunculu modunda diğer oyuncularla savaşabilirsiniz.

Worms 4'te oyunculara soluncanlarını kişiselleştirebilmek için farklı seçenekler sunuluyor. Bu sayede takımınızdaki her solucanın özel görünmesini sağlayabiliyorsunuz. Oyunun grafikleri genel olarak göze hoş görünüyor.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Worms 2: Armageddon

    Android Worms 2: Armageddon ile macera kaldığı terden devam ediyor. Birbirinden sevimli solucanların hayatta kalma mücadelesine eşlik etmeye hazırlanın
  • Worms 3

    Worms 3 bilgisayarlarımızda oynadığımız klasik oyunun mobil versiyonudur
  • Annelids APK

    Annelids APK Worms oyununa benzerliğiyle dikkat çeken taktiksel savaş oyunu. Annelids Online Battle APK ücretsiz Worms mobile oyunu arayanlara tavsiyedir.
  • Angry Cats

    Angry Cats ücretsiz olarak indirebileceğiniz keyifli bir oyun. Worms oyununun dinamiklerini Tom ve Jerry ile başarıyla harmanlıyor.
  • Desert Worms

    Desert Worms mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir yarış oyunudur
  • Sentinel 4: Dark Star

    Serinin dördüncü oyunuyla dikkatleri daha da üstüne toplayan Sentinel 4: Dark Star, bilim kurgu temalı bir kule savunma oyunu.
  • Strange World

    4 farklı karakteri kontrol edecek olan oyuncular 40 saatten fazla aksiyon deneyimi yaşayacaklar.
  • Worms Zone.io

    Küçük bir solucandan kocaman bir yılana dönüşün.