WoW Legion Companion

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
38 TOPLAM İNDİRME
80 MB DOSYA BOYUTU

WoW Legion Companion mobil cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir WoW asistanıdır

WoW Legion Companion eğer World of Warcraft oynuyorsanız ve son Legion genişleme paketine sahipseniz oldukça işinize yarayacak bir yardımcı uygulama.

Blizzard tarafından oyun severlerin beğenisine beğenisine sunulan bu resmi World of Warcraft: Legion yardımcı uygulaması Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirebileceğiniz bir uygulama.

WoW Legion Companion temel olarak Class Hall'ınızda takipçilerinize verdiğiniz görevleri oyunun başında olmasınız bile mobil cihazlarınız üzerinden kontrol etmenizi sağlıyor. Bu uygulamayla takipçilerinizi görevlere gönderebiliyor, tamamladığınız görevleri kontrol ederek ödülleri toplayabiliyor, Class Hall'ınız için geliştirme işlemlerini başlatabiliyorsunuz. Ayrıca takipçilerinize ekipmanlarını giydirerek istatistiklerini görebiliyorsunuz.

WoW Legion Companion'u kullanmak için server seçimi yaparak oyundaki hesabınızla uygulamaya giriş yapıyor, sonrasında listelenen kahramanlarınızdan birini seçiyorsunuz.

Can Erdil Şentürk

WoW Legion Companion

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
25 TOPLAM İNDİRME
250 MB DOSYA BOYUTU

WoW Legion Companion mobil cihazlarınızda kullanabileceğiniz WoW yardımcı uygulamasıdır

WoW Legion Companion eğer World of Warcraft'ın yeni genişleme paketi Legion'ı oynuyorsanız ve oyundaki Class Hall görevlerini takip etmekte güçlük yaşıyorsanız işinize yarayabilecek bir mobil uygulama.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabletlerinize ücretsiz olarak indirip kullanabileceğiniz bu resmi World of Warcraft: Legion yardımcı uygulaması oyunun başında olmasanız bile Class Hall görevlerinizi denetlemenize imkan veriyor. WoW Legion Companion oyunda olmadığınız zamanda Class Hall'ınızda yer alan görevleri listeliyor, bu görevlere uygulama aracılığıyla seçeceğiniz takipçilerinizi atayabiliyor ve tamamlanıp tamamlanmadıklarını kontrol ederek ödülleri toplayabiliyorsunuz.

WoW Legion Companion, Class Hall'da yer alan geliştirmeleri başlatmanıza da imkan veriyor. Ayrıca şampiyonlarınızın ekipmanlarını değiştirebiliyor, istatistiklerini görebiliyorsunuz.

WoW Legion Companion sadece siz oyunda değilken çalışmakta. Uygulamayı kullanmaya başlarken server seçimi yapıp oyundaki hesap e-postanız ve şifrenizle giriş yapıyorsunuz. Sonrasında kahramanlarınız listeleniyor ve seçim yaparak uygulamayı kullanmaya başlıyorsunuz.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Battlefield Companion

    Battlefield Companion mobil cihazlarınızda kullanabileceğiniz resmi Battlefield yardımcı uygulamasıdır
  • Destiny Companion

    Destiny Companion, Android tabanlı mobil cihazlarda kullanılabilen ve Destiny 2 oynayanların işine yarayacak kullanışlı bir yardımcı uygulamadır.
  • Assassin’s Creed IV Companion

    Assassin’s Creed IV Companion ile oyununuzu her yerden yönetebilirsiniz.
  • Microsoft Photos Companion

    Android telefondan bilgisayara fotoğraf ve video atmanın en hızlı yolu
  • NBA LIVE Companion

    NBA LIVE Companion resmi NBA Live 16 yardımcı uygulamasıdır
  • FIFA 17 Companion

    FIFA 17 Companion mobil cihazlarınızda kullanabileceğiniz FIFA 17 yardımcı uygulamasıdır
  • EA SPORTS FIFA 23 Companion

    En iyi kulüp yönetim oyunlarından biri olan EA Sports FIFA 23 Companion, çok daha fazlası ile karşınıza gelmektedir.
  • WOW Durmayan YouTube

    WOW Durmayan YouTube, normalde arkaplanda çalışmayan YouTube'un Android cihazlarınız üzerinde arkaplanda çalışmasını sağlayan ücretsiz bir Android uygulaması.