WP-Polls

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
195 TOPLAM İNDİRME
0.06 MB DOSYA BOYUTU

WordPress sitelerinizde, ziyaretçilerinize fonksiyonel özellikler sunan bu eklentiyle çeşitli anketler yapabilirsiniz.

Web sitelerinizde ziyaretçilerinize sorular sorarak, merak ettiğiniz soruları ya da ziyaretçilerinizin görüşünü kolaylıkla öğrenebilmeniz WP-Polls eklentisiyle mümkün hale geliyor.

Birçok sitede çeşitli anketlerle karşılaşmışsınızdır. Site sahipleri, bir konudaki görüşlerinizi almak ya da önerilerinizi almak adına bu tür küçük girişimler yapmaktadırlar. Sizin de böyle bir projeniz varsa, ziyaretçilerinizle etkileşim halinde olmak istiyorsanız pratik arayüzüyle hızlı çözümler sunan WP-Polls eklentisini kullanmaya başlayabilirsiniz.

Anket şablonlarını yönetebilir, anketlerinize çeşitli eklemeler yapabilir, çoklu seçime izin verebilir, anketin başlangıç ve bitiş tarihini ayarlayabilirsiniz. Site üzerinde oylama sonuçlarını da görebileceğiniz gibi, kontrol paneli üzerinden de anketlerinizin istatistiklerini kolayca inceleyebilirsiniz.

Ziyaretçilerinizin geri dönüşü açısından oldukça faydalı olan bu tür girişimler, eminim sizin de dikkatinizi çekecektir. Örneğin, siteniz üzerinde yapacağınız bir değişiklik ya da özellik ekleme gibi bir durum olduğunda, bunu ziyaretçilerinize soru olarak yöneltebilir ve görüşlerini alabilirsiniz. 

Volkan Yılmaz

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • WP CleanFix

    WP CleanFix ile veritabanınızı şişiren gereksiz verileri temizleyerek, sitenizin performansını arttırabilirsiniz.
  • WP Fastest Cache

    WP Fastest Cache eklentisiyle Wordpress web siteniz hem daha hafif hem de daha hızlı olacak.
  • WP Mail SMTP

    WP Mail SMTP eklentisi, WordPress'te mail gönderme sorunu yaşayan kullanıcılar için geliştirilmiş bir SMTP eklentisidir.
  • WP-Members

    WP-Members eklentisini kullanarak sitenizdeki içerikleri kısıtlayabilir ya da üye kayıt formunda ekstra bilgiler isteyebilirsiniz.
  • WP-Pagenavi

    WP-Pagenavi eklentisi ile sitelerinizi sayfalandırma işlemini gerçekleştirerek daha rahat bir site dolaşımı sağlayabilirsiniz.
  • WP Touch

    WP Touch eklentisiyle, WordPress sitelerinizi mobil uyumlu hale getirmeniz sandığınızdan daha kolay.
  • Lockdown WP Admin

    Lockdown WP Admin eklentisini kullanarak, WordPress sitenizin yönetim paneli adresinin uzantısını değiştirebilrsiniz.
  • WP to Twitter

    Sitenizde paylaştığınız yazıları otomatik olarak Twitter'da paylaşan başarılı bir eklentidir.