Wrath Of Belial

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
20 TOPLAM İNDİRME

Wrath Of Belial güzel grafiklere sahip olan bir rol yapma oyunudur

Wrath Of Belial güzel grafiklere sahip olan ve gerçek zamanlı savaş sistemi kullanan aksiyon RPG türünde bir mobil rol yapma oyunu olarak tanımlanabilir.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir RPG oyunu olan Wrath Of Belial'da cennetten kovulmuş bir tanrı tarafından saldırıya uğrayan fantastik bir dünyaya konuk oluyoruz. Belial adlı bu sürgündeki tanrı şeytani emellerini gerçekleştirmek için cehennemin hizmetkarlarını dünya üzerine salıyor ve etrafı yakıp yıkarak kaos başlatıyor. Bir grup kahraman ise bu tehdit karşısında bir araya geliyor ve Belial'ın krallığının üzerine yürüyerek bu tehdidi temelinden yok etmeye karar veriyor. İşte biz de bu kahraman takımını yöneterek oyuna dahil oluyoruz.

Wrath Of Belial'daki maceramız boyunca birçok farklı düşman türü karşımıza çıkıyor. Bize verilen görevleri tamamladıkça ve düşmanlarımızı yok ettikçe kazandığımız tecrübe puanı ile takımımızdaki kahramanları geliştirebiliyor, onlara yeni yetenekler kazandırabiliyoruz. Ayrıca güçlü bölüm sonu canavarlarını yendiğimizde yüksek miktarda tecrübe puanı ve büyülü silah ve ekipmanlar kazanabiliyoruz.

Wrath Of Belial'daki kahraman tasarımları World of Warcraft'ı, mekan tasarımları Diablo 3'ü andırıyor. Oyun bu anlamda pek özgün değil. Savaş sistemi ise küçük küçük parçalar halinde tasarlanmış. Bir grup düşmanla savaştıktan sonra bir sonraki düşman grubuyla savaşıyorsunuz. Oyun bu anlamda biraz sıkıcı olabilmekte. Savaşlar gerçek zamanlı olsa da bu parçalı yapı oyunun heyecanını kesintiye uğratıyor.

Can Erdil Şentürk

Wrath Of Belial

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
8 TOPLAM İNDİRME

Wrath Of Belial ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bir mobil rol yapma oyunudur

Wrath Of Belial eğer fantastik hikayeye sahip oyunlardan hoşlanıyorsanız denemekten keyif alabileceğiniz bir mobil rol yapma oyunu.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir RPG olan Wrath Of Belial'da bütün olaylar cennetten sürülmüş bir tanrı olan Belial'in cehennemin hizmetkarlarını yanına alarak dünyaya saldırmasıyla başlıyor. Etrafı yakıp yıkarak dünyayı kaosa sürükleyen bu cehennem ordularını durdurmak ise bir grup kahramana düşüyor. İşte biz bu kahramanları yönetiyoruz ve Belial'ın şeytani krallığına saldırıyoruz.

Wrath Of Belial'da takımımıza dahil olan kahramanlar savaşlarda başarı kazandıkça gelişebiliyorlar. Her yok ettiğimiz düşmandan ve tamamldığımız görevden bir miktar tecrübe puanı kazanıyoruz. Bu tecrübe puanı kahramanlarımızın seviye atlamasına yardımcı oluyor. Seviye atladıkça yeni yetenekler öğrenebiliyorlar ve daha güçlü silah ve zırhları kullanabiliyorlar. Oyun boyunca karşımıza güçlü ve zorlu bölüm sonu canavarları çıkıyor. Bu canavaraları yok ettiğimizde ise büyük ödüllerin sahibi olabiliyoruz.

Wrath Of Belial aksiyon RPG tarzında bir oynanışsa sahip. Savaş sistemi gerçek zamanlı olarak işliyor. Fakat oyunda savaşlar parça parça yapılmakta. Bir düşman grubuyla karşılaştıktan sonra bir sonraki düşman grubuyla karşılaşıyoruz. Bu yapı oyunun akıcı olarak oynanmasını engelliyor. Wrath Of Belial'ın grafiklerinde ve çevre tasarımlarında World of Warcraft ve Diablo 3'ün yansımalarını görmek mümkün.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Wrath of Obama

    Wrath of Obama ilginç bir mobil aksiyon-strateji oyunudur
  • He-Man Tappers of Grayskull

    He-Man Tappers of Grayskull, He-Man ve arkadaşlarıyla İskeletor'u durdurmaya çalıştığınız macera rpg oyunu.
  • Kingdom of Pirates

    Kingdom of Pirates, korsan krallığınızı kurup yönettiğiniz bir Android oyunu.
  • Tower of Winter

    benzersiz mobil oyunlarının arasında yerini alan Tower of Winter, metin temalı RPG oyunudur.
  • Party of Heroes

    Party of Heroes, Android cihazlarda oynayabileceğimiz, ücretsiz ve eğlenceli bir RPG.
  • Call of Antia: Match 3 RPG APK

    Call of Antia: Match 3 RPG APK ile büyülü bir dünyayı keşfedeceksiniz.
  • Stone of Life

    Anime grafikleriyle batı aksion RPG oyunlarını harmanlayan Stone of Life, bu oyun türüne yeni bir zenginlik katıyor.
  • The Ring of Wyvern

    Ejderha yüzüğünü bulmalısınız!