Wrecker's Revenge - Gumball

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
1/5 ZİYARETÇİ
63 TOPLAM İNDİRME

Wrecker's Revenge - Gumball oyununda çılgın bir karakter ile ilginç maceralar yaşamaya hazır mısınız?

Bir zamanlar çizgi filmlerdeki sevdiğimiz karakterleri izler ve o karakterleri tekrar görebilmek için çizgi filmin yeniden yayınlanmasını beklerdik. Günümüzde ise bu durum tamamıyla değişmiş durumda. Artık çizi filmlerin tekrarını bile beklemiyoruz. Hatta çoğu çizgi filmin mobil oyunu bile yapılmış durumda. Android platformundan ücretsiz olarak indirebileceğiniz Wrecker's Revenge - Gumball oyunuyla birlikte ünlü Cartoon Network karakterini artık sürekli olarak görebileceksiniz.

Wrecker's Revenge - Gumball, Gumball ismini taşıyan çizgi film karakterini konu alan bir mobil oyun. Oyunda sevimli karakterinizi ilginç bir gezegenden kurtarmaya çalışıyorsunuz. Taşlara tutunarak ilerleyebilen karakteriniz, ancak sizin yardımınız ile birlikte oyunun sonuna gidebilir. Bu yüzden dikkatli olmalı ve karakterinizi asla yere düşürmemelisiniz.

Gumball ile birlikte başladığınız maceranızda sizi birçok sürpriz bekliyor olacak. Oyunda karşınıza tutunmanız gereken taşların dışında çeşitli engeller çıkacak. Bu engeller sizi düşürmeyi amaçlıyor. Bu yüzden karakterinizi taşlardan başka yüzeye yönlendirmemeye özen gösterin.

Renkli grafikleri ve eğlenceli müzikleriyle birlikte oldukça başarılı bir oyun olan Wrecker's Revenge - Gumball'ı hemen şimdi indirin!

Uğur Sağlam

Wrecker's Revenge - Gumball

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
31 TOPLAM İNDİRME
249 MB DOSYA BOYUTU

Wrecker's Revenge - Gumball oyununda karakterinizle birlikte maceradan maceraya koşun!

Çizgi filmleri her yaşta insan sever. Özellikle de başarılı bir şekilde tasarlanmış karakterlere hepimiz hayranızdır. Android platformundan ücretsiz olarak indirebileceğiniz Wrecker's Revenge - Gumball oyunu ile birlikte bu hayranlığınızı biraz daha ileriye taşıyabilirsiniz.

Wrecker's Revenge - Gumball, Cartoon Network tarafından geliştirilmiş olan ve Gumball isimli karakteri konu alan bir oyundur. Oyunda birçok farklı maceraya konu olacaksınız. Bu oyunda karakteriniz  ile birlikte hareket etmeniz oldukça önemli. Çünkü karakterinizi tek başına bırakırsanız başını belaya sokabilir. Oyunda karakterinizin başını belaya sokmasını sağlayacak birçok tehlikeli engel bulunmakta. Bu engeller genellikle karakterinizi aldatmaya yönelik olarak hazırlanmış. Sizin karakterinizi bu engellerden uzak tutmanız gerekiyor.

Wrecker's Revenge - Gumball oyununda karakterinizi belirli nesnelere tutundurarak ilerletmeye çalışıyorsunuz. Çeşitli özellikleri sayesinde karakteriniz taşlara veya diğer nesnelere rahatlıkla tutunabilir. Ancak yukarıda da dediğimiz gibi engellere çok dikkat etmelisiniz. Oyunda yeni bölümlere geçtikçe karakterinize yeni özellikler kazandırabiliyorsunuz.

Oldukça eğlenceli bir oyun olan Wrecker's Revenge - Gumball'ı hemen şimdi indirin ve arkadaşlarınızla birlikte eğlenceye başlayın!

Uğur Sağlam

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Agent Gumball

    Agent Gumball, Cartoon Network'ün imzasını taşıyan gizli ajan oyunu.
  • Ninja Warrior: Revenge

    Ninja Warrior: Revenge, Android telefonda ücretsiz oynayabileceğiniz aksiyon yüklü ninja oyunu.
  • Gumball Heroes

    Toprakları karanlıkla örtmek isteyen Void'i durdurmalısınız.
  • The Dragon Revenge

    The Dragon Revenge, uykusundan uyandırılan kızgın bir ejderhayı kontrol ettiğiniz Android oyunu.
  • The Revenge of Shinobi

    The Revenge of Shinobi, SEGA'nın Android platformuna ücretsiz çıkardığı ninja oyunu.
  • Stickman Revenge 3

    Stickman Revenge 3, çöp adamlarla savaştığınız aksiyon yüklü mobil oyun.
  • Gangster Revenge: Final Battle

    Gangster Revenge: Final Battle mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur
  • Stickman Revenge 2

    Stickman Revenge 2 side scroller türünde bir mobil aksiyon oyunudur