Xenowerk

x
x
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
885 TOPLAM İNDİRME
108 MB DOSYA BOYUTU

Xenowerk göze hoş görünen ve bolca aksiyon içeren bir kuşbakışı savaş oyunudur

Xenowerk güzel grafikleri yüksek aksiyonla birleştirmeyi başaran kaliteli bir mobil aksiyon oyunu olarak tanımlanabilir.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinizde oynayabileceğiniz bir kuşbakışı savaş oyunu olan Xenowerk'de yanlış giden bir bilimsel deney sonucu ortaya çıkan mutant felaketi konu alınıyor. Deneyin yürütüldüğü yeraltı tesisinde ortaya çıkan mutantlar bilim adamlarını katlettikten sonra laboratuar tesisi kapatılıyor. Fakat mutantların kapatılan bu tesisten çıkış yolu bulması an meselesi olduğu için mutantların yeryüzüne çıkmadan yok edilmesi gerekiyor. Biz de bu görevi üstlenen cesur bir kahramanı yönetiyoruz.

Xenowerk'de kahramanımızla 50 bölüm boyunca mutantları avlamaya çalışıyoruz. Fakat bu maceramızda avlanan bizim mi yoksa mutantlar mı olduğu belli olmayabiliyor; çünkü karanlık laboratuarlarda yolumuzu fenerimizle bulmaya çalışırken birkaç adım ötemizde ne olduğunu bilemiyoruz. Bu nedenle karşımıza çıkacak olan ani sürprizlere hazırlıklı olmamız gerkeiyor. Oyundaki ışık yansımaları göz oldukça hoş gözükmekte.

Xenowerk'de bizi bolca silah ve ekipman seçeneğinin yanısıra bu silah ve ekipmanları geliştirme imkanı bekliyor. Özel yeteneklerimizi kullanarak savaşlar esnasında avantaj elde edebiilmemiz mümkün.

Oldukça yüksek graifk kalitesine sahip olan Xenowerk boş zamanlarınızı eğlenceli bir şekilde değerlendirmeniz için güzel bir seçim olabilir.

Can Erdil Şentürk

Xenowerk

x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
84 TOPLAM İNDİRME
95.7 MB DOSYA BOYUTU

Xenowerk bolca aksiyon ve güzel grafikler içeren bir mobil savaş oyunudur

Xenowerk eğer bilim kurgu hikayelerini seviyorsanız ve yüksek kaliteli grafikler ile bolca aksiyonu birleştiren bir oyun oynamak istiyorsanız beğeninizi kazanacak top down shooter türünde bir mobil savaş oyunu.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınızda ve iPad tabletlerinizde oynayabileceğiniz bir kuşbakışı savaş oyunu olan Xenowerk'de yanlış giden gizli bilimsel deneyler sonucu ortaya çıkan bir mutant felaketi konu alınıyor. Mutantlar ortaya çıkmaya başladıktan sonra yer altındaki bu gizli deney laboratuarı tahliye ediliyor. Elektriklerin kesik olduğu laboratuarda mutant yuvaları oluşuyor ve artık burası bir canavar mağarasına dönüşüyor. Bu gizli yer altı laboratuarını ziyaret ederek temizleme görevi ise kahramanımıza düşüyor. Biz de kahramanımızı kontrol ediyoruz ve korku dolu bir maceraya atılıyoruz.

Xenowerk'te mutantlardan önce karanlık ile mücadele etmemiz gerekiyor. Terkedilmiş karanlık yer altı laboratuarlarını gezerken köşeden ne çıkacağını kestirebilmek için el fenerimize adeta sarılıyoruz. Yolumuzu aydınlattıkça mutantları tespit edebiliyor ve temizleyebiliyoruz. 50 bölüm boyunca mutantları yok ederken düşen bonusları toplayabiliyoır ve silah ve zırhımızı geliştirebiliyoruz. Oyun içerisinde fakrlı silah seçeneklerine de sahibiz. Belli düşmanları belli silahlarla daha kolay avlayabildiğimiz için oyunda taktiksel bir yapı da mevcut. Ayrıca işimizi kolaylaştıracak özel yeteneklere de sahibiz.

Xenowerk'in grafikleri oldukça başarılı. Işık yansımaları da göze oldukça hoş görünüyor. Eğer aksiyon oyunlarını seviyorsanız Xenowerk'i kaçırmayın.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Xenowerk Tactics

    Zorlu bir mobil strateji oyunu
  • Super Slime Ben

    Cartoon Network'ün yeni oyununda sümüklü yaratıklarla savaşıyoruz.
  • TOKYO GHOUL [:re birth]

    Popüler anime serisi Tokyo Ghoul mobilde!
  • Spirit Roots

    Aksiyon, Macera, Platform bir arada
  • Just Cause Mobile

    Just Cause Mobile Google Play'e çıkış yapıyor Popüler açık dünya aksiyon oyunu Just Cause mobil sürümü ile oyuncuların karşısında.
  • Maze: Shadow of Light

    Komboların havada uçuştuğu canavarlı nefes kesen bir rpg oyunu
  • LaserPunk

    LaserPunk: Oyun Portal'dan aksiyon yüklü mobil oyun
  • Rogue Buddies 3

    4 ahbap, yeni aksiyon arayışı için geri döndü!