Xeoma

ÜCRETSİZ
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
89 TOPLAM İNDİRME
61 MB DOSYA BOYUTU

Güvenlik kameralarınızı takip edebileceğiniz bir program

Xeoma, güvenlik kameralarınızı takip etmenize yardımcı olan bir programdır. Kullanışlı menüleri ve işlevsel özellikleriyle dikkat çeken Xeoma ile güvenlik kameralarınızı dilediğiniz gibi yönetebiliyor ve verilerinizi güven içerisinde saklayabiliyorsunuz. Oldukça kolay bir kullanıma sahip olan program ile 2000 kameraya kadar bağlantı imkanına sahip olabiliyorsunuz. H.264, H.264+, H.265, H.265+, JPEG/MJPEG, MPEG-4, Fisheye, PTZ ve kablosuz kameralara destek sunan Xeoma, kaliteli görüntüleri de destekliyor. Kolayca kayıtlar arasında gezip diledğiniz bölümü dışarı aktarabileceğiniz ya da ekran görüntüsü alabileceğiniz Xeoma ile işlerinizi kolayca halledebiliyorsunuz.

Uzaktan bağlantı özelliğine de sahip olan Xeoma ile mobil cihazlarınız üzerinden de kameralarınızı takip edebiliyorsunuz. Bu tarz bir program arayışınız varsa Xeoma sizleri bekliyor. Kullanışlı menüleri ve hoş tasarımıyla Xeoma'yı kaçırmayın.

Murat İşçi

Xeoma

ÜCRETSİZ
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
7 TOPLAM İNDİRME
31 MB DOSYA BOYUTU

Güvenlik kameralarınızı takip edebileceğiniz bir program

Xeoma, güvenlik kameralarınızı takip etmek için kullanabileceğiniz kullanışlı ve basit bir programdır.

Kullanışlı özellikleri ve basit kullanımıyla ön plana çıkan Xeoma, güvenlik kameralarınızı güvenle takip etmenize imkan sağlıyor. 2000 kameraya kadar destek sunan Xeoma ile bir takım işlevsel özelliklere de sahip olabiliyorsunuz. H.264, H.264+, H.265, H.265+, JPEG/MJPEG, MPEG-4, Fisheye, PTZ ve kablosuz kameralara destek sunan Xeoma, kaliteli görüntüleri de destekliyor. Kolayca kayıtlar arasında gezip diledğiniz bölümü dışarı aktarabileceğiniz ya da ekran görüntüsü alabileceğiniz Xeoma ile işlerinizi kolayca halledebiliyorsunuz. Uzaktan bağlantı özelliğine de sahip olan Xeoma ile mobil cihazlarınız üzerinden de kameralarınızı takip edebiliyorsunuz.

Bu tarz bir program arayışınız varsa Xeoma sizleri bekliyor.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Jihosoft 4K Video Downloader

    Jihosoft 4K Video Downloader (İndir): En iyi YouTube video indirme programı
  • Easy Video Cutter

    Easy Video Cutter, video dosyalarınız kesebileceğiniz ve kestiğiniz bölümleri farklı video formatlarına dönüştürebileceğiniz bir video editörüdür.
  • Free Video Converter

    Free Video Converter, Windows için en iyi ücretsiz video dönüştürücü, video dönüştürme programlarından biri.
  • MP4Tools

    MP4Tools, videolarınızı birleştirmenize ve bölmenize yardımcı olan ücretsiz video düzenleme programıdır.
  • Wondershare Video Editor

    Wondershare Video Editor, Windows Movie Maker ve iMovie'ye alternatif en iyi video düzenleme programıdır.
  • Instagram Video İndir

    Instagram video indir ile Instagram videolarını MP4 formatında indirebilirsiniz. Instagram video downloader online ücretsiz ve sınırsız indirme sunar.
  • EaseUS Video Downloader

    Tüm sosyal medya platformlarından ve sitelerden yüksek kalitede video, ses ve müzik indirilebilen program: EaseUS Video Downloader!
  • Ashampoo Video Optimizer Pro

    Birkaç dokunuşla videolarınızın kalitesini artırın.