Xposed

ÜCRETSİZ
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
2,672 TOPLAM İNDİRME
0.7 MB DOSYA BOYUTU

Xposed, Android düzenleme uygulamasıdır.

Xposed, Android tabanlı telefonlarınızı rom yüklemeden düzenlemenizi sağlayan bir tür uygulamadır.

Özel bir ROM yüklemek, Android cihazınızı değiştirmenin bir yoludur, ancak burada ve orada birkaç şeyi değiştirmek istiyorsanız, gerçekten yapmanız gerekmez. XPosed Framework, mevcut bir sisteminizi, özel bir ROM kurma zorluğundan geçmeden değiştirmenize olanak sağlar. Yalnızca kök düzeyindeki kullanıcılar içindir ve cihazınıza uygulanabilecek çok sayıda mod ve ayar vardır, ancak dikkatli olun. Xposed Framework veya bileşenlerini kullanmadan önce tam bir yedekleme yapmanızı öneririm.

Xposed, sistemin davranışını ve uygulamalarını herhangi bir APK'ye dokunmadan değiştirebilen modüller için bir çerçevedir. Bu harika çünkü modüllerin farklı versiyonlarda ve hatta ROM'larda herhangi bir değişiklik olmadan çalışabileceği anlamına geliyor (orijinal kod çok fazla değişmediği sürece). Ayrıca geri almak kolaydır. Tüm değişiklikler bellekte yapıldığı için, orijinal sisteminizi geri almak için modülü devre dışı bırakmanız ve yeniden başlatmanız yeterlidir. Pek çok başka avantaj var, fakat burada sadece bir tane daha var: Çoklu modüller sistemin veya uygulamanın aynı kısmında değişiklik yapabilir. Değiştirilmiş APK'lerle bir karar vermelisin. Yazar farklı kombinasyonlarla birden fazla APK oluşturmadıkça bunları birleştirmenin bir yolu yoktur.

 

Ramazan Tugay Kahraman

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • A Color Story

    A Color Story, Android işletim sistemi kullanan telefon ve tabletlerde çalışan, fotoğraflarınıza çeşitli efektler ve renkler vermenizi sağlayan, bir fotoğraf düzenleme uygulamasıdır.
  • Swipeup Utility

    Swipeup Utility uygulaması Android işletim sistemli cihazlarınızda çeşitli görevler için hareketler belirlemenizi sağlıyor.
  • Çanakkale Geçilmez

    Çanakkale Geçilmez, Android işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınız üzerinde oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur.
  • Mutant Fighting Arena

    Mutant Fighting Arena, Android işletim sistemli mobil cihazlarda oynanabilen ve çeşitli mutant karakterlerle sıra bazlı olarak hamle yapabileceğiniz bir aksiyon oyunudur.
  • NFC Tools

    NFC Tools uygulamasıyla Android işletim sistemli cihazlarınızdan NFC etiketlerine çeşitli verileri kolayca yazabilir ve etiketleri biçimlendirebilirsiniz.
  • Sweets Battles

    Sweets Battles, Android işletim sistemi üzerinde çalışabilen bir tür beceri oyunudur.
  • Tappymoon

    Tappymoon, Android işletim sistemi üzerinde çalışabilen, tıklayarak ilerleyebildiğiniz oyunlardan bir tanesidir.
  • Tower Crush

    Tower Crush, Android işletim sistemi kullanan platformlarda oynanabilen bir kule savunma oyunudur.