Xray Scanner Funny

ÜCRETSİZ
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
218 TOPLAM İNDİRME

Xray Scanner Funny, çekilen görüntüleri Xray filmlerine dönüştüren ilginç bir uygulama.

Xray Scanner Funny, tamamen ücretsiz olarak indirilebilen bir eğlence uygulaması. Bu uygulamayı hem tablet hem de akıllı telefonlarımız üzerinde sorunsuz bir şekilde kullanabiliyoruz.

Arkadaşlarımıza ve ailemize şakalar yapmak için kullanabileceğimiz bu uygulama, beklentilerimizi yok yüksek tutmazsak zaman zaman eğlenceli olabiliyor. Fakat bu noktada belirtmeliyim ki uygulamadan kesinlikle gerçek sonuçlar beklemeyin.

Xray Scanner Funny cihazın entegre kamerasını kullanarak ekrana Xray görüntüleri getiriyor. Cihazınızı doğrulttuğunuz kişilerin fotoğraflarını bu yolla çekebilir ve fotoğrafları Xray görüntülere çevirebilirsiniz.

Ücretli olsaydı tavsiye etmek zor olurdu fakat ücretsiz olduğu için merakı gidermek adına indirilip denenebilir. İlginç bir uygulama arıyorsanız Xray Scanner Funny'ye göz atabilirsiniz.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Airport Scanner

    Airport Scanner adlı Android oyununda havaalanında güvenlik görevlisi oluyoruz ve XRAY cihazından geçen eşyaları kontrol ediyoruz.
  • Xray Prank

    Xray Prank, Android cihazlarınız ile arkadaşlarınızı kandırararak şaka yapabileceğiniz eğlenceli ve ücretsiz bir uygulamadır.
  • Emoji Keyboard-Funny &Colorful

    Emoji Keyboard-Funny &Colorful kullanışlı bir emoji klavye uygulamasıdır
  • Funny Food

    Funny Food, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir eğitici çocuk oyunudur.
  • Funny Ringtones

    Funny Ringtones, Android telefonlarda kullanabileceğiniz bir zil sesi uygulamasıdır.
  • Funny Camera

    Funny Camera, mobil cihazlarınızın kamerasını kullanarak komik ve eğlenceli fotoğraf ve videolar çekmenizi sağlayan ücretsiz bir Android uygulaması.
  • Funny or Die

    Funny or Die, hergün yeni videolar izleyerek eğlenceli vakit geçirmenizi sağlayan komik ve ücretsiz bir Android video izleme uygulaması.
  • Funny Link Puzzle

    Farklı canavar karakterleri ile eğlenceli eşleştirmeler yapabileceğiniz eşsiz bir bulmaca oyundur.