Yaynet - Tercih Kılavuzu

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
143 TOPLAM İNDİRME

Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz LYS tercih kılavuzudur.

Yaynet adlı firma tarafından Android cihazlar için geliştirilen LYS tercih kılavuzu ile nerede olursanız olun tercihlerinizi gözden geçirebilir, kılavuza danışabilir, puanınıza göre bölümlere göz atabilirsiniz.

Bildiğiniz gibi üniversite sınavına girmek ayrı bir dert, girdikten sonra tercih yapmak ayrı bir derttir. Hem puanınıza uygun olsun hem de istediğiniz bölüm olsun diyince bu kararı vermek iyice zorlaşıyor. Ama artık tercih kılavuzları size yardımcı olabilir.

Yaynet tarafından geliştirilen tercih robotunun web servisi bulunmakla birlikte Android versiyonu da var. Bu versiyonda da aynı şekilde lisans ve önlisans seçeneklerine bakabilirsiniz. Aldığınız puan türü, üniversite türü, şehir, fakülte gibi elementlerle istediğiniz gibi filtreleyebilirsiniz.

Eğer siz de üniversite sınavına girdiyseniz, kafanız karışıksa, ne istediğinizi bilmiyorsanız, Yaynet'in tercih kılavuzuna danışmanızı tavsiye ederim.

Elifcan Mehekli Çakmak

Yaynet - Tercih Kılavuzu

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
39 TOPLAM İNDİRME

iOS cihazlarınızda kullanabileceğiniz tercih robotudur.

Tercih robotları ya da kılavuzları bildiğiniz gibi üniversite sınavına girmiş çıkmış öğrencilerin en büyük yardımcısıdır. Bu uygulamalar aldığınız puan ve başarı sırasına göre girebileceğiniz üniversite ve bölümleri, bunların koşullarını ve bütün bilgileri size getirir.

Her sene yeni bir üniversite açıldığını ve üniversitelere giriş sisteminin sürekli değiştiğini düşünürsek, bu tür bir tercih programına her adayın ihtiyacı var diyebiliriz. Yaynet firması tarafından geliştirilmiş bu uygulama da çok işinize yarayacak bir tercih kılavuzu.

Bu uygulama ile yalnızca lisans değil aynı zamanda önlisans programlarına da bakabilir, aralarından size en uygun olanı seçebilirsiniz. Uygulamayı indirdiğinizde ilk önce lisans ya da önlisans seçiminizi yaptıktan sonra çeşitli kriterleri seçtiğinizde uygulama size en uygun bölümleri getirecektir.

OSYM'nin sayfalarca uzayan kılavuzuna bakmaktansa, bu tür uygulamalar ile vakit kazanabilirsiniz. Bu sebeple Yaynet Tercih Kılavuzunda göz atmanızı tavsiye ederim.

Elifcan Mehekli Çakmak

Yaynet - Tercih Kılavuzu

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
236 TOPLAM İNDİRME

2014 lys sınav tercih rehberi web servisidir.

Hepimiz hayatımızın bir döneminde üniversite sınavına hazırlandık, lise boyunca o stresi çektik ve en sonunda da o sınava girdik. Bu dönemin ne kadar zor ve sıkıntılı olduğunu herkes biliyordur eminim. Son zamanlarda sınav sisteminin değişmesi de bu işi biraz daha zorlaştırdı.

Sadece sınavda cevaplayacağınızı sorular ve çalışmanız gereken konular değil, o dönemde sizi zorlayan şeylerden biri de hangi bölümü tercih edeceğiniz konusudur. Çünkü hem puanınıza uyan, hem bütçe olarak size uyan hem de istediğiniz bölümü seçmek o kadar kolay değildir.

İşte bu yüzden çeşitli firmalar, en azından tercih konusunu kolaylaştırmak adına tercih robotları ve kılavuzları üretiyorlar. Yaynet Tercih Kılavuzu da bunlardan bir tanesi. Bu uygulama ile hem lisans hem de önlisans tercih seçeneklerine göz atabilirsiniz.

Lisans için 8, önlisans için 6 adımdan oluşan kılavuz ile çeşitli seçenekleri filtreleyerek size en uygun bölümü bulabilirsiniz. Bu filtrelere aldığınız puan türü, üniversite türü, fakülte, bölüm, şehir gibi bilgiler dahil.

Eğer siz de üniversite konusunda karar vermekte zorlanıyorsanız, bu programa danışmanızı tavsiye ederim.

Elifcan Mehekli Çakmak

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Android Hızlı Kullanma Kılavuzu

    Android Hızlı Kullanma Kılavuzu, Android uygulama marketi Google Play Store üzerinde ücretsiz olarak sunulan Android Kullanma Kılavuzu kitabı.
  • Cep Tercih

    Cep Tercih, üniversite tercihi yapmak üzere olan öğrencilere yardım amacıyla geliştirilen yararlı ve ücretsiz bir Android uygulaması.
  • Tercih Robotu

    Tercih Robotu, üniversite adaylarının puan hesaplama işlemlerini yaparak girebileceği üniversiteleri başarı sıralamasına göre sıralayan yararlı ve ücretsiz bir Android uygulamasıdır.
  • UniverList

    UniverList, Türkiye ve yurt dışındaki üniversiteler hakkında detaylı bilgi sunan, üniversite ve tercih rehberi uygulaması.
  • LYS Tercih Robotu

    Üniversite sınavlarına hazırlanan öğrencilerin, aldıkları puana göre yerleşebilecekleri bölümleri ve üniversiteleri öğrenebileceği başarılı bir uygulama.
  • Yakın Eğitim

    Yakın Eğitim uygulamasında hakimlik, kaymakamlık, arabuluculuk vb. sınavlara hazırlanabilirsiniz.
  • EBA (APK)

    EBA APK (Eğitim Bilişim Ağı), öğretmenler ile öğrenciler arasında iletişimi sağlamak, eğitim hayatları süresince kullanabilecekleri materyalleri sağlamak üzere kurulmuş bir portaldır.
  • Udemy

    Udemy, online eğitim, ders çalışma ve öğrenmek istediğiniz her şey için kullanabileceğiniz bir Android online eğitim videosu.