yHomework

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
94 TOPLAM İNDİRME
12 MB DOSYA BOYUTU

yHomework uygulamasıyla, Matematik problemleri çözerken zorlandığınız soruları uygulamaya ekleyerek çözümünü görebiliyorsunuz.

yHomework Android uygulamasıyla, x ve y bilinmeyenlerinin bulunduğu soruları, adım adım çözümleriyle birlikte görebilirsiniz.

Ödev yaparken ya da soru çözerken takıldığınız sorularla sık sık karşılaştığınız oluyordur. Özellikle evde çalışıyorsanız, bu soruları soracak birini bulmak zor olacaktır. Ancak yHomework uygulaması, içerisinde x ve y bilinmeyenlerinin bulunduğu denklemleri adım adım çözümünü göstererek, soru çözümünde sizlere yardımcı oluyor.

Uygulamayı kullanarak çözebileceğiniz soru çeşitleri ise şu şekilde: Basitleştirme, tek bilinmeyenli denklemler, 2 bilinmeyenli denklem setleri, kuadratik denklemler, eşitsizlikler ve fonksiyon grafikleri. Oldukça başarılı sonuçlar veren yHomework uygulamasını Android işletim sistemli cihazlarınızda ücretsiz olarak indirip, Matematik sorularını kolayca çözebilmenin keyfini çıkarabilirsiniz.

Volkan Yılmaz

yHomework

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
19 TOPLAM İNDİRME
42.8 MB DOSYA BOYUTU

Matematik çalışırken zorlandığınız soruları yHomework uygulamasına ekleyerek, adım adım çözüm yollarını öğrenebilirsiniz.

Sınavlara hazırlanırken ya da ödev yaparken zorlandığınız, içinde x ve y bilinmeyenlerinin bulunduğu denklemleri yHomework uygulamasıyla kolayca çözebilirsiniz.

Matematik sorularının vazgeçilmezi olan x ve y bilinmeyenlerinin bulunduğu sorularda zaman zaman zorlandığınız durumlar hepimizin başına gelmiştir. Okul ya da dershanelerde bu soruları hocalardan yardım alarak çözebilsek de, evde çalışırken sürekli başka zamana erteleniyor. Bu soruna çözüm bulan yHomework, belirli konulardaki soruları adım adım çözümleriyle beraber sizlere sunuyor. Her adımda ne yapmanız gerektiğine kadar ince detaylarla öğrencilere yardımcı olan yHomework; basitleştirme, tek bilinmeyenli denklemler, iki bilinmeyenli denklemler, kuadratik denklemler, eşitsizlikler ve fonksiyon grafikleri konularındaki soruları kolayca çözüme kavuşturuyor.

Soru çözümlerinde başarılı sonuçlara imza atan yHomework uygulamasını iOS işletim sistemli cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilir, Matematik sorularını zorlanmadan kolayca çözebilirsiniz.

Volkan Yılmaz

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Yakın Eğitim

    Yakın Eğitim uygulamasında hakimlik, kaymakamlık, arabuluculuk vb. sınavlara hazırlanabilirsiniz.
  • EBA (APK)

    EBA APK (Eğitim Bilişim Ağı), öğretmenler ile öğrenciler arasında iletişimi sağlamak, eğitim hayatları süresince kullanabilecekleri materyalleri sağlamak üzere kurulmuş bir portaldır.
  • Udemy

    Udemy, online eğitim, ders çalışma ve öğrenmek istediğiniz her şey için kullanabileceğiniz bir Android online eğitim videosu.
  • İzBB Akademi

    İzBB Akademi uygulamasıyla size faydası olacak birçok alanda online eğitim alabilirsiniz.
  • Lideno

    Lideno uygulaması, lise öğrencilerinin derslerde başarılı olması için kapsamlı eğitim içerikleri sunuyor.
  • Okuvaryum

    Çocuklarınıza okuma alışkanlığı kazandırmak için Okuvaryum uygulamasını kullanabilirsiniz.
  • TeacherKit

    TeacherKit uygulamasını kullanarak, sınıflarınızı ve öğrencilerinizi kolayca organize edebilirsiniz.
  • Üsküdar Üniversitesi

    Üsküdar Üniversitesi uygulamasıyla güncel duyuruları ve notlarınızı takip edebilirsiniz.