Yolcular için Gümrük Rehberi

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
18 TOPLAM İNDİRME

Yolcular için Gümrük Rehberi uygulaması ile gümrükten geçirebileceğiniz ürünler hakkında bilgi edinebilirsiniz.

Yolcular için Gümrük Rehberi uygulamasını kullanarak Android cihazlarınızdan gümrükte izin verilen ürünlere ve miktarlara ulaşabiliyorsunuz.

Yurt dışından gelirken veya yurt dışına giderken, yanımızda getirmek istediğimiz çeşitli ürünler olabiliyor. Ancak, Gümrük ve Ticaret Bakanlığı tarafından koyulan kurallar kapsamında belirli ürünlere izin verildiği gibi bu ürünlerin miktarı için de bir sınırlama koyuluyor. Bu sınırlamalara takılmadan, yanınıza aldığınız ürünleri çöpe atmadan ülkeye giriş ve ülkeden çıkış yapmak istiyorsanız Yolcular için Gümrük Rehberi uygulamasından faydalanabiliyorsunuz.

Ülkeye Giriş ve Ülkeden Çıkış seçeneklerinden size uygun olanı seçtikten sonra ürünler hakkındaki sınırlamaları görmek için kategorileri kullanabiliyorsunuz. Bunun yanında, daha hızlı sonuç elde etmek için arama bölümünü de kullanabileceğiniz Yolcular için Gümrük Rehberi uygulamasında sınırlamalar ve şartları inceleyebilirsiniz. Beraberinizde getirdiğiniz eşyalar limit dahilinde ise yeşil hattan, değilse kırmızı hattan geçmeniz gerektiğine dair bilgi alabilirsiniz.

Volkan Yılmaz

Yolcular için Gümrük Rehberi

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
8 TOPLAM İNDİRME
7.9 MB DOSYA BOYUTU

Yolcular için Gümrük Rehberi uygulaması, gümrük giriş ve çıkışlarında yanınıza alabileceklerinize dair bilgilendirme sağlıyor.

Yolcular için Gümrük Rehberi uygulamasını iOS cihazlarınıza yükleyerek, gümrükten geçirebileceğiniz eşya limitlerine ulaşabilirsiniz.

Türkiye’ye giriş veya çıkış yaparken yanınızda çeşitli ürünler ve eşyalar götürmek isteyebilirsiniz. Yurt dışında uzun süre kalacaksanız orada bulunmayan gıdaları, yurt dışından geliyorsanız ucuza aldığınız ürünleri getirmek istemeniz gayet normal bir durum. İşte bu gibi durumlarda, Gümrük ve Ticaret Bakanlığı tarafından uygulanan limitlere takılmamanız gerekiyor. Sıvı ürünler, tütün ve tütün mamulleri, araçlar ve diğer ürünler gibi kategorilerde hangi üründen ne kadar getirip götürebileceğinizi sizlere sunan uygulama, özellikle gezginler için faydalı bir kaynak olacaktır diye düşünüyorum.

Beraberinizde taşıdığınız eşyaları uygulamada sunulan kategorilerden seçerek sepetinize atabileceğiniz Yolcular için Gümrük Rehberi uygulamasında, tüm eşyaların toplamı belirlenen limitleri aşmıyorsa yeşil hattan geçebileceğinizi, limitleri aşıyorsa kırmızı hattan geçmeniz gerektiğini sizlere bildiriyor. Eğer siz de gümrükte uygulanan mevzuat hükümlerine göre yanınızda taşıyabileceğiniz ürünleri görmek istiyorsanız, Yolcular için Gümrük Rehberi uygulamasını iPhone ve iPad cihazlarınıza indirebilirsiniz.

Volkan Yılmaz

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • E-İhale

    E-İhale, Gümrük Bakanlığı tarafından resmi olarak yayınlanan bir ihale takip uygulamasıdır.
  • Hazır Beyan

    Hazır Beyan Android uygulaması ile gelir vergisi beyannamenizi kontrol edip onaylayabilir ve ödemesini yapabilirsiniz.
  • Celse

    Celse uygulamasıyla avukatlar tüm duruşmalarını ve dosyalarını akıllı telefonlarından takip edebiliyorlar.
  • Eleman.net İş İlanları

    Eleman.net İş İlanları, Android için geliştirilen iş ilanı arama uygulamasıdır.
  • İşin Olsun

    Kariyer.net İşin Olsun uygulaması, iş yerinin eve yakın olmasını isteyen kişiler için hazırlanmış iş bulma uygulaması.
  • CamCard

    CamCard uygulaması Android cihazlarınızda iş ağınız için kullanabileceğiniz bir dijital kartvizit uygulamasıdır.
  • İşim İçin

    Ürünlerinizi satarak güvenli bir şekilde ödeme almak istiyorsanız, İşim İçin uygulamasını kullanabilirsiniz.
  • Kariyer.net İş Ara

    Android için Kariyer.net İş Arama uygulaması sayesine iş ilanlarına her an ulaşabilmek, başvuru yapabilmek ve başvurularınıza verilen cevapları görebilmek mümkündür.