You Must Build A Boat

x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
92 TOPLAM İNDİRME

You Must Build A Boat retro tarza sahip bir bulmaca oyunudur

You Must Build A Boat kendine has oyun yapısıyla öne çıkan ve bolca eğlence sunan bir bulmaca oyunu.

Retro havasıyla bize nostaljik oyunları hatırlatan bir yapıya sahip olan You Must Build A Boat'da küçük teknesiyle açık denizlere açılan bir maceracının hikayesi konu alınıyor. Kahramanımızın amacı ise dünyanın gördüğü en büyük gemiyi inşa etmek. Bu iş için ilk olarak gemisinde görev alacak tayfayı toplaması gerekiyor. Tayfayı topladıktan sonra ise sıra farklı zindanları keşfetmeye, hazineler peşinde koşmaya ve gemisini büyütmek için gerekli olan malzemeleri toplamaya geliyor. Bu iş için tehlikeli canavarlarla yüzleşiyoruz ve şansımızı deneyerek oyunda ilerlemeye çalışıyoruz.

You Must Build A Boat'da ziyaret etiğimiz her zindan rastgele olarak yapılandırılıyor. Bu sayede her zindanda farklı canavarlar ve ödüllerle karşılaşıyoruz. Canavarlarla savaşmak için bir 3'lü eşleme oyunu gibi aynı taşları yan yana getiriyoruz. Bu sayede canavarlar karşısında kullanabileceğimiz silahlar ve büyülü güçler elde ediyoruz.

You Must Build A Boat sevimli retro grafikleri ve ses efektleriyle öne çıkıyor. Oyunun minimum sistem gereksinimleri şu şekilde:

  • Windows XP işletim sistemi
  • Intel Core 2 Duo işlemci
  • 1 GB RAM
  • 256 MB video belleğe, OpenGL 2.0 desteğine sahip ekran kartı
  • DirectX 9.0c
  • 150 MB boş depolama alanı
Can Erdil Şentürk

You Must Build A Boat

x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
25 TOPLAM İNDİRME
22 MB DOSYA BOYUTU

You Must Build A Boat mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir bulmaca oyunudur

You Must Build A Boat, retro tarzıyla öne çıkan ve ilginç bir oyun yapısına sahip olan bir mobil bulmaca oyunu.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinizde oynayabileceğiniz bir oyun olan You Must Build A Boat'da küçük sandalına atlayarak açık denizlere yelken açan maceracı bir kahramanı yönetiyoruz. Kahramanımızın amacı ise farklı yerleri keşederek kendisine en görkemli gemiyi inşa etmek. Bu iş için yüksek büyücü kulelerinden derin ve karanlık zindanlara ve hatta cehennemin kendisine kadar uzanan farklı ve tehlikeli yerleri ziyaret ediyoruz. Uğradığımız her noktada gemimize yeni tayfa alıyoruz ve gemi inşa etmek için gerekli kaynakları topluyoruz. Zamanla küçük sandalımız gelişiyor ve çok daha canlı, çok daha büyük hale geliyor.

You Must Build A Boat'da ziyaret ettiğimiz zindanlarda yapmamız gereken şey tıpkı bir renk eşleştirme veya 3'lü eşleştirme oyununda olduğu gibi aynı görünüme sahip taşları yan yana getirmek ve onları yok etmek. Bu sayede yolumuza çıkan canavarlara saldırabiliyoruz ve bize avantaj sağlayan bonuslar elde edebiliyoruz.

You Must Build A Boat bize eski oyunları anımsatan grafikleri yine aynı retro tarza sahip ses efektleri ve müziklerle birlikte sunuyor. Oyunda ziyaret ettiğiniz her zindanın rastgele oluşturuluyor olması oyunun kendini tekrar etmesini engelliyor.

Can Erdil Şentürk

You Must Build A Boat

x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
18 TOPLAM İNDİRME
58.8 MB DOSYA BOYUTU

You Must Build A Boat ilginç bir oyun yapısına sahip olan bir macera oyunudur

You Must Build A Boat oyunculara farklı yerleri keşfetme ve kendi gemilerini inşa etme imkanı veren bir mobil bulmaca oyunu.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınızda ve iPad tabletlerinizde oynayabileceğiniz bir oyun olan You Must Build A Boat'da uzun bir yolculuğa çıkan bir maceracının hikayesi konu alınıyor. Kahramanımızın macerası teknesine atlayarak bütün dünyayı keşfetmeye niyetlenmesiyle başlıyor. Bu iş için kahramanımızın ilk yapması gereken şey açık denizlere açılmak ve teknesine tayfa almak. Tayfa aldıktan sonra ise sıra teknemizi geliştirmeye ve en ihtişamlı gemiyi inşa etmeye geliyor. Bu iş için farklı zindanları ziyaret ediyoruz ve bu zindanlardaki canavarlarla savaşarak kaynak topluyoruz. Böylece gemimize yeni parçalar ekleyebiliyoruz.

You Must Build A Boat'da zindanlarda canavarlarla savaşmak için bulmacaları çözmemiz gerekiyor. Bu bulmacalar renk eşleştirme ve 3'lü eşleştirme oyunlarında çözdüğümüz bulmacalara benziyor. Aynı görünümlü taşları eşleştirdiğimizde taşlar yok oluyor ve bu sayede canavarlara saldırabiliyoruz. Zindanları temizledikçe gemimizi geliştirmek için kullanabileceğimiz kaynakları topluyoruz. Başlangıçta küçük bir sandal olan gemimiz böylece giderek büyüyor. Oyunda ziyaret ettiğimiz her zindan rastgele oluşturulduğu için oyun tekdüze olmaktan kurtuluyor.

You Must Build A Boat, retro tarzda grafiklerle, ses efektleri ve müziklerle donatılmış oyunları seviyorsanız hoşunuza gidebilir.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Baba is You

    Baba is You, Steam üzerinden indirip oynayabileceğiniz, bulmaca çözmeye yönelik hazırlanmış bağımsız bir oyundur.
  • Orcs Must Die! Unchained

    Orcs Must Die! Unchained online olarak oynayabileceğiniz bir kale savunma oyunudur
  • Death Must Die

    Köle ordularını öldürmeye çalıştığınız Death Must Die'da, hayatta kalmaya çalışın ve mükemmel bir roguelite oyun deneyimi yaşayın.
  • Can You Escape

    Can You Escape, gizli objelerle süslenmiş kilitli odalardan kaçmaya çalıştığınız ücretsiz ve ufak boyutlu bir Windows 8 oyunu.
  • Can You Escape 2

    Can You Escape 2 oyununda kilitli odalardan kaçmak için gizli objeleri bulmanız, mini bulmacaları çözmeniz gerekiyor.
  • SteamWorld Build

    SteamWorld Build, bilgisayarlarınızda oynayabileceğiniz bir şehir kurma simülasyonudur. Yaklaşan felakete karşı şehrinizi geliştirin ve yerin altındaki kaynaklara ulaşın.
  • CoolPlayer Build

    Bu kadar küçük boyutta bunun kadar iyisini asla bulamazsınız.
  • iDump Build 25

    Bilgisayarınızdan ipod'unuza şarkı transferi yapabileceğiniz bir yazılım...