YouTube Downloader

ÜCRETSİZ
x
4/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
179,077 TOPLAM İNDİRME
4.9 MB DOSYA BOYUTU

YouTube yanında pek çok video sitesi üzerindeki video dosyalarını bilgisayarınıza kaydetmek için kullanabileceğiniz ücretsiz bir program.

YouTube Downloader adlı bu ücretsiz bu uygulamayı kullanarak YouTube, Facebook, MySpaceTV gibi pek çok siteden video dosyalarını bilgisayarınıza indirebilirsiniz. Sabit diskte oldukça az yer kaplayan YouTube Downloader programı sadece dosyaları indirmekle kalmıyor, indirdiğiniz dosyaları dilediğiniz dosya formatına dönüştürmenize de yardımcı oluyor.

Programla iPod, iPhone, PSP, Akıllı Telefonlar için video dönüştürme işlemi yapılabiliyor. YouTube Downloader ile bir video indirmek için videonun bulunduğu web adresini (URL) kopyalayarak, uygulamaya yapıştırmanız yeterli. Böylece arşivlemek istediğiniz tüm videolar bilgisayarınıza saniyeler içerisinde kopyalanmış oluyor.

Bu program en iyi ücretsiz Windows programları listesinde yer almaktadır.

Yeşim Halıcı

YouTube Downloader

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
3,648 TOPLAM İNDİRME
1 MB DOSYA BOYUTU

Windows Phone 8 telefonunuzla kolayca YouTube videolarını indirmek ve izlemek için bu ücretsiz uygulamayı kullanabilirsiniz.

YouTube Downloader uygulaması Windows Phone 8 işletim sistemli akıllı telefonunuzda kullanabileceğiniz bir YouTube videosu indirme uygulaması. Böylece telefonunuza indirdiğiniz videoları internet bağlantısına sahip olmadan da izleyebiliyor ve kota harcamanın da önüne geçebiliyorsunuz.

Uygulamanın sahip olduğu gelişmiş özellikler sayesinde aynı anda birden fazla video indirme şansınız da mevcut. Videolar arasında arama yapma ve hem online hem de offline oynatma seçenekleri de uygulamanın artıları arasında. Zira Windows Phone 8'de herhangi bir YouTube uygulaması bulunmadığı için bu uygulamayı online video izlemek için de kullanabilirsiniz.

Desteklenen video formatları arasında şunlar yer alıyor: ASF (WMV/WMA), MP4, MP3, VC-1, AAC-LC, HE-AAC, MPEG-4, H.264, AMR-NR, H.263, 3GP, 3G2

Uygulamada videoların yer aldığı kategoriler, ülkelere göre listeleme, sonuçları sıralama ve çok daha fazlası kolaylaştırıcı etkenler olarak yer alıyor. Dolayısıyla kolayca video izlemek ve indirmek isteyenler için en uygun uygulamalardan birisi haline geliyor.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Youtube Video Audio Downloader

    Youtube Video Audio Downloader, Youtube üzerinde izlediğiniz videoları farklı formatlarda bilgisayarınıza indirebileceğiniz ücretsiz bir dosya indirme yöneticisidir.
  • YouTube Video Downloader

    YouTube Video Downloader, popüler video paylaşım sitesi Youtube.com üzerinden video indirmenize olanak sağlayan güvenilir bir dosya indirme yöneticisidir.
  • AoA Video Downloader

    AoA Video Downloader basit ve kullanışlı bir YouTube video indirme programıdır
  • ZeroPixels YouTube Video Downloader

    ZeroPixels YouTube Video Downloader ile YouTube videolarını bilgisayarınıza kaydedebilirsiniz
  • Fastest Free YouTube Downloader

    Fastest Free YouTube Downloader, YouTube videolarını indirmek için kullanılabilecek hızlı bir indirme aracıdır.
  • VideoZonk Youtube Downloader

    VideoZonk Youtube Downloader ile YouTube üzerinden video indirebilirsiniz
  • YouTube Music Downloader NG

    YouTube Music Downloader NG ile YouTube üzerinden video ve müzik indirebilirsiniz
  • Quick YouTube Downloader

    Quick YouTube Downloader ile internet üzerinden kolayca video indirebilirsiniz