YT Saver YouTube Converter

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
3.2/5 ZİYARETÇİ
5,691 TOPLAM İNDİRME
102 MB DOSYA BOYUTU

YT Saver YouTube Converter; YouTube, TikTok gibi birçok platformdan indirme yapmaya yarayan bir programdır.

YouTube MP3 dönüştürme işlemi için ses kaybı yaşamadan indirme yapan YT Saver YouTube Converter, birçok yeni özellikle karşımıza çıkıyor.  Diğer birçok programa göre oldukça başarılı olan YT Saver YouTube Converter indirerek saniyeler içinde istediğiniz dosyayı indirebiliyorsunuz.

YT Saver YouTube Converter İndir

YT Saver YouTube Converter indirmenin avantajlarından biri de diğer indirme programlarından oldukça farklı olmasıdır. Öyle ki 10 binden fazla siteyi desteklemektedir. Bu da birçok programdan önde olduğunu ve büyük fark yarattığını göstermekte.

Popüler olan YT Saver YouTube Converter uygulaması Windows ve Mac platformlarında ücretsiz bir şekilde sunulmaktadır. Özellikle YouTube üzerinden video indirmek oldukça sıkıntı çünkü böyle bir özellik tanıyor. YT Saver YouTube Converter'da YouTube, Facebook, Instagram ve Twitter gibi birçok popüler platform bulunmakta ayrıyeten SoundCloud, Vevo, Mixcloud, Bandcamp gibi platformlarda bulunmaktadır.

YT Saver YouTube Converter 20'den fazla formatı desteklemesi ayrıca dönüştürme yapması büyük bir avantaj. YT Saver YouTube Converter diğer uygulamalardan 10 kat daha hızlı ve güvenilir bir indirme programıdır. 10'dan fazla video çeşiti bulunan programın bir tıkla YouTube ve Spotify'dan çalma listelerini, kanalları, albümleri indirme imkanı da bulunmakta.

Bu video boyutları ise şöyle: MP4, MOV, WMV, AVI, FLV, MKV, HEVC MP4, HEVC MKV, 3GP, iPhone/iPod, iPad, Android Telefon, Android Tabletler. Ayrıca ses dosyaları ise şu şekildedir: MP3, M4A, MKA, WAV, AAC, FLAC, AIFF, OGG

Her programda bulunmayan özellik YT Saver YouTube Converter uygulamasında bulunuyor ve YouTube videolarını birçok dil desteği ile altyazılı bir şekilde indirmeye izin veriyor. 480p'den 8K (480p, 360p, 720p, 1080p, 2K, 4K, 8K) çözünürleğe kadar video indirebileceğiniz YTSaver programı, aynı zamanda şık bir arayüze sahiptir. YouTube MP3 dönüştürme de ise 320kbps'ye kadar .mp3'e dönüştürme imkanı tanıyor. 

YouTube'u PC/Mac'te MP3'e Nasıl Dönüştürürüz?

  • Programı kurun.
  • Dönüştürmek istediğiniz YouTube videosunun URL'sini kopyalayın.
  • Kopyaladığınız linki YT Saver YouTube Converter'da ilgili kısma yapıştırın.
  • İndir seçeneğine tıklayın. 
  • İşlem tamamlanmış olacaktır.
Abdullah Yılmaz

YT Saver YouTube Converter

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
1/5 ZİYARETÇİ
157 TOPLAM İNDİRME
102 MB DOSYA BOYUTU

YT Saver YouTube Converter; YouTube, TikTok gibi birçok platformadan indirme yapmaya ve dosya dönüştürmeye yarayan bir programıdır.

İnternet dünyasında her platform indirme özelliği veya dosya dönüştürme özelliği sunmamaktadır. YT Saver YouTube Converter​ gibi uygulamaların olması büyük bir avantajdır. YouTube MP3 dönüştürmeden tutun birçok mecradan video indirmenize veya dönüştürmenize olanak tanımaktadır.

YT Saver YouTube Converter İndir

YT Saver YouTube Converter indirdiğiniz zaman Twitter, Facebook, TikTok ve Instagram ve daha fazlası olan SoundCloud, Vevo, Mixcloud, Bandcamp gibi birçok platform üzerinden video indirebilme imkanına sahipsiniz.

Öyle ki 10 binden fazla web sitesini destekleyen YT Saver YouTube Converter, birçok video ve ses dosyasını indirmenize yaramakla kalmıyor aynı zamanda dönüştürme işlemi de yapabiliyor. 

10'dan fazla dosya biçimini destekleyen YT Saver YouTube Converter programı indirdiğinizde diğer dönüştürme uygulamalarından oldukça farklıdır. Hatta 480p'den 8K'ya (480p, 360p, 720p, 1080p, 2K, 4K, 8K) kadar video indirme özelliği bulunan YT Saver YouTube Converter uygulamasının aynı zamanda YouTube ve Spotify'dan çalma listelerini, kanalları, albümleri indirmede oldukça başarılı duruyor.

YouTube ve Spotify'dan çalma listelerini, kanalları, albümleri indirme imkanı tanıyan program tek tık ile işlemlerinizi gerçekleştirmeye yarıyor. 

Sadece dönüştürme yapmayan uygulama YouTube üzerinden altyazılı bir şekilde şarkı ve videoların farklı dillerdeki versiyonlarını indirebiliyor. Birçok indirme programına kıyasla 10 kat daha hızlı olan YT Saver YouTube Converter 20'den fazla formatı destekleyebiliyor.

Desteklenen ses dosyaları şu şekildedir: MP3, M4A, MKA, WAV, AAC, FLAC, AIFF, OGG video dosyaları ise sırasıyla şu şekildedir: MP4, MOV, WMV, AVI, FLV, MKV, HEVC MP4, HEVC MKV, 3GP

YouTube'u PC/Mac'te MP3'e Nasıl Dönüştürürüz?

  • YT Saver YouTube Converter Mac cihazınıza indirin ve programı cihaza kurun.
  • Dönüştürmek istediğiniz YouTube videosunun URL'sini kopyalayın.
  • Kopyaladığınız linki YTSaver uygulamasından ilgili kısma yapıştırın.
  • İndir seçeneğini seçin. 
  • İşlem tamam.
Abdullah Yılmaz

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • UPDF

    UPDF programının OCR özelliği ile Windows’ta PDF dosyalarınızı kolayca editleyebilir ve daha fazlasını yapabilirsiniz.
  • YouTube Music Downloader

    YouTube Music Downloader, Youtube müzik indirme programı olarak kullanabileceğiniz kullanışlı bir Youtube mp3 dönüştürme programıdır.
  • Free YouTube Download

    Youtube video indir - Free Youtube Video Downloader programı ile Youtube üzerinden izlediğiniz videoları bilgisayarınıza indirebilirsiniz.
  • Free Youtube to Video Converter

    Free Youtube to Video Converter, Youtube üzerinde izlediğiniz videoları bilgisayarınıza indirmenize olanak sağlayan ücretsiz bir video indirme yöneticisidir.
  • Pavtube YouTube Converter

    Pavtube YouTube Converter ile YouTube üzerinden video indirebilir ve farklı formatlara dönüştürebilirsiniz
  • Naevius YouTube Converter

    Naevius YouTube Converter ile YouTube videolarını indirerek AVI formatına dönüştürebilirsiniz
  • YTM Converter

    YTM Converter ile YouTube üzerinden şarkı indirebilirsiniz
  • YouTube To MP3 Converter Free

    YouTube To MP3 Converter Free ile YouTube videolarını müzik dosyaları olarak kaydedebilirsiniz