Yüzde 94

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
397 TOPLAM İNDİRME
6.8 MB DOSYA BOYUTU

Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir bulmaca oyunudur.

Yüzde 94, Android cihazlarınıza ücretsiz indirip oynayabileceğiniz bir bulmaca oyunudur. Aslında bize çok da yabancı olmayan bir yarışmanın oyun versiyonu olan Yüzde 94 ile çok eğlenceli vakitler geçireceğinize eminim.

Uzun yıllardır televizyonlarda yarışma olarak da gösterilen ve "Yüz kişiye sorduk" cümlesi ile ünlenmiş olan bu oyunu artık siz de mobil cihazlarınızda oynayabiliyorsunuz. Oyun tamamen insanların verdikleri cevapları bulmakla ilgili.

Oyunda amacınız verilen popüler cevapların yüzde 94'ünü bulmak. Örneğin ellerimizle yediğimiz bir şey söyleyin, sabah uyandığınızda ilk yaptığınız şeyi söyleyin, genellikle bozuk olan bir şey söyleyin gibi sorular yöneltiliyor ve siz de verilen en popüler cevapları bulmaya çalışıyorsunuz.

Diyelim ki ellerinizle yediğiniz şeyi sordu ve siz de hamburger dediniz. Bu durumda yüz kişinin on beşinin verdiği cevabı biliyor ve 15 puan alıyorsunuz. Ardından mısır dediniz ve yüz kişiden dokuzunun verdiği cevabı bildiniz. Bu durumda da 9 puan alıyor ve böylece 94 puana ulaşmaya çalışıyorsunuz.

Elbette cevap seçenekleri çok geniş olduğu için bazen oyun göründüğü kadar kolay olmayabiliyor. Bu yüzden verilmiş popüler olabilecek cevaplara odaklanmanız gerekiyor. Takıldığınız zamanda oyun içinden ipucu satın alabiliyorsunuz.

Hem hoş tasarımı ve animasyonları hem de eğlenceli oyun yapısı ile dikkat çeken Yüzde 94 oyununda 35 level bulunuyor ve her birinde 3 soru bulunuyor. Eğer siz de bu oyunu seviyorsanuz, indirip denemenizi tavsiye ederim.

Elifcan Mehekli Çakmak

Yüzde 94

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
51 TOPLAM İNDİRME
29.9 MB DOSYA BOYUTU

iOS cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir bulmaca oyunudur.

Yüzde 94, iPhone ve iPad cihazlarınıza ücretsiz indirip oynayabileceğiniz bir bulmaca oyunudur. Soru cevap şeklinde oynanan bu oyun, aslında uzun yıllardır televizyonlarda izlediğimiz bir yarışmanın mobil oyuna uyarlanmış hali diyebilirim.

Artık hepimiz "Yüz kişiye sorduk" cümlesiyle başlayan televizyon yarışmasını biliyoruzdur diye düşünüyorum. Ailelerin ya da arkadaşların birlikte yarıştığı ve sorulan sorulara verilen en popüler cevapları bulmaya çalıştıkları bu yarışma bana her zaman çok eğlenceli gelmiştir.

Artık bu oyunu oynamak için yarışmayı izlemenize gerek yok çünkü mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir oyunu var. Fakat ne yazık ki Türkçe değil. Fakat yine de sorular bize çok yabancı sorular değil.

Hoş tasarımı ve eğlenceli animasyonları ile de dikkat çeken oyunda klasik popüler cevabı bulmaya çalışıyoruz. Bu sayede 94 puana ulaşmaya yani 100 kişiden 94'ünün verdiği cevapları bulmaya çalışıyoruz.

Örneğin oyun size ellerinizle yediğiniz şeyi sordu ve siz de hamburger dediniz. Bu durumda yüz kişinin on beşinin verdiği cevabı biliyor ve 15 puan alıyorsunuz. Ardından mısır dediniz ve yüz kişiden dokuzunun verdiği cevabı bildiniz. Bu durumda da 9 puan alıyor ve böylece 94 puana ulaşmaya çalışıyorsunuz.

Bunun dışında oyunda  sabah uyandığınızda ilk yaptığınız şeyi söyleyin, genellikle bozuk olan bir şey söyleyin, yumurtadan çıkan bir hayvan söyleyin gibi genel sorular soruyor. Basitmiş gibi görünse de cevap seçeneği çok çeşitli olduğu için bazen zorlanabiliyorsunuz. Bu durumda da oyun içi satın almadan ipucu satın alabiliyorsunuz.

Eğer siz de bu yarışmayı eğlenerek izliyorduysanız bu oyunu indirip denemelisiniz.

Elifcan Mehekli Çakmak

Yüzde 94

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
97 TOPLAM İNDİRME
5 MB DOSYA BOYUTU

Yüzde 94 oyunu bir döneme damgasını vuran Aileler Yarışıyor oyununun yabancı versiyonu ve Windows Phone'da da mevcut.

Yüzde 94 oyunu, televizyonda yarışma programlarını takip edenlerin bileceği “Aileler Yarışıyor” oyununu Windows Phone cihazlarımıza taşıyor. 100 kişiye sorulan ilginç soruların en fazla alınan yanıtlarını bulmaya çalıştığımız oyunda hem eğlenceli vakit geçiriyoruz, hem de yeni kelimeler öğreniyoruz. Çünkü oyun İngilizce olarak geliyor.

Televizyon izliyorsanız ve izlediğiniz programlar arasında eğlendirici yarışma programları da varsa Yüzde 94 oyununu seveceğinizi düşünüyorum. Her ne kadar Türkçe olmasa da Aileler Yarışıyor programındaki heyecanı yaşatıyor ve oldukça sürükleyici.

Çoğumuzun Erol Evgin ile tanıdığı “100 kişiye sorduk 5 popüler cevap arıyoruz.” cümlesi ile hafızalarımıza kazılan popüler yarışma programının yabancı versiyonu diyebileceğim Yüzde 94 oyununda da ilginç sorular karşımıza çıkarılıyor. “Sabah kalktığınızda yaptığınız ilk şey”, “Zamanınız olmadığında yaptığınız bir şey”, “Sadece elle yenen bir şey” gibi enterasan sorulara verilmiş yaygın cevapları bulmaya çalışıyoruz. Verdiğimiz cevap ne kadar fazla kişi tarafından söylenmişse o kadar fazla puan alıyoruz. Verilen cevapların yüzde 94’ünü bulduğumuzda sonraki bölüme geçiyoruz.

Bilemediğiniz sorularda ipucu alarak ilerleyebileceğiniz Yüzde 94 oyunda 30’dan fazla seviye bulunuyor ve her seviyede 3 soru ile karşılaşıyoruz. Yabancı dil sorununuz yoksa indirip oynamanızı tavsiye ederim.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • 94 Seconds

    94 Seconds kelime bulma oyunları oynamaktan keyif alanların denemesi gereken oyunlardan bir tanesi.
  • 94 Degrees

    Onlarca farklı kategoride ilginç sorularla karşılaşacağınız eğitici bir oyundur.
  • Yüzde Yüz Kıble

    Yüzde Yüz Kıble, bulunduğunuz şehirde Kıble yönünü doğru ve hızlı şekilde bulmanıza yardımcı olan bir Android uygulaması.
  • Hızlı Şarj Aracı

    Cihazınızın performansını düşürerek yüzde 25'e kadar şarj performansı sağlayabilirsiniz.
  • quup

    quup, yüzde yüz yerli sosyal paylaşım platformudur.
  • WRIO Keyboard

    WRIO Keyboard, yazma hızını yüzde 70'e kadar artırılabilen modern klavye uygulaması.
  • Hopper

    Hopper, fırsat uçuşları takip edip yüzde 40'a varan indirimlerle uçak bileti satın alabileceğiniz bir Android uygulaması.
  • Battery Percent Enabler

    Battery Percent Enabler, Android cihazlarınız üzerinde bataryanın ne kadar kaldığını yüzde olarak görebilmenizi sağlayan ücretsiz ve basit bir Android uygulaması.