Z Hunter - War of The Dead

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
597 TOPLAM İNDİRME
61 MB DOSYA BOYUTU

Z Hunter - War of The Dead kaliteli bir FPS oyunudur

Z Hunter - War of The Dead bolca zombiyle yüzleşebileceğiniz ve zombi avına çıkabileceğiniz FPS türünde bir aksiyon oyunudur.

Android işletim sistemine sahip akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir zombi oyunu olan Z Hunter - War of The Dead'de insalığın aniden patlak veren bir zombi istilası karşısında kaybolmasına şahit olan bir kahramanı yönetiyoruz. Eski bir asker olan kahramanımız bu istila karşısında tek başına olmadığını ve kendi gibi hayatta kalan başka insanlar da olduğunu keşfetmiştir. Artık kahramanımızın görevi bellidir; hayatta kalan insanları kurtarmak ve yoluna çıkan zombileri yok etmek.

Z Hunter - War of The Dead'de temel olarak bize verilen küçük görevleri birer birer tamamlamaya çalışıyoruz. Bu görevler genelde oyun haritasındaki masum insanları koruma şeklinde. Bu insanlara yaklaşan zombileri bir sniper gibi uzun mesafeli silahlarımızla veya kalaşnikof gibi yakın mesafe silahlarımızla durdurmaya çalışıyoruz. Oyunda ilerledikçe zombilerin sayısı ve hızları artmakta. Bunun yanında zombiler gittikçe daha dayanıklı olmaya başlıyor. Biz bölümleri tamamladıkça para kazanıyoruz ve bu parayı silahlarımızı geliştirmeye harcayabiliyoruz. Oyunda geniş bir silah yelpazesi de bulunuyor.

Z Hunter - War of The Dead grafik olarak tatmin edici bir kalite sunuyor. Oynanışın da eğlenceli olduğu söylenebilir. Eğer eğlenceli bir FPS oyunu oynamak isterseniz Z Hunter - War of The Dead'i deneyebilirsiniz.

Can Erdil Şentürk

Z Hunter - War of The Dead

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
180 TOPLAM İNDİRME
82.6 MB DOSYA BOYUTU

Z Hunter - War of The Dead ile zombi avına çıkıyoruz

Z Hunter - War of The Dead mobil cihazlarınızda heyecan dolu anlar yaşamanızı sağlayan ve bolca aksiyon içeren FPS türünde bir zombi oyunudur.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir mobil aksiyon oyunu olan Z Hunter - War of The Dead'de oyuncular zombiler tarafından istila edilmiş bir dünyaya konuk oluyorlar. Bu kaos içindeki dünyada insan nesli giderek tükenmektedir ve hayatta kalan insanlar dağınık bir şekilde çaresizce hayatta kalmayya çalışmaktadır. Eski bir asker olan kahramanımız ise bu kaos içerisinde yetenekleriyle zombilere hükmedebilen tek kişidir ve diğer insanları kurtarabilecek kapasiteye sahiptir. Bu nedenle kahramanımız silahlarını kuşanıyor ve masum insanları korumak için zombi avına çıkıyor.

Z Hunter - War of The Dead'de yüzlerce küçük görev oyuncuları beklemekte. Bu görevlerdeki temel amacımız haritadaki zombiler masum insanları ısırmadan onları yok etmek. Bu iş için bir sniper gibi keskin nişancı tüfeğimizle hedef alıp ateş edebileceğimiz gibi otomatik tüfeklerle takın mesafedeki zombileri toplu olarak yok edebiliyoruz. Oyunda bölümleri geçtikçe zombiler güçleniyor ve daha dayanıklı oluyorlar. Biz de kazandığımız parayla silahlarımı geliştirebiliyoruz ve bu dayanıklı zombileri daha kolay avlayabiliyoruz.

Z Hunter - War of The Dead'in görsel kalitesi tatmin edici seviyede. Özellikle aksiyon kamerasının ateş ettiğinizde merminizi izlemesi görülmeye değer.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • The House of the Dead: Overkill - LR

    The House of the Dead: Overkill - LR heyecanlı bir FPS oyunudur.
  • Dead Forest Zombie Deer Hunter

    Dead Forest Zombie Deer Hunter, Android işletim sistemli akıllı telefon ve tabletlerde oynayabileceğiniz heyecan dolu bir zombi oyunudur.
  • Land of the Dead

    Land of the Dead oldukça eğlenceli bir Android oyunudur
  • The Pirate: Plague of the Dead

    The Pirate: Plague of the Dead'de yaşayan ölülerden oluşan tayfamızla açık denizleri fethediyoruz
  • The Walking Dead: March To War

    The Walking Dead: March To War, Android telefonunuza ücretsiz indirip oynayabileceğiniz strateji oyunu.
  • Dementia: Book of the Dead

    Orta çağ İngiltere'sinin karanlık dönemlerde geçen Dementia: Book of the Dead, Android cihazlarınız için korku/hayatta kalma türüne farklı bir bakış açısıyla yaklaşıyor. Oyunda karanlık güçleri avlamak için yola çıkıyoruz.
  • The Storm of Hunter

    Kart oyunlarını aksiyon sahneleriyle donatan ve rol yapma oyunlarındaki seviye atlama dinamiklerini içeren ücretsiz bir çalışma.
  • Battle of Space Racers: A Space Hunter

    Battle of Space Racers: A Space Hunter, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz aksiyon dolu bir yarış oyunudur.