Zedix Folder Lock

ÜCRETSİZ
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
765 TOPLAM İNDİRME
0.02 MB DOSYA BOYUTU

Zedix Folder Lock ile klasörlerinizi kilitleyebilirsiniz

Zedix Folder Lock kullanıcılara kişisel bilgi güvenliği sağlama konusunda yardımcı olan ücretsiz bir klasör kilitleme programıdır.

Eğer günlük işlerimizde kullandığımız bilgisayarımızı başka kullanıcılarla paylaşıyorsak veya bilgisayarımıza erişimi denetleyebileceğimiz bir ortama sahip değilsek bilgisayarımızda yer alan dosyaların güvenliği tehlike altına girebilmektedir. Bu nedenle bize dosya kilitleme çözümü sunacak bir program kişisel bilgilerimizin güvenliğini korumamıza yardımcı olacaktır.

Zedix Folder Lock ile klasör kilitlemek için programı çalıştırdığımızda öncelikle bir ana parola belirlememiz gerekmekte. Bu parolayı belirledikten sonra program bizden kilitlenecek dosyaların yer aldığı klasörü seçmemizi istemekte. Klasörü belirledikten sonra "Lock" tuşuna tıklayarak dosyaları kilitleyebiliyoruz. Yine programa belirlediğimiz ana parola ile giriş yaparak kilitlediğimiz klasörlerin kilidini "Unlock" tuşuna tıklayarak kaldırabiliyoruz. Zedix Folder Lock bu yönüyle bize tek tıklamayla kilitleme ve kilidi kaldırma imkanı veriyor ve kolay bir kullanım sunuyor. 

Zedix Folder Lock'un güzel yönü programı çalıştırabilmek için herhangi bir kurulum yapmanızı istememesi. Bu sayede sisteminizi yavaşlatabilecek herhangi bir kayıt defteri girdisi veya çöp dosya yaratılmıyor. Ayrıca programı USB belleklerinize kopyalayıp herhangi bir bilgisayarda da kullanabilirsiniz.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Folder Lock

    Folder Lock, klasör şifreleme programı ya da klasör kilitleme programı olarak kullanılabilecek işlevsel bir Windows programıdır.
  • Neswolf Folder Lock

    Neswolf Folder Lock ile klasörlerinizi erişime kapatabilirsiniz
  • DTek Folder Lock

    DTek Folder Lock sayesinde bilgisayarınızdaki klasörleri şifreleyebilir ve yabancıların erişimini engelleyebilirsiniz.
  • Anvide Lock Folder

    Anvide Lock Folder, aynı anda birden fazla klasörü kullanıcı tanımlı bir şifre yardımıyla koruyabileceğiniz ücretsiz bir güvenlik programıdır.
  • Extremity Folder Locker Free

    Extremity Folder Lock Free programı sayesinde bilgisayarınızdaki dosya ve klasörleri yabancılardan koruyabilirsiniz.
  • Folder Lock Free

    Bilgisayarınızda erişilmesini istemediğiniz klasör ve dosyaları parola korumalı olarak saklayabilmenizi sağlayan klasör şifreleme programıdır.
  • Folder Protector

    Folder Protector ile seçtiğiniz klasör içerisindeki dosyaları şifreleyebilirsiniz.
  • Free Folder Hider

    Free Folder Hider ile klasörlerinizi veya dosyalarınızı gizleyebilir ve şifreleyebilirsiniz.