Ziraat Bankası

ÜCRETSİZ
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
56,120 TOPLAM İNDİRME
3.8 MB DOSYA BOYUTU

Ziraat Bankası, şubeye gitmeden işlem yapmanızı sağlayan Ziraat Banka'sının resmi ve ücretsiz Android uygulamasıdır.

Ziraat Bankası, banka şubelerine gitmeden işlem yapmanızı sağlamak için tasarlanan Ziraat Banka'sının resmi ve ücretsiz uygulamasıdır. Bu özel uygulama sayesinde bankanıza ulaşmanız ve işlemleriniz kolaylaşıyor.

Uygulama ile yapabilecekleriniz:

  • En yakın ATM veya Şube'yi harita üzerinde görebilirsiniz.
  • Bulunduğunuz yerden yol tarifi alabilirsiniz.
  • Şubenizi veya Ziraat Müşteri Hizmetleri'ni telefon ile arayabilirsiniz.
  • Bankacılık işlemlerinizi yapabilirsiniz. (İnternet Bankacılığı müşterisi iseniz)

Dünyanın neresinde olursanız olun, Ziraat Bankası ile yapacağınız tüm bankacılık işlemlerini gerçekleştirebileceğiniz, en yakınızdaki Ziraat Bankası şubesini  veya bankamatiğini harita üzerinde görebileceğiniz veya müşteri hizmetlerinden yardım alabileceğiniz uygulamayı ücretsiz olarak indirerek Android cihazlarınız üzerinde bankacılık işlemlerinizi gerçekleştirerek keyfini çıkartabilirsiniz.

Barış YANIK

Ziraat Bankası

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
1/5 ZİYARETÇİ
1,834 TOPLAM İNDİRME
23.4 MB DOSYA BOYUTU

Birbirinden faydalı özellikler barındıran bu uygulama ile Ziraat Bankası kullanıcıları bankaya gitmeden işlemlerini tamamlayabilecek.

Ziraat Bankası'nın bu resmi uygulaması ile finansal işlemlerinizi banka şubesini ziyaret etmeden, sadece mobil cihazınızı kullanarak tamamlayabilirsiniz. Ziraat Bankası uygulamasını kullanarak günlük işleriniz esnasında bankaya gitme zahmetinden kurtulabilir ve daha pratik bir yöntemle tüm finansal işlemlerinizi kontrol edebilirsiniz.

Uygulama içerisinde en yakın Ziraat Bankası şubesi, müşteri hizmetleri, internet şubesi, piyasa verileri ve kredi hesaplama gibi fonksiyonlar yer almakta. Bankacılık uygulamalarının en önemli noktalarından biri olan güvenlik bu uygulamada da sıkı tutulmuş. İşlem gerçekleştirebilmek için kullanıcı adınızı ve yüksek güvenlikli şifrenizi girmek gerekmekte. Elbette ki şifrelerinizi banka görevlileri dahil olmak üzere kimseyle paylaşmamanız gerekiyor.

Uygulama temel olarak Ziraat Bankası'nın renkleri olan kırmızı ve beyaz tonlarına sahip. Sade ve hoş görünen bu arayüzde aradığınız fonksiyonları kolayca bulabilirsiniz. Uygulamada ayrıca size en yakın şubeleri gösteren bir harita sunuluyor. Bu haritadan en yakın Ziraat Bankası şubelerini görebilir ve yol tarifi alabilirsiniz.

Eğer siz de Ziraat Bankası müşterisiyseniz ve güvenilir olduğu kadar pratik bir uygulama arıyorsanız bu resmi uygulama işinizi görecektir.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Ziraat Tablet

    Ziraat Tablet, Ziraat Bankası'nın Android tabletler için geliştirdiği resmi bankacılık uygulamasıdır.
  • Ziraat Trader

    Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz Ziraat Bankası borsa uygulamasıdır.
  • Ziraat Mobil

    Ziraat Bankası mobil bankacılık uygulaması. Ziraat Mobil yükleyerek şubeye gitmeden iban öğrenme, hesap kapatma, para transferi ve diğer işlemleri yapabilirsiniz.
  • Katılım Mobil

    Katılım Mobil uygulamasıyla Android işletim sistemli cihazlarınızdan Ziraat Bankası’ndaki katılım hesaplarınızı yönetebilirsiniz.
  • Ziraat Emeklilik Mobil Şube

    Ziraat Emeklilik Mobil Şube uygulamasıyla Android işletim sistemli cihazlarınızdan işlemlerinizi hızlı ve güvenli bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz.
  • Bankkart Mobil

    Bankkart Mobil, Ziraat Bankasındaki banka ve kredi kartlarınıza mobil cihazlarınızdan ulaşma imkanı sunuyor.
  • Merkez Bankası Döviz Kurları

    Döviz kurlarını Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası verileriyle çevirmenizi sağlayacak ücretsiz bir uygulama.
  • TCMB

    Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) resmi mobil uygulaması