ZKW-Reborn

x
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
116 TOPLAM İNDİRME

ZKW-Reborn heyecan dolu bir aksiyon oyunudur

ZKW-Reborn zombilere karşı heyecan dolu bir hayatta kalma mücadelesine atılabileceğiniz ve arkadaşlarınızla birlikte bu macerayı paylaşarak keyifli anlar yaşayabileceğiniz bir aksiyon oyunu olarak tanımlanabilir.

Retro tarzda bir görünüme sahip olan bir hayatta kalma oyunu olan Zombie Kill of the Week - Reborn'da 2 boyutlu bir side scroller oyununa benzer bir yapı mevcut. Oyunda özel olarak tasarlanmış bölümlerde dar alanlarda bize sürekli saldıran zombilerle savaşmaya ve hayatta kalmaya çalışıyoruz. Temel amacımız ise bu hayatta kalma mücadelemizde en yüksek sayıda zombiyi yok ederek en yüksek puanı kazanmak. Bu iş için farklı silah seçeneklerini kullanarak katliam yapabiliyoruz. Tabancalar, makinali tüfekler ve pompalı tüfekler gibi standart silahların yanısıra roket atarlar, elektrikli testereler ve katanalar gibi ilginç silah seçeneklerine sahibiz.

ZKW-Reborn'da ne kadar uzun süre hayatta kalırsak o kadar yüksek para kazanabiliyoruz. Bu parayı yeni silahlar satın almak, kahramanımızı kişiselleştirmek veya kilitleri kapıları açmak için kullanabilmemiz mümkün.

ZKW-Reborn'un oynanışı bir hayli heyecanlı. Oyunda karşımıza farklı yeteneklere sahip zombiler çıkıyor ve bu zombiler karşısında özel taktikler izlememiz gerekiyor. ZKW-Reborn'u dilerseniz tek başınıza oynayabilirsiniz ya da oyunu arkadaşlarınızla birlikte oynayarak beraber zombilere karşı savaşabilir ve oyunu daha eğlenceli hale getirebilirsiniz.

ZKW-Reborn'un minimum sistem gereksinimlerinin düşük olduğu söylenebilir:

  • Windows 7 işletim sistemi
  • 1.2 GHZ işlemci
  • 2 GB RAM
  • 128 MB ekran kartı
  • 30 MB boş depoalama alanı
Can Erdil Şentürk

ZKW-Reborn

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
507 TOPLAM İNDİRME
24 MB DOSYA BOYUTU

ZKW-Reborn, ünlü Zombie Kill of the Week oyununun devam oyunu olarak bünyesine yepyeni silah ve bölümler katıyor. 2 boyutlu sidescroller tarzı aksiyona zombi temasını ekleyen ZKW-Reborn, yeni zombi avcılarını bekliyor.

Oldukça popüler sidescroller oyunu olan Zombie Kill of the Week'in devam oyunu ZKW-Reborn hayranlarını çok bekletmeden aksiyona daldı. Eğer ilk oyunu sevdiyseniz ZKW-Reborn'u ilk oynadığınızda elinizden bırakamayacaksınız.

ZKW'de amacımız tahmin edileceği üzere oldukça basit, 2 boyutlu bir sidescroller olarak önümüze gelen zombiyi vurmak ve hayatta kalmak. Harika piksel grafiklerle süslenmiş görüntü ve Roland La Goy tarafından yapılmış orijinal metal müzikleriyle ZKW oyunculara eski sidescroller'ları aratmayacak bir keyif sunuyor. İşiniz zombi cehenneminin ortasında olabildiğince hayatta kalmak. Oynadıkça deneyim kazanıyor, daha fazla harita, yeni silahlar, yeni aksesuar ve eşyalar açıyorsunuz. Bundan çok daha fazlası ZKW'de sizleri bekliyor.

Oyunun deneyim sistemi sunması çok büyük bir özellik. Bu sayede oyun tekdüzelikten çıkıyor, çok da zor olmayan seviye atlamalarla birçok yeni içeriğe erişebiliyor, oyununuza renk katabiliyorsunuz. Hatta oyun içinde büyülü bir buzdolabı bile var, size bazen rastgele bir silah veriyor. Bazen de hiçbir şey vermeden yok oluyor.

ZKW'de bir zombi katliamı sahnesinde aklınıza gelebilecek her türden silah mevcut. Günlük görevler, oyuncu ve silah takviyeleri, yetenekler, başarımlar, kan, vahşet bu oyunda yok yok! Eğer tüm bunlar size yeterli gelmediyse ZKW'yi tam anlamıyla deneyimlemek için Android cihazınıza oyun kolu bağlayıp kendi kontrolörünüzle oynayın.

Zombi avından hoşlanan oyuncular ZKW-Reborn'u kesinlikle denemeli. Sidescroller özelliği ve oyun içi sunduğu içerikler sayesinde ZKW-Reborn piyasadaki en iyi aksiyon oyunlarından biri.

Cenk Barkın Us

ZKW-Reborn

x
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
113 TOPLAM İNDİRME
35.2 MB DOSYA BOYUTU

ZKW-Reborn heyecan dolu bir mobil aksiyon oyunudur

ZKW-Reborn eğer adrenalin dolu bir hayatta kalma mücadelesine atılmak isterseniz oynamaktan keyif alabileceğiniz bir mobil aksiyon oyunu.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınızda ve iPad tabletlerinizde oynayabileceğiniz bir oyun olan Zombie Kill of the Week - Reborn'da bizi farklı bir zombi macerası bekliyor. 2 boyutlu bir yapıya sahip olan ZKW-Reborn'da klasik zombi oyunlarında olduğu gibi bütün zombileri yok ederek bölümleri geçmeye çalışmıyoruz. Oyundaki temel amacımız zombiler bize giderek yoğun bir şekilde saldırırlarken ne kadar uzun süre hayatta kalabileceğimizi ve ne kadar çok zombi katledebileceğimizi görmek.

ZKW-Reborn'da 2 boyutlu bir yapı söz konusu. Oyun başladığında zombiler bize sağdan ve soldan saldırmaya başlıyorlar, kimi zombiler yavaş hareket ederken kimileri koşabiliyor. Bunun yanında kuvvetli bölüm sonu canavarlarıyla da karşılaşabiliyoruz. Oyjnda ne kadar uzun süre hayatta kalırsak o kadar yüksek para kazanabiliyoruz. Bu parayı kapıları açmak, yeni silahlar satın almak için kullanabilmekteyiz.

ZKW-Reborn'un retro tarzda grafikleri ve animasyonları göze oldukça hoş görünüyor.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Shaq-Fu: A Legend Reborn

    Shaq-Fu: A Legend Reborn, bilgisayar üzerinden oynanabilen eğlenceli bir aksiyon oyunudur.
  • Legend Online Reborn

    Legend Online Reborn tarayıcılarınız üzerinde oynayabileceğiniz bir rol yapma oyunudur.
  • Odyssey Reborn

    Odyssey Reborn ücretsiz olarka indirip oynayabileceğiniz bir rol yapma oyunudur
  • FINAL FANTASY XIV: A Realm Reborn

    FINAL FANTASY XIV: A Realm Reborn, Final Fantasy evreninde geçen bir MMORPG oyunudur
  • Command & Conquer: Generals Zero Hour Reborn

    Command & Conquer Generals oyununun yamasıdır.
  • UNDECEMBER

    UNDECEMBER ile geleneksel Hack & Slash ve ARPG oyunlarına elveda. Türünün en farklı yapımlarından biri olan UNDECEMBER ile sürekli karakterinizi geliştirin.
  • Kingmakers

    Kingmakers ile daha önce hiç görmediğiniz bir Orta Çağ oyununa hazırlanın. Gelecekten gelen karakteriniz ile kimin kral olacağına siz karar verin.
  • Trine 5 A Clockwork Conspiracy

    Trine serisi devam ediyor. Trine 5 A Clockwork Conspiracy’yi hemen indirin ve dilerseniz arkadaşlarınızla isterseniz de tek başınıza bu hoş oyunu oynayın.