Zombie Defense

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
1,736 TOPLAM İNDİRME

Zombie Defense bilgisayarlarınızda oynayabileceğiniz bir strateji oyunudur

Zombie Defense eğer heyecanlı bir zombi oyunu oynamak isterseniz tavsiye edebileceğimiz bir strateji oyunu.

Bilgisayarlarınıza ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir oyun olan Zombie Defense'de bizi zorlu bir hayatta kalma mücadelesi bekliyor. Gizemli bir şekilde dünya üzerinde ortaya çıkan bir virüs salgın şeklinde yayılıyor ve insan nüfusunun büyük bölümünü kısa süre içerisinde zombiye dönüştürüyor. Zombiler sokakları istila ederken hayatta kalan az sayıda insan giderek köşeye sıkışıyor. İşte biz de oyunda bu insanları kurtarabilmek, zombilerden korunmalarını ve hayatta kalmalarını sağlamak için mücadele edebiliyoruz.

Zombie Defense kule savunma oyunu ve strateji oyunu türlerini birleştiriyor. Oyunda temel olarak birkaç kahramandan oluşan takımları yönetiyoruz ve zombiler bize dalgalar halinde saldırıyor. Zombileri durdurabilmek için de kahramanlarımızı stratejik olarka yerleştirmemiz, farklı silah ve ekipmanlarla donatarak onları zombileri yok ettikçe geliştirmemiz ve güçlendirmemiz gerekiyor. Oyunu bir süre oynadıktan sonra oyunu bırakamadığınızı fark ediyorsunuz. Oyundaki stratejik yapı bolca heyecan ve adrenalinle birleştirmekte.

Zombie Defense tatmin edici bir grafik kalitesine sahip. Buna rağmen oyunun sistem gereksinimleri hiç de yüksek değil. Zombie Defense minimum sistem gereksinimleri şu şekilde: 

- Windows XP işletim sistemi

- 1.5 GHz Intel Core 2 Duo işlemci

- 512 MB RAM

- 256 MB video belleğe sahip ekran kartı

- DirectX 9.0b

- 200 MB boş depolama alanı

- DirectX uyumlu ses kartı

Oyunu nasıl indireceğinizi bu yazımıza göz atarak öğrenebilirsiniz:
Steam Hesabı Açma ve Oyun İndirme

Can Erdil Şentürk

Zombie Defense

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
420 TOPLAM İNDİRME
38 MB DOSYA BOYUTU

Zombie Defense eğlenceli bir strateji oyunudur

Zombie Defense eğer kule savunma oyunu oynamayı seviyorsanız size güzel bir değişiklik sunacak bir mobil strateji oyunudur.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz Zombie Defense'de insanoğlunun kıyametle yüzleştiği bir senaryo konu alınıyor. Korku filmlerinde yaygın bir şekilde görebildiğimiz zombilerin başrolde olduğu oyunda dünya üzerinde patlak veren zombi kıyameti sonrası hayatta kalmaya çalışan insanların mücadelesine tanık oluyoruz. Dünya üzerinde 7 milyar insan var olsa da günümüze kadar 100 milyar insan dünya üzerinde yaşamış ve ölmüştür. Peki bu 100 milyar insan bir şekilde geri dönseydi ne olurdu? İşte Zombie Defense bize bu sorunun cevabını ürpertici bir şekilde veren bir oyun.

Zombie Defense tower defence ve RTS oyun türlerini başarılı bir şekilde birleştiren bir oyun. Oyunda akın akın üzerlerine saldıran zombilere karşı kendilerini savunmaya çalışan insanları yönetiyoruz. İnsanları oyun haritasında belli yerlere yerleştirerek onları geliştiriliyoruz ve mühimmat ile erzak takviyesi yapıyoruz. Bunun yanında hava bombardımanı çağırabiliyor ve dev buldozerleri kontrol edebiliyoruz.

Zombie Defense güzel grafiklere sahip olan ve eğlenceli oynanışa sahip olan bir mobil strateji oyunu.

Can Erdil Şentürk

Zombie Defense

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
61 TOPLAM İNDİRME
176 MB DOSYA BOYUTU

Zombie Defense zombilerle savaştığınız bir tower defence oyunudur

Zombie Defense oyunculara heyecan dolu anlar yaşatabilen bir mobil kule savunma oyunu.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğinz bir strateji oyunu olan Zombie Defense'de insanoğlunun binlerce yıl mücadele ederek geliştirmiş olduğu medeniyetin yok oluşuna şahit oluyoruz. Ortaya çıkan gizli bir biyolojik silah nedeniyle dünya nüfusunun çoğu zombiye dönüşmüş, insanoğlunun çağlar boyunca uğraşarak elde ettiği kazanımları kısa süre içerisinde yok etmiştir. Geriye kalan az sayıda insan ise hayatta kalmak için bulabildiği bütün imkanları kullanmak zorunda. İşte biz de bu insanları yöneterek onları zombiler karşısında galip kılmaya çalışıyoruz.

Zombie Defense'de akın akın üzerimize saldıran zombileri durdurabilmek için savaşçılarımızı savaş alanına stratejik bir şekilde yerleştiriyoruz. Savaşçılarımız farklı silahlarla ve yardımcı ekipmanlarla desteklenebiliyor. Bu silah ve ekipmanlar için geliştirme seçeneklerine de sahibiz. Oyunda ilerledikçe standart zombilerin yanısıra mutasyona uğramış dev bölüm sonu canavarlarıyla da karşılaşıyoruz ve heyecan dolu savaşlar yapabiliyoruz. Zombileri öldürdükçe kazandığımız parayı silah, asker ve geliştirmelere harcayabilmemiz mümkün.

RTS ve Tower Defence türlerinin güzel bir karışımı olan Zombie Defense göze hoş görünen grafiklere sahip bir oyun.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Yet Another Zombie Defense HD

    Yet Another Zombie Defense HD bolca aksiyon içeren bir zombi oyunudur
  • Myth Defense LF

    Myth Defense LF eğlenceli bir strateji oyunudur
  • Hero Defense

    Hero Defense, farklı özellikleriyle dikkat çeken ve kule savunma türünü seven oyuncuların dikkatini çekebilecek bir strateji oyunudur.
  • Toy Defense 3: Fantasy

    Toy Defense 3: Fantasy bilgisayarlarınızda oynayabileceğiniz bir kule savunma oyunudur
  • Zombie Anarchy

    Zombie Anarchy, Windows 10 işletim sistemine sahip bilgisayarlarınızda oynayabileceğiniz bir strateji oyunudur
  • Samurai vs Zombies Defense

    Samurai vs Zombies Defense hoş grafiklere sahip bir Windows 8 oyunudur
  • DotA (Defense of the Ancients)

    DotA (Defense of the Ancients), Warcraft 3 oyununun en çok beğenilen ve oynanılan haritalarından birisidir.
  • Zombie Derby Pixel Survival

    Zombie Derby Pixel Survival PC oyununda arabalarla zombileri ezip geçiyorsunuz. Zombie Derby Pixel Survival Steam'de