Zombie Derby

DENEME SÜRÜMÜ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
705 TOPLAM İNDİRME
38 MB DOSYA BOYUTU

Zombie Derby, Windows tabanlı tablet ve bilgisayarınızda oynayabileceğiniz bir zombi ezmece oyunu ve ücretsiz.

Zombie Derby, tüm mobil platformlarda ücretsiz olan nadir zombi oyunları arasında ve mobilin yanında Windows tablet ve bilgisayarlar için olan sürümü de bulunmakta. Windows platformunda ücretsiz deneme sürümü olarak karşımıza çıkan oyunu kısaca zombi ezmece oyunu olarak tanımlayabilirim. Farklı büyüklüklerde ve farklı donanımlara sahip olan arazi araçlarını zombilerin üstlerine sürerek onları ezmeye çevirdiğimiz oyun bu türden hoşlananlar için oldukça keyifli ve boş zamanlar için ideal.

Windows platformunda ilginç olarak ücretli (ücretsiz deneme mevcut) indirilmeye sunulan Zombie Derby oyunu hem oynanış hem de görsel açıdan mobilden bir farklılık göstermiyor. Tek bir kamera açısından soldan sağa doğru bir oynanış sunan oyunda amacımız ezebildiğimiz kadar zombi ezmek. Zombileri aracınızla üzerlerinden geçerek ezebiliyor veya aracınıza bağlı silahı kullanarak kafalarını parçalayabiliyoruz. Her iki şekilde de puan kazanabiliyoruz. Bu noktada oyunun basit olduğunu düşünebilirsiniz ancak değil. Yol boyunca karşınıza uçurum, patlayıcı, rampa gibi fazla sayıda engel çıkıyor ve bunları aşmak ilk seviyelerde basit olsa da sonraki seviyelerde başınıza bela oluyor.

HeroCraft’ın beğenilen oyunları arasında yer alan Zombie Derby’nin kontrol mekanizmasına baktığımızda son derece basit tutulduğunu görüyoruz. Aniden hızlanmamızı sağlayan nitro, gaz ve silah kullanımı için ekranın farklı noktalarına konumlandırılmış tuşları kullanıyoruz. Tabi ki bunlar klasik Windows bilgisayar kullanıcıysanız geçerli. Eğer dokunmatik ekranlı bir Windows cihaza sahipseniz oyunu mobildeki hafif silik tuşlara dokunarak oynuyorsunuz. Her iki şekilde de oyun keyif veriyor ve rahatlıkla oynanabiliyor.

Öğrenme bölümünde oynadıktan sonra 5 farklı konumda gezme şansı bulduğumuz zombi oyununda yarış sonrasında kazandığımız paraları mevcut aracımızın parçalarını yenilemek veya yeni araçları açmak için kullanabiliyoruz. Yenileme işlemi için satın alım yapılmaya zorlanmaması da süper olmuş.

Zombi Derby, şu an geliştirilme aşamasında olan Windows 10’da da hatasız bir şekilde çalışmakta. Zombi ezme, öldürme tarzı oyunlar olmazsa olmazlarınız arasındaysa bu oyuna kesinlikle şans vermelisiniz.

Erkan Calp

Zombie Derby

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
583 TOPLAM İNDİRME
42 MB DOSYA BOYUTU

Zombie Derby oyununda önünüze çıkan zombilere acımayın.

iOS ve Android platformu için geliştirdiği popüler oyunlarıyla tanınan HeroCraft'ın ücretsiz olarak sunduğu Zombie Derby adını taşıyan oyunda önünüze çıkan zombileri ezerek yok edin. Hiç bitmeyecekmiş gibi gelen engebeli yollarda silahlarla donatılmış araçlarınızı yol üstünde tutarak zombilerden kaçın ve bitiş noktasına ulaşın.

Bağımlılık yaratan oynanışı ile öne çıkan Zombie Derby oyununda her biri farklı özelliklere sahip, birbirinden ölümcül silahlar takılmış 5 araçtan dilediğinizi kontrol ederek, önünüze çıkan zombileri öldürüyorsunuz. Ancak bu sandığınız kadar kolay değil. Sürüş esnasında arabanız her an takla atabilir veya benzin sizi yarı yolda bırakabilir.

HD cihazlarınızla uyumlu şekilde çalışan Zombie Derby'de arabalarınızı upgrade ederek zombileri daha rahat öldürebilir, bitiş noktasına daha hızlı ulaşabilirsiniz. Kısa sürede bağımlısını olacağınız oyun, Android cihazınızda mutlaka yükleyip, oynamanız gereken oyunlardan biri.

Erkan Calp

Zombie Derby

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
50 TOPLAM İNDİRME
73 MB DOSYA BOYUTU

Zombie Derby, iPhone ve iPad'inizde keyifle oynayacağınız bir zombi ezmece oyunu.

Zombie Derby, iPhone ve iPad’inizde zombi oyunu oynamaktan keyif alıyorsanız kesinlikle es geçmemeniz gerektiğini düşündüğüm bir yapım. Arazi şartlarına uygun birbirinden ilginç tasarımlı araçları kullandığınız oyunda tek amacınız karşınıza çıkan zombileri avlamak. Bunun için aracınıza dahil edilmiş, zombilerin kafasını tek hamlede paramparça yapabilen silahları kullanmanız gerekiyor. Tabii ki benzininizin bitme ihtimalini kesinlikle aklınızdan çıkarmamalısınız.

HeroCraft imzasını taşıyan Zombie Derby oyununu kısaca zombi ezmece oyunu olarak tanımlamak sanırım yanlış olmayacaktır. Arazi araçları olarak geçen zor şartlarda dahi güvenli sürüş hissiyatı veren araçları sürdüğünüz oyun 5 farklı yerde geçse de hepsinde göreviniz aynı: Zombilere yakalanmadan mümkün olduğunca uzak mesafe gidebilmek. Ne kadar uzağa giderseniz o kadar fazla puan demek bu da aracınızı ve parçalarını daha çabuk yenileyebilirsiniz anlamına geliyor. Oyunun satın almaya zorlamaması, yarış sonrası kazanılan sanal paralarla birşeyler yapabilmemiz oldukça güzel ve beğendiğim noktalar arasında.

Şaşırtıcı görseller sunmayan diğer dir deyişle orta kalitede grafiklerle bizleri karşılayan zombi öldürme oyununun basit gibi görünen ancak zevk veren yapımlar arasında rahatlıkla söyleyebilirim. Araçla yol alırken patlayan variller içerisinden geçmek, rampalardan atlamak, zombileri taramalı tüfek ile paramparça yapmak oldukça keyifli. Oynanışın basit olması, birkaç butonla oynanabilmesi de oyunun artıları arasında. Tabii ki oyunu eğlenceli kılmak adına zorlaştıran etmenler de unutulmamış. Örneğin; aracınızla zombileri ezerken, öldürürken gözünüzün bir yandan da depoda olması gerekiyor. Çünkü yolda yeterince dikkatli gitmezseniz benzininiz aniden bitebiliyor ve hazin sonla oyuna veda ediyorsunuz.

Tek bir kamera açısı üzerinden oynanış sunan oyunda yarış sonrası kazandığınız paraları aracınızı özellleştirmek için harcayabiliyorsunuz. Lastik, motor, nitro, benzin, silah gibi aracınızın gücüne güç katan her şey elinizin altında ve yükseltmeleri gerçek para kullanmadan yapabiliyorsunuz.

Erkan Calp

Zombie Derby

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
5,486 TOPLAM İNDİRME
34 MB DOSYA BOYUTU

Zombie Derby oyununda önünüze çıkan zombileri ezip geçerek bitiş noktasına ulaşın.

Zombie Derby, modifiyeli araçlarla zombileri ezmeye çalıştığınız oldukça zevkli bir o kadar da zor sürüş oyunudur.

Ucu bucağı gözükmeyen engebeli yollarda silahlarla donatılmış araçları kullanarak önünüze aniden çıkan zombileri yok ettiğiniz oyunda temel amacınız zombilere yakalanmadan bitiş noktasına ulaşmak. Her biri yükseltilebilir toplam 4 aracın ve bir türlü bitmek bilmeyen 5 aşamanın yer aldığı bu başarılı oyunda, bir yandan zorlu koşullarda arabanızı yolda tutma mücadelesi verecek, diğer yandan karşınıza birden çıkan zombileri ezeceksiniz.

Harika 3 boyutlu grafikler eşliğinde oynayacağınız Zombie Derby adlı oyunda en önemli silahınız olan araçlarınıza 15 farklı yükseltme uygulayabiliyorsunuz. Bu yükseltmeler arasında en dikkat çekeni ise çivili tamponlar.

Milyonlarca oyun severin beğenerek oynadığı, türünün en iyisi diyebileceğimiz oyun, tamamen ücretsiz ve kısa zamanda bağımlılık yaratan türden.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Zombie Derby Pixel Survival

    Zombie Derby Pixel Survival PC oyununda arabalarla zombileri ezip geçiyorsunuz. Zombie Derby Pixel Survival Steam'de
  • Zombie Derby 2

    Zombie Derby 2 binlerce zombiyi ezebileceğiniz bir yarış oyunu
  • Demolition Derby: Crash Racing

    Demolition Derby: Crash Racing, Destruction Derby oyununa benzerliğiyle dikkat çeken yarış oyunu.
  • Zombie Shooter

    Zombie Shooter bolca aksiyon sunan bir oyundur
  • Yet Another Zombie Defense HD

    Yet Another Zombie Defense HD bolca aksiyon içeren bir zombi oyunudur
  • Zombie Survival Game Online

    Kıyamet sonrasında geçen Zombie Survival Game Online'da, zombilerle savaş verin ve hayatta kalmaya çalışın.
  • Zombie HQ

    Zombie HQ başarılı bir zombi oyunudur
  • Zombie Army 4: Dead War

    Zombie Army 4: Dead War (PC İndir): En iyi zombi oyunlarından biri