Zombie Farmer

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
57 TOPLAM İNDİRME

Zombie Farmer, zombi çiftçi olduğunuz eğlenceli Android oyunu.

Zombie Farmer, Android platformunda ücretsiz yerini alan farklı bir zombi oyunu. Zombi oyunlarında ya dünyayı onlardan kurtaran insanların yerine geçer zombi avına çıkarız, ya da zombilerin yerine geçip şehri birbirine katarız. Ancak bu oyunda zombi çiftçi yerine geçiyoruz.

Çiftliğimizde yaşanan kaos ortamını sonlandırıp iyi bir zombi çiftçi olmaya çalıştığımız oyunda ölü tavuk kümesi, çürümüş bahçe, küflenmiş bodrum, kokmuş kiler gibi çok ilginç mekanlarda bulunuyoruz. Kimi zaman zombi tavuklardan düşen yumurtaları, kimi zaman içinde göz bulunan kavanozları, kimi zaman da bahçedeki ölü solucanları topluyoruz.

Eski flaş oyunları anımsatan görsel çizgilerine sahip zombi oyununda hiç durmamamız gerekiyor. Sağ ve sol yön butonlarını kullanarak karakterimizi düşen nesnelere yönlendiriyoruz. Nesneler arasında altın olanlar daha fazla puan kazandırıyor ve sonraki bölüme geçmemizi sağlıyor.

Erkan Calp

Zombie Farmer

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
14 TOPLAM İNDİRME
69 MB DOSYA BOYUTU

Zombie Farmer, zombi çiftçi olduğunuz hareketli bir iOS oyunu.

Zombie Farmer, iPhone ve iPad’inizde zombi oyunlarını da yer veriyorsanız tavsiye edebileceğim bir yapım. iOS platformunda da ücretsiz olan oyunda ne insanları zombiye dönüştürmeye çalışıyoruz ne de zombilere karşı mücadele veriyoruz. En iyi zombi çiftçi olmaya çalışıyoruz.

Her yaştan oyuncunun dikkatini çekeceğini düşündüğüm kaliteli görseller sunan zombi oyununda ilerlemek için düşen objeleri topluyoruz. Kümeste zombi tavukların bıraktığı yumurtaları, bahçede ölü solucanları, bodrumda kavanozları düşürmeden mümkün olduğunca uzun süre toplamamız gerekiyor. Ara sıra çıkan altın renkli objeler de puanımızı artırmakla kalmıyor; sonraki bölüme geçmemizi sağlıyor.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Sky Garden: Paradise of Farmer

    Sky Garden: Paradise of Farmer mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir çiftlik simülasyonudur
  • Village Farmer Simulator 3D

    Village Farmer Simulator 3D kaliteli bir simülasyon oyunu oynamak isteyenlerin mutlaka denemesi gereken alternatifler arasında yer alıyor.
  • Farming Simulator 15 APK

    Farming Simulator 15 APK Android çiftlik oyunları arasında. Farmer Sim 2015 APK çiftçilik oyunu oynamak isteyenlere tavsiyemizdir.
  • Zombie Gunship Arcade

    Biraz Zombie Gunship ve bir tutam Flappy Bird karıştırılırsa bir oyunun ismi Zombie Gunship Arcade olabiliyormuş.
  • Zombie Stompers

    Zombie Stompers Android cihazlar için geliştirilmiş, tek dokunuşla kontrol ettiğiniz zombiyi hayatta tutmaya uğraştığınız bir beceri oyunudur.
  • Zombie Smasher

    Zombie Smasher adından da anlaşılabileceği gibi zombileri ezdiğiniz eğlenceli bir Android oyunudur.
  • Parking Dead - Car Zombie Land

    Parking Dead - Car Zombie Land gerilim dolu bir araba park etme oyunudur.
  • Zombie Bang Bang

    Zevkli deneyim sunan bir beceri oyunu