Zombie Highway

x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
3,340 TOPLAM İNDİRME
20 MB DOSYA BOYUTU

Otoyolda aracınıza yapışmaya çalışan zombilerden kurtulmaya çalıştığınız bu zombi aksiyon oyunu bağımlılık yaratabilir.

Zombie Highway oyunu Android akıllı telefon ve tablet kullanıcılarının favorisi olmaya aday, ufak ancak eğlenceli bir oyun. 20 MB’lık bir boyuta sahip olmasına rağmen hiç sıkılmadan saatlerce oynayabileceğiniz oyun, aracınızla bir çölde giderken size yapışan zombilerden kurtulabilmek üzerine kurulu ve oynadıkça daha da bağımlılık yapan bir yapıya sahip.

Her ne kadar çok detaylı grafiklere sahip olmasa da içinizdeki arcade oyuncuyu ortaya çıkarabileceğiniz ve basit bir yapıyla eğlencenin nasıl olabileceğini görebileceğiniz oyunda sadece aracınız değil aynı zamanda silahlarınız da var ve zombileri isterseniz silahlarla, isterseniz de yoldaki diğer araçlara çarparak aracınızdan atabiliyorsunuz.

Giderek zorlaşan ve karşınıza hem daha çok hem de daha güçlü zombiler çıkaran bu oyunun müdavimi olacağınıza inanıyorum. Uygun fiyat etiketi ile daha da çekici hale gelen Zombie Highway’i denemeden geçmemenizi öneriyorum.

Yiğit Ekim Demir

Zombie Highway

x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
838 TOPLAM İNDİRME
36.3 MB DOSYA BOYUTU

iPhone ve iPad mobil cihazlarınızda hareketli ve zevkli bir zombi öldürme oyunu arıyorsanız Zombie Highway aradığınız oyun olabilir.

Zombie Highway iPhone ve iPad’lerinde sürekli benzer tipte platform oyunları oynamaktan sıkılanların imdadına yetişen eğlenceli, ufak boyutlu ve uygun fiyatlı bir uygulama. Oyundaki amacınız ıssız bir çölde kıyamet sonrasında aracınızla ilerlerken, size musallat olarak aracınızı devirmeye çalışan zombileri başınızdan savmak ve gidebildiğiniz kadar ileri gitmek.

Oyunun grafikleri her ne kadar çok fazla detaylarla bezenmemiş olsa da gözü yormuyor ve oldukça hoş renk tonlarına sahip. Telefonu hareket ettirmenizle kontrol edilen aracınız ilerledikçe daha fazla ve daha güçlü zombilere maruz kalıyor.

Aracınızı yoldaki diğer araçlara çarparak yaratıklardan kurtulabileceğiniz gibi zombilere silahlarınızla ateş ederek de zayıflatabilir ve kurtulmaya çalışabilirsiniz. İlerledikçe yeni silahların ve yeni araçların açıldığı oyun farklı ortamlarda oynama keyfini de yaşatıyor.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Zombie Highway 2

    Zombie Highway 2 hem yarıştığınız hem de zombilerle savaştığınız bir mobil oyundur
  • Dungeon Highway Adventures

    Dungeon Highway Adventures bolca aksiyon içeren bir mobil sonsuz koşu oyunudur
  • Highway Car Escape Drive

    Highway Car Escape Drive aksiyon dolu bir mobil yarış oyunudur
  • Zombie Zombie

    Zombie Zombie, yandan oynamalı aksiyonu bol zombi öldürme oyunu.
  • Zombie Terminator

    Zombie Terminator eğlenceli bir aksiyon oyunudur
  • Highway Drifter APK

    Mobil cihazlarınızda drift keyfi yaşayacağınız Highway Drifter APK'da, birçok oyun modunda diğer oyuncularla mücadele edebilirsiniz.
  • Zombie Diary

    Zombie Diary, zombiler tarafından ele geçirilen dünyayı kurtarmaya çalıştığınız bir aksiyon oyunudur.
  • Zombie Evil

    Zombie Evil bol aksiyon dolu bir zombi oyunudur