Zombie Killer

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
1/5 ZİYARETÇİ
1,124 TOPLAM İNDİRME
12 MB DOSYA BOYUTU

Zombie Killer zombi temasını başarıyla işleyen bir aksiyon oyunudur. Ücretsiz olarak sunulan bu oyunda amacımız zombileri avlamak.

Zombie Killer zombi temalı aksiyon oyunlarından hoşlananların denemesi gereken oyunlardan bir tanesi. Sınırsız aksiyon vaat eden Zombie Killer’da çok sayıda zombiye karşı mücadele etmeye çalışıyoruz.

2048 yılında geçen oyunda T virüsü dünyayı ele geçirmiş ve insanlığın çoğunluğunu et yiyen yaşayan ölülere dönüştürmüştür. Zombiler yakaladıkları her canlıyı yeme eğiliminde. Böylesine bir dünyada güvenli bir yer ne yazık ki yok. Biz de ölümcül silahlarımızı yanımıza alıp bu yaratıklara karşı mücadleeye girişiyoruz. Grafikler ortalamanın biraz üzerinde yer alıyor. Biraz daha iyi olabilirdi fakat bu haliyle de fena görünmüyor.

Oyunda kontrol ettiğimiz karakter biraz pasif kalıyor. İlerleme ve yönlendirme yok. Zombiler karşıdan geliyor ve biz de bu yaratıkları birer birer avlamalıyız. Ortalık biraz kalabalık olduğunda atacağınız el bombası hayat kurtarıcı olabiliyor. Buna ek olarak çevrede yer alan birimleri de kullanabilirsiniz. Örneğin varile ateş edip patlatabilir ve zombileri bu şekilde yok edebilirsiniz.

Genel olarak heyecanlı ve aksiyon dolu bir macera sunan Zombi Killer zombie temalı oyunlardan hoşlananların denemesi gereken bir oyun.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Zombie Ninja Killer 2014

    Zombie Ninja Killer 2014, ücretsiz olarak oynayabileceğimiz aksiyon odaklı bir zombi avlama oyunu
  • Stickman Zombie Killer Games

    Stickman Zombie Killer Games, zombi öldürmeyi sevenler için geliştirilen heyecanlı ve ücretsiz bir Android zombi öldürme oyunudur.
  • Zombie Killer

    Zombileri öldürmeye çalışacağız.
  • Zombie Killer Truck Driving 3D

    Zombie Killer Truck Driving 3D mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir zombi oyunu
  • Contract Killer: Sniper

    Contract Killer: Sniper bolca aksiyon sunan bir FPS oyunudur
  • Critical Strike Killer Shooter

    Critical Strike Killer Shooter mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur
  • Killer Bean Unleashed

    Killer Bean Unleashed, Android işletim sistemine sahip cihazlar için hazırlanmış ücretsiz ve başarılı bir aksiyon oyunudur.
  • Shoot Hunter-Killer 3D

    Shoot Hunter-Killer 3D, size verilen özel görevleri yerine getirirken düşmanlarını ile çatışacağınız heyecanlı ve aksiyon dolu bir Android oyunu.