Zombie Runaway

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
193 TOPLAM İNDİRME

Zombie Runaway eğlenceli bir Android oyunudur

Zombie Runaway bize eğlenceli bir kaçış serüveni yaşatan, Android işletim sistemine sahip telefon ve tabletlerinizde ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bir kaçış oyunudur.

Klasik zombi oyunlarında ve filmlerinde genel olarak zombilerin dünyayı istila ettiğini, insanlığın soyunun tükenme tehlikesi ile karşılaştığını görüyoruz. Peki gerçekte durum böyle olmasaydı durum nasıl olurdu? İşte Zombie Runaway bize bu hikayeyi anlatan bir Android oyunudur. Oyunda tükenen neslinin son üyesi olan bir zombiyi kontrol ediyoruz ve insanlardan kaçarak özgürlüğe ulaşmasına yardımıc oluyoruz.

Zombie Runaway'de kahramanımızın önüne birçok farklı engel çıkıyor ve kahramanımız bu engelleri aşmak için yeri geldiğinde zıplıyor, yeri geldiğinde sağa veya sola doğru hamle yapıyor. Birçok farklı bonus ise topladığımızdakahramanımıza süper güçler kazandırıyor ve oyundaki heyecanı arttırıyor. Oyunun kontrolleri oldukça basit ve rahat bir oynanış sunuyor.

Zombie Runaway farklı oyun modlarını da oyun severlere sunmakta. Farklı kişiselleştirme seçenekleri sayesinde zombimize gelişmiş özellikler kazandırabilmemiz mümkün. Eğer kaçış oyunlarını seviyoranız Zombie Runaway'ı denemelisiniz.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Runaway Duffy

    Runaway Duffy oyununda kuş ailesi ile birlikte ormanda sıra dışı bir maceraya atılabilir ve aksiyon dolu anlar yaşayabilirsiniz.
  • Runaway Runner HD 3D

    Ücretsiz olarak sunulan Runaway Runner HD 3D ne yazık ki başarısız bir Temple Run taklidi olmaktan öteye geçemiyor.
  • RunAway

    Uzayda bombalardan kaçacağız.
  • Zombie Zombie

    Zombie Zombie, yandan oynamalı aksiyonu bol zombi öldürme oyunu.
  • Zombie Terminator

    Zombie Terminator eğlenceli bir aksiyon oyunudur
  • Gun Zombie 2

    Gun Zombie 2, FPS türünde bir aksiyon oyunudur
  • Zombie Diary

    Zombie Diary, zombiler tarafından ele geçirilen dünyayı kurtarmaya çalıştığınız bir aksiyon oyunudur.
  • Zombie Evil

    Zombie Evil bol aksiyon dolu bir zombi oyunudur