Zombie T-shirt Store

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
33 TOPLAM İNDİRME
24 MB DOSYA BOYUTU

Zombie T-shirt Store mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir bulmaca oyunudur

Zombie T-shirt Store oyunculara heyecan ve adrenalin dolu bir oyun tecrübesi yaşatan bir mobil bulmaca oyunu olarak tanımlanabilir.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir zombi oyunu olan Zombie T-shirt Store alışageldiğimiz zombi oyunlarından bir hayli farklı bir yapıya sahip. Oyunda zombilere tişört satan bir dükkanda yeni çalışmaya başlayan bir kahramanı yönetiyoruz. Müşteri sıkıntısı çekmeyen dükkanımızda kahramanımız müşterilerin değişim ve iade işlemleriyle ilgileniyor. Müşterilerimiz ise talepleri zamanında yerine getirilmediğinde saldırganlaşabiliyorlar. Bu nedenle çok sayıda müşteriye aynı anda kusursuz bir şekilde hizmet etmemiz gerekiyor.

Zombie T-shirt Store'da ilginç bir oyun yapısı mevcut. Oyunda biz tezgahın akasında beklerken zombiler sürekli bize doğru yaklaşıyor. Bize düşen görev ise aynı renk tişört taşıyan zombilerin üzerine dokunarak onları yok etmek. Bir renk eşleştirme oyunu gibi oynanan oyunda ilerledikçe işler karışıyor ve zombiler hızlanıyor. Bizim de daha hızlı hareket etmemiz gerekiyor.

Zombie T-shirt Store retro tarzda göze hoş görünen grafiklere sahip basit ve eğlenceli bir mobil oyun.

Can Erdil Şentürk

Zombie T-shirt Store

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
17 TOPLAM İNDİRME
39.6 MB DOSYA BOYUTU

Zombie T-shirt Store keyifli bir mobil bulmaca oyunudur

Zombie T-shirt Store klasik zombi oyunlarından bir hayli farklı bir yapıya sahip olan ve bolca eğlence sunabilen bir mobil renk eşleştirme oyunu.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabletlerinize ücretsiz olarak indeirip oynayabileceğiniz bir zombi oyunu olan Zombie T-shirt Store müşterileri sadece zombilerden oluşan ve tişört satan bir dükkanda yeni çalışmaya başlayan bir kahramanı yönetmekteyiz. Kahramanımız dükkanın müşteri hizmetleri bölümünde işe alınıyor ve iade ile değişim işlemleriyle sorumlu tutuluyor. Fakat kahramanımızın bilmediği şey ise müşterilerinin iade ve değişim taleplerine zamanında karşılık verilmediğinde saldırganlaşabildikleri. Bu nedenle kahramanımızı kurtarmak bize düşüyor.

Zombie T-shirt Store'da temel amacımız tezgahımıza doğru sürekli yaklaşan zombilerin üzerlerindeki aynı renkteki tişörtlere dokunarak onları eşleştirmek. Bu sayede zombileri yok edebiliyoruz ve nefes alabiliyoruz. Fakat bu işi zamanında gerçekleştiremezsek zombiler tezgahın üzerinden atlayarak bize saldırıyorlar ve oyun sonlanıyor. Retro tazrda grafiklere sahip olan oyunda kazandığımız parayla silahlar satın alabiliyoruz ve işleri biraz kolaylaştırabiliyoruz. Zombie T-shirt Store basit bir şekilde oynanabiliyor ve giderek artan zorluk seviyesiyle yükselen bir heyecan sunuyor.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Snaptee T-Shirt Design

    Snaptee T-Shirt Design uygulaması ile Android cihazınız üzerinden tişört tasarlayın ve sipariş verin.
  • Zombie Puzzle Panic

    Zombie Puzzle Panic eşleştirme oyunlarından hoşlananların denemesi gereken bir seçenek.
  • Zombie Maze: Puppy Rescue

    Zombie Maze: Puppy Rescue, sıra tabanlı oynanış sunan zombili bulmaca - macera oyunu.
  • Escape the Zombie Room

    Escape the Zombie Room, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz en zombi temalı kaçış oyunlarından biri.
  • Zombie Zombie

    Zombie Zombie, yandan oynamalı aksiyonu bol zombi öldürme oyunu.
  • Zombie Hunter APK

    Zombie Hunter APK, FPS türünde bir zombi oyunu. Sniper silahıyla zombileri avlarken hayatta kalanları kurtarmaya çalışıyorsunuz.
  • Last Hope 3: Sniper Zombie War

    Karanlık dünyada zombilere karşı savaşmanı isteyen oyun Last Hope 3: Sniper Zombie War, grafikleri ile büyüleyici gözüküyor.
  • Zombie Gunship Arcade

    Biraz Zombie Gunship ve bir tutam Flappy Bird karıştırılırsa bir oyunun ismi Zombie Gunship Arcade olabiliyormuş.