Zombies Ate My Friends

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
106 TOPLAM İNDİRME
50 MB DOSYA BOYUTU

Zombies Ate My Friends, Android cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz zombi temalı bir aksiyon ve macera oyunudur.

Zombies Ate My Friends, Android kullanıcılarının akıllı telefonları ve tabletleri üzerinde oynayabilecekleri zombi temalı bir aksiyon ve macera oyunudur.

Nüfusun 4.206 olduğu ve nüfusun çoğunluğunu zombilerin oluşturduğu Festerville'de bir yandan şehri keşfederken, bir yandan da tamamlamanız görevlere odaklanacağınız oyun sizleri farklı bir maceraya davet ediyor.

Karakterinizi özelleştirebileceğiniz farklı eşyaların yer aldığı oyunda, dükkanları, otelleri ve sokakları araştırmalı, karşınıza çıkan zombileri avlayarak yolunuza devam etmelisiniz.

Kullanabileceğiniz çeşitli silahların yer aldığı oyunda zombilere karşı mücadele verirken ateş gücünüzün olabildiğince yüksek olduğuna dikkat etmelisiniz.

Etkileyici grafikleri ve ses efektleriyle oldukça sürükleyici bir oynanışa sahip olan oyun, sizleri saatlerce başına kitleyebilir.

Maceranız sırasında sürekli olarak yeni karakterlerle tanışacağınız oyunda yer yer onlara yardım edecek yer yer de onlardan yardım isteyeceksiniz.

Zombi oyunlarından keyif alıyorsanız Zombies Ate My Friends'i mutlaka denemenizi öneririm.

Can Çevrim

Zombies Ate My Friends

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
70 TOPLAM İNDİRME
85.2 MB DOSYA BOYUTU

Zombies Ate My Friends, iOS cihazlarınız üzerinde ücretsiz olarak oynayabileceğiniz zombi temalı bir aksiyon oyunudur.

Zombies Ate My Friends, iOS kullanıcılarının iPhone, iPad ve iPod Touch cihazları üzerinde oynayabilecekleri aksiyon ve macera türlerini mükemmel bir şekilde harmanlayan zombi oyunudur.

Zombi nüfusunun çoğunlukta olduğu Festerville adlı bir kasabada geçen oyunda amacınız hayatta kalmak ve size verilen görevleri başarıyla yerine getirmeye çalışmak.

Atılacağınız bu zorlu macerada karşınıza birçok zorlu görev çıkacak. Yer yer zombileri avlayacak, yer yer size verilen görevleri tamamlayabilmek için ihtiyacınız olan malzemeleri arayacak, yer yer de kasabayı keşfetmeye çalışacaksınız.

Kasabanın sokaklarında gezerken karşınıza çıkacak dükkanlar, evler ve oteller içerisinde bulacağınız malzemelerle hayatta kalma şansınıza artıracak ve karakterinizi çeşitli eşyalarla özelleştirebileceksiniz.

Oldukça etkileyici grafiklere ve ses efektlerine sahip olan Zombies Ate My Friends, aynı zamanda sürükleyici ve bağımlılık yapan bir oynanışa sahip.

Kasaba içerisinde gezerken sürekli olarak yeni karakterlerle tanışacağınız ve onlara yardımcı olmak veya onlardan yardım almak için yapmanız gereken görevlerle şekillenen oyun sizleri sürekli olarak farklı yerlere sürükleyecek.

Zombili oyunları seviyorsanız ve aksiyon dolu sürükleyici bir macera oyununda yerinizi almak isterseniz Zombies Ate My Friends'i denemelisiniz.

Can Çevrim

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Super Monsters Ate My Condo!

    Super Monsters Ate My Condo, 3'lü eşleme ve inşa etme oyunlarını bir araya getirerek hazırlanan son derece eğlenceli ve ücretsiz bir android bulmaca oyunudur.
  • Zombies Chasing My Cat

    Zombies Chasing My Cat mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyono oyunudur
  • Monsters Ate My Birthday Cake

    Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz macera oyunudur.
  • Monsters Ate My Metropolis

    Farklı canavarları kullanarak eğlenceli kart savaşları yapabileceğiniz eşsiz bir oyundur.
  • My Talking Tom Friends

    My Talking Tom Friends (Benim Konuşan Tom'um Arkadaşlar) Android oyunu.
  • Shock My Friends APK

    Shock My Friends APK ile 6 oyuncuya kadar rulet oynayabilirsiniz.
  • Find My Friends

    Find My Friends uygulamasını kullanarak ailenizle veya arkadaşlarınızla anlık konumunuzu paylaşabilirsiniz.
  • War Friends

    War Friends mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir online aksiyon oyunudur